Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå
Kanske till salu

Vissa har det där lilla extra.

Kanske till salu – En tjänst för objekt med det lilla extra.

I vårt register finns det unika, speciella objekt som bara annonseras under KANSKE TILL SALU. Vissa säljare vill enbart exponera sitt objekt för noga utvalda spekulanter och vi visar dem endast privat.
Här nedan presenteras dessa objekt. Vill ni veta mer om dessa objekt och ev boka in en privat visning – ring ansvarig mäklare!
Inga bostäderVi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz