Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå
Kanske till salu

Vissa har det där lilla extra.

Kanske till salu – En tjänst för objekt med det lilla extra.

I vårt register finns det unika, speciella objekt som bara annonseras under KANSKE TILL SALU. Vissa säljare vill enbart exponera sitt objekt för noga utvalda spekulanter och vi visar dem endast privat.
Här nedan presenteras dessa objekt. Vill ni veta mer om dessa objekt och ev boka in en privat visning – ring ansvarig mäklare!

SollentunaStället där du bor på medan du håvar in dina högskolepoäng

SÄLJSTART HÖSTEN 2017, ANMÄL DITT INTRESSE NU!
Tentafabriken ligger i centrala Sollentuna. Idéen är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Projektet kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare.

Täby ParkTäby Market - Bo, lev och lite till i moderna Täby Park

SÄLJSTART 28 SEPTEMBER, ANMÄL DITT INTRESSE NU!
Nu är det dags för den gamla Galoppbanan i Täby att bli framtidens bostadskvarter, alldeles intill Täby Centrum och Roslagsbanan. Täby Market ligger med bästa läge intill ett mysigt torg där liv och rörelse är visionen - närodlat och spontant.

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se