Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Nyproduktion

SthlmFast Nyproduktion förmedlar nyproducerade bostäder i och omkring Stockholm.

Vi har varit med i såväl upp- som nedgång av konjunkturer och har kunskap och strategier att hantera vilken konjunktur som än råder. Marknaden för nyproduktion har särskilda förutsättningar och frågeställningar. Vi har sålt projekt sedan 1997 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet. Vi vet vad köparna vill ha, vad de är beredda att betala och vart. Vi kan förstudien, projektledning, marknadsföring och har goda ekonomiska samarbetspartners.

Vår avdelning med nyproduktion har erfarna fastighetsmäklare som bara arbetar med just nyproduktion. Med en ansvarig projektledare på varje projekt som har ett övergripande ansvar för strategi och analys av huvudområden. Teamet sitter i samma lokal och samarbetar tätt med våra fastighetsmäklare som arbetar med succesionsmarknaden.
Bostadsmarknaden svänger fort och vi ser direkt i våra andrahandsförsäljningar hur marknaden ligger till och vilken tilltro köparna känner för framtiden. Ett projekt som ligger flera år framåt i tiden i inflyttning ger en osäkerhet hos köparen. Allt efter hur dagens situation ser ut och hur den allmänna tilltron till framtiden spås bli, får köparna att reagera antingen med tilltro eller misstro inför en bostadsinvestering. Detta ställer speciella krav på nyproduktionsmäklarna att trygga köparna att inge tilltro till ett gott köp oavsett konjunktur.

Vi månar om ”trygghet, professionalism och affärsmässighet”. Vi ser möjligheterna och förmedlar detta med personligt engagemang och glädje till kunden!

Pågående projekt

Just nu har vi inga pågående projekt.

Kommande projekt

Just nu har vi inga kommande projekt.

Slutsålda projekt

WEST SIDE SOLNA

THE LAB

ND STUDIOS

PLUSHUSEN

KUNGSTERRASSEN

DOPPINGEN

Välkommen till oss för en professionell och personlig försäljning av ert projekt.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

 

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Fredrik Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

 

0707-41 10 50
fredrik@sthlmfast.se

Ensam är stark. Tillsammans är vi starkare.

Vi har nöjet att få presentera några av våra samarbetspartners. Dessa är noga utvalda, kvalitativa och några av Stockholms ledande aktörer i sina branscher. Vi tror på mottot ”att tillsammans blir vi starkare” och är väldigt selektiva vad ankommer våra samarbetspartners.
Kvaliteten på din försäljning stannar inte vid det enskilda mäkleriet utan bearbetas, analyseras och tillförs all den expertis som behövs för att just din bostadsförsäljning ska bli perfekt!

partners

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz