Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Farsta StrandÅgesta Broväg 42

4 rok
94 m²
3 475 000 - Utgångspris
5 188 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 22/10. kl 12:00-12:45. Hjärtligt välkomna.
Mån 23/10. kl 18:00-18:30. Hjärtligt välkomna.
Optimalt välplanerat hem med snygga materialval och utmärkt öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor. Utmärkt läge med gångavstånd till både tunnelbana, pendeltåg, grönområden samt shopping. Genomgående fina ytskikt här är det bara att flytta in.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Optimalt planerad 4:a Farsta Strand

Optimalt välplanerat hem med snygga materialval och utmärkt öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor. Utmärkt läge med gångavstånd till både tunnelbana, pendeltåg, grönområden samt shopping. Genomgående fina ytskikt här är det bara att flytta in.

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för hatthylla och avhängning av ytterkläder. Från hallen når man gäst WC samt lägenhetens rymliga walk in closet. På golvet ligger en klinker i grå ton. Väggarna är vita.

GÄST WC
Den ständigt efterfrågade gästtoaletten nås från hallen och har helkaklade väggar i vitt och en ljusgrå klinker på golvet. Utrustat med tvättställ med kommod samt badrumsskåp.

VARDAGSRUM
Mycket ljust vardagsrum med stora fönsterpartier ger rummet en härlig atmosfär. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum bidrar till ett ljust och trivsamt rum med trevliga sociala ytor. Lätt att möblera och gott om plats för stor soffa och TV-möbel. Vita väggar och ekparkett.

KÖK
Snyggt och stilrent kök med vita luckor, svart stänkskydd ovan bänkskivan samt franskbalkong. Det moderna kökets utrustning består av spis med glashäll, utfällbar fläkt samt fullstor kyl och frys. Generös matplats för stort middagssällskap vid flertalet stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Snyggt och stilrent badrum med golvvärme. I dagsläget utrustat med dusch men plats för badkar finns. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför. Extra förvaring i vägghängda skåp. Vitt och grått kakel på väggarna samt ljus klinker på golv. Tvättställ med kommod, badrumsskåp och handdukstork.

SOVRUM 1/BALKONG
Stort sovrum med utgång till den stora inglasade balkongen om drygt 6 kvm. Här ryms dubbelsäng samt övriga möbler för förvaring.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med master bedroom ligger sovrum 2. Perfekt som barnrum eller kontor.

SOVRUM 3
Från vardagsrummet nås sovrum 3. Ljusgrå väggar och ekparkett.ALLMÄNT OM OMRÅDET
Farsta är en populär söderort till Stockholm. Här finner du ett rikt friluftsliv i härliga grönområden och strandpromenader vid både Magelungen och Drevviken. Med härliga klipp- och strandbad och möjlighet till fiske. På vintertid plogas isen på sjöarna så att man kan åka skridskor. Ågesta friluftsområde är ett välbesökt område med ridskola, motionsspår, längdspår vintertid och Ågesta golfbana. I Farsta finns både simhall och idrottsplats.

KOMMUNIKATION
Mycket bra kommunikationer med närhet till både pendeltågsstationen Farsta strand samt tunnelbanestation. Till T-centralen tar det ca 20 min med tunnelbana och 15 min med pendeltåget. Flertalet bussar i området som linje 165 och 167. Det finns också t-banestation i Farsta centrum och flera busslinjer som tar dig till exempelvis Haninge, Högdalens c, Skarpnäck och Huddinge.

NÄRSERVICE
Det är ca 5 minuters gångavstånd till Farsta centrum med ett stort utbud med ca 150 butiker i gallerian. Här finns restauranger, banker, apotek, systembolag och bra kommunikationer mm. I närheten finns en frisör, ett gym, en grill, sushirestaurang och välkända Bun Meat Bun. I Farsta strands centrum finns förutom t-bana en mataffär, café, pressbyrå och en pizzeria.

ÖVRIGT
På promenadavstånd finns det skolor åk 1-9 och förskolor. Exempelvis Farstaängsskolan, Hästen friskola, Hästhagsskolan, Magelungsskolan och Kvickenstorpsskolan. På Edagränd runt huset finns en förskola.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 94 m²
Våning 2 trappor av 4
Hiss Hiss
Pris 3 475 000 kr - Utgångspris
Avgift 5 188 kr/mån Inkl värme, VA, bredband och kabel-TV

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Bullandö 1
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Ågesta Broväg

Brf Ågesta Broväg är en bostadsrättsförening som upplåter 95 lägenheter. Det finns även en lokal som för närvarande är uthyrd. Föreningen har 60 p-platser, tvättstuga, källar- och vindsförråd. Cykelrum. Föreningen har en gemensamhetslokal som kan hyras ut för fester eller övernattningar.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Juridisk person godkännes ej.

Förråd: Till varje lägenhet finns det ett källarförråd.

TV/BREDBAND
Fastigheten har en ny fiberanslutning med CAT-6-kabel (gigabit) till alla lägenheter. Varje lägenhet har ett kopplingsskåp med möjlighet till trådat nätverk till alla rum. (Router och/eller switch måste man tillhandahålla själv.) Innehållsleverantörer är för närvarande Bredbandsbolaget och ComHem. En översyn pågår med möjligt skifte av leverantörer i början av 2018. Från och med 1/12-17 kommer det nya fiberbredbandet att ingå i månadsavgiften.

P-platser
Föreningen har 60 p-platser som kostar 500 kr och 400kr/mån beroende om det finns tak. Separat kö som administreras av Riksbyggens Servicecenter. Alla platser har uttag för motorvärmare.

Innergården: Föreningens trevliga innergård är placerad i soligt västerläge intill en sluttning med stora vackra ekar. På gården finns en lekplats och en gemensam grill.

Övrigt: Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring, du som bostadsrättsinnehavare tecknar egen hemförsäkring.

För mer information, se föreningens hemsida: http://www.agestabrovag.se/

Vardagsrum

Balkong

Kök

Vardagsrum

Badrum

Planritning

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Gäst WC

Vardagsrum

Walk in closet

Hall

Lummig baksida

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se