Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BandhagenAlmnäsvägen 12

5 rok
93 m²
4 975 000 - utgångspris
I hjärtat av barnvänliga Bandhagen återfinns detta yteffektiva radhus i två våningar med källare. Stort vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats & gräsmatta, 3-4 st. bra sovrum, 2 st. duschrum samt kök. Här får hela familjen plats! Stor närhet till skola och lekplatser. Garage i länga. Varmt välkommen på visning!

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


VÄLPLANERAT I LUGNT OCH BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

I hjärtat av barnvänliga Bandhagen återfinns detta yteffektiva radhus i två våningar med källare. Stort vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats & gräsmatta, 3-4 st. bra sovrum, 2 st. duschrum samt kök. Här får hela familjen plats! Stor närhet till skola och lekplatser. Garage i länga. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till detta radhus med friköpt tomt, parkett, 2 duschrum, stor uteplats mot lugn baksida som skyddas av träd. Behoven tillfredsställs i dagsläget med tre sovrum där ytterligare ett kan skapas, bra ytor för socialt umgänge där vardagsrummet, och access till uteplats hänger samman. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus. Lätthanterlig trädgårdstomt om 249 kvm. med grönska och plats för studsmatta.
Närhet till förskola, Bandhagens skola (åk0-6), Sturebyskolan (åk0-9) samt lekparker, buss och tunnelbana. Varmt välkomna till en bostad för hela familjen!


Rumsbeskrivning:

Entré
Välkomnande hall erbjuder avhängning på krokar. På golvet ligger det ljus laminat (under ligger det furu) och på väggarna sitter det vit tapet. Här finns plats för övrigt möblemang. Säkerhetsdörr med kodlås kopplat till larm är installerad, ingen nyckel behövs således.
I direkt anslutning till hallen återfinns även en gäst-Wc med handfat och spegel.

Vardagsrum
Ljust, öppet och lättmöblerat vardagsrum. Här finns gott om plats för soffdel med tillhörande möbler samt matsalsdel för den som önskar. Öppenspis med kamininsats förhöjer myshetsfaktorn mörka kvällar. Från vardagsrummet återfinns utgången till den väl tilltagna uteplatsen. På golvet ligger det vacker ekparkett och väggarna är grå. Detta är ett rum att trivas i!

Uteplats
Stor uteplats i sydväst mot lugn grönskande baksida för middagar och samkväm på sommarhalvåret.

Kök
Stilrent kök med förvaring bakom grå skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på grå bänkskiva av laminat med ovansittande vitt kakel som belyses av lysrör. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn samt fläkt, allt i rostfritt. På golvet ligger det ett laminatgolv och väggarna är vita. Matplats för ca 4-6 personer.

Övre plan/hall
En trappa upp fördelar hallen tre sovrum, ett duschrum, en inbyggd garderob och en klädkammare som även har uppgång till vind. På golvet ligger det furutiljor och väggarna är vita.

Sovrum 1 / övre plan
Rofyllt sovrum mot lugn baksida. Här finns med enkelhet plats för dubbelsäng med tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar. Förvaring i två stycken garderober. På golvet ligger det furu och väggarna är ljusa med en turkos fondvägg. Härifrån hittar vi även utgången till den trivsamma balkongen.

Sovrum 2 / övre plan
Sovrum två är också väl tilltaget och rymmer bredare säng samt övrigt möblemang för den som önskar. Här finns förvaring i garderob. Furu på golv och tapetserade väggar.

Sovrum 3 / övre plan
Sovrum tre är något mindre till ytan men har även det plats för det mesta. Förvaring i inbyggd garderob. Furu på golv och blå väggar.

Klädkammare / övre plan
Klädkammare för förvaring. Här återfinns även uppgången till vinden.

Duschrum / övre plan
Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med badkar, WC, handfat samt ett spegelskåp.

Hall / källarvåning
I källarvåningen möts vi av en nedre hall. Här finns en praktisk matkällare. Väggarna är vita.

Hobbyrum, sovrum 4 / källarplan
Hobbyrummet passar perfekt som ungdomsrum/sovrum då det har egen ingång. Här finns plats för stor säng samt övrigt möblemang. På golvet ligger det laminat och väggarna är vita.

Tvättstuga / källarplan
Tvättstuga med tvättmaskin samt duschkabin.

Pannrum
Här återfinns pannan samt arbetsbänk. Pannrummet har egen ingång för förvaring av cyklar etc.

Tomten
Öppen, friköpt och solig trädgårdstomt med ett litet förråd, utan staket mot grannar, ger en kämsla av rymd.

Villa

Antal rum 5 rok.
Boarea 93 m²
Biarea 44 m²
Pris 4 975 000 kr - utgångspris
Tomt 249 m²

Byggnad

Husform Radhus, 2 plan med källare
Fastighetsbet. Kameran 8
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Elpanna som värmer upp ett vattenburet radiatorsystem, luftvärmepump, eldstad
Fönster 3-glas
EnergiDekl Utfärdat 2019-01-10 00:00
Övrigt Driftkostnad El och uppvärmning, ca 18985:- år. VA / Avlopp ca 3520:- år. Försäkring ca 4750:- år. Samfällighetsavgift ca 3000:- år Total ca 30225:- år. Driftkostnaderna är baserade på en familj med 4 personer. Inteckningar, 2346 000:- Byggn.typ, 220 småhusenhet, bebyggd. Fasad, plåt. Fönster, 3-glas isolerfönster. Tak, betongpannor. Stomme, trä/betånghålsten. Ventilation, självdrag. Taxeringsår 2018 Uppgiftsår 2017 220 småhusenhet, bebyggd. Byggnadsvärde 1992 000:- Markvärde 1999 000:- Summa tax. värde 3991 000:-
Övriga byggnader Utförda renoveringar: 2018 Alla fönster samt altandörrar byts till 3-glas. 2018 Vardagsrumsgolv slipas och oljas samt tapetseras det. 2018 Säkerhetsdörr med elektroniskt kodlås kopplat till larm installerad. 2018 Kök samt hall källare målas. 2016 kassett till öppenspis byts ut. 2016 Tak omlagt. 2014 Uteplatsen byggs. 2007 Wc på entréplan byggs 2007 Våtrum på övre plan renoveras. Fiber finns, 1000 upp, 1000 ner, kostar 249 kr/mån. Garage. Kallgarage i garagelänga finns att köpa separat. Belägen längst ner på Almnäsvägen. Garagelängan er en egen förening. De tar ut en kostnad om ca 3000:- per år för samfälligheten.

Fasad på baksidan

Fasad framsida

Fasad

Baksidan av huset

Vardagsrum

Kamin i vardagsrummet

Vardagsrum

Matplats

Kök

Gäst-WC

Hall entréplan/trapp till övervåning

Hall övervåning

Sovrum 1

Balkong

Utsikt fårn balkongen mot husets baksida

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Trappa upp till vinden

Allrum källarplan

Pannrum

Tvättstuga

Fasad

Baksida hus

Fastighetskarta

Säljarens egen bild.

Entréplan

Övre plan

Källare

Entréplan

Övre plan

Källare

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz