Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna - SkytteholmAnkdammsgatan 27, 8/8 TR.

1 rok
28 m²
2 550 000 - Fast pris, först t. kvarn
1 609 kr/mån
Våning 8 av 8 - Enastående utsikt - Låg avgift - Kungsbalkong - Bra läge i Skytteholm - Goda kommunikationer - Stort utbud av närservice - Förening med god ekonomi.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Solnas bästa 1:a

Våning 8 av 8 - Enastående utsikt - Låg avgift - Kungsbalkong - Bra läge i Skytteholm - Goda kommunikationer - Stort utbud av närservice - Förening med god ekonomi.

Beskrivning

Låt oss få presentera DENNA TOPPFRÄSCHA 1:a med en fantastiskt kungsbalkong om 7 kvm i soligt västläge. Väldisponerade 28 kvm med exklusiva materialval. Väldigt ljus lägenhet med enastående utsikt från flera fönster. Smart sovalkov för att få undan sängen. Helkaklat badrum. Nära till kommunikationer, närservice och Solna C. Låg månadsavgift i förening med bra ekonomi. Välkommen!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnade hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder på krokar samt i någon av dom 3 garderober. På golvet ligger ett snyggt och lättskött klinkergolv. Säkerhetsdörr.

BADRUM
Rymligt och fräscht badrum utrustat med dusch, tvättställ med kommod och handdukstork. Helkaklade väggar och klinker på golvet. Golvvärme är installerat.

VARDAGSRUM
Ljust och välplanerat rum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för soffa med tillhörande bord. Smart sovdel med plats för dubbelsäng. Ljust trägolv och vitmålade väggar. Här finns även utgången till den härliga balkongen om 7 kvm. Balkongen vetter mot väst och har sol från lunch till solnedgång! Utsikt över gröna och lummiga omgivningar.

KÖK
Smakfullt och sobert inrett kök som har allt man önskar. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Stänkskydd i vit mosaik ovan bänkskivan. Inbyggnadsmikro, kyl/frys och inbyggnadsugn i rostfritt utförande bryter av snyggt mot det vita. Integrerad diskmaskin, glashäll samt kolfilterfläkt. Fönster även här som ger köket en mysig atmosfär.


OMGIVNINGSBESKRIVNING
Bostaden är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Skytteholmsparken erbjuder bland annat enorma ytor för lek och spel, uteträningsredskap, plaskdamm för barn och lekplats. I huset finns bageri och frisör och i närområdet finns mataffär, flera restauranger och tobaksaffär. Busshållplatser finns både på Ankdammsgatan och Frösundaleden för smidig transport till bland annat Solna C, Sundbyberg, Brommaplan och Arenastaden. Endast några minuter bort finns Solna Business Park med ICA-Maxi, gym, post och flera restauranger. På andra sidan Skytteholmsparken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och ett stort utbud av affärer, restauranger och all närservice. Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang och t-bana finns endast ca 600 m bort och nås via Huvudstafältet. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig, Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 28 m²
Våning 8 trappor av 8
Hiss Hiss
Pris 2 550 000 kr - Fast pris, först t. kvarn
Avgift 1 609 kr/mån Inkl värme, VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Timmermannen 2
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Fastighetsbet. Brf Timmermannen 2

Brf Timmermannen 2
Föreningen förvärvade fastigheten 2004 och består utav 75 lägenheter varav 1 upplåts genom hyresrätt. Dessutom finns 43 p-platser för bil och 5 för motorcykel.

Föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Juridisk person godkänns ej. Inga avgiftshöjningar är planerade.

Till lägenheten hör två förråd, ett på våning 8 samt ett mindre i källaren.

Gemensamma utrymmen består av 2 st tvättstugor, piskbalkong samt en stor trädgård med grill och utemöbler.

Renoveringar:
2004 Bottenstammarna byttes.
2008 Stambyte.
2011 Nytt tak.
2011 Ny gräsmatta, nya gångar och växter.
2016 OVK (obligatorisk ventilations kontroll).
2016 Hissrenovering.
2016 Stamspolning.
2016-2017 Elementbyten.

Övrigt:
Överlåtelseavgift debiteras köparen om 2,5 % av 2017 års prisbasbelopp (1120 kr). Pantsättningsavgift debiteras med 1 % (448kr) per lån.

Vardagsrum mot kök

Kök och utgång till balkong

Bakong

Hall

Vardagsrumsdel

Planritning

Kök

Härlig balkong med västläge

Vardagsrum

Sovalkov

Badrum

Utsikt

Utsiktsbild

Planritning

Fasad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se