Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Skytteholm, SolnaAnkdammsgatan 4, 3 tr

3 rok
81 m²
3 395 000 - utgångspris
3 731 kr/mån
Visningar
Visningar:
Tors 20/9. kl 17:30-18:15. Hjärtligt välkomna.
Sön 23/9. kl 12:00-12:45. Hjärtligt välkomna.
På bästa adress i Solna och högt upp i huset återfinns denna välplanerade och insynsskyddade trea med balkong. Stort och ljust vardagsrum, stilrent kök, nyrenoverat badrum och två fina sovrum. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och garderober. Varmt välkommen på visning!

Okan Korhan

Reg. Fastighetsmäklare

0705-174574
okan@sthlmfast.se

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Optimalt planerad 3:a om 81 kvm i hjärtat av Solna!

På bästa adress i Solna och högt upp i huset återfinns denna välplanerade och insynsskyddade trea med balkong. Stort och ljust vardagsrum, stilrent kök, nyrenoverat badrum och två fina sovrum. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och garderober. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Ankdammsgatan är en lugn gata som ligger i närheten av Solna centrum där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tvärbana och tunnelbana ligger väldigt nära. Tunnelbanan tar dig in till Stockholms Central på ca 10 minuter. Här bor du granne med mysiga Skytteholmsparken samt gångavstånd till fantastiska naturområden som Råstasjön, Lötsjön och Mälarens promenadstråk.


Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar och harmoniserande golv. Gott om avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i rymlig klädkammare.

Kök
Stort och ljust kök med generösa arbetsytor och plats för matbord. Stort fönster med mycket ljusinsläpp. Vit köksinredning med inbyggt vinställ i underskåp samt vitt kakel ovan diskbänk. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt. Goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med vackert parkettgolv och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet har plats för stor soffgrupp och mycket sällskapsytor. Utgång till balkong finner man från detta rum.

Balkong
Härlig balkong med utgång från vardagsrum. Fritt och högt läge med vacker vy över grönskande gård. Balkongen är insynsskyddad och belägen i syd/ost läge.

Badrum
Nyrenoverat badrum (Juli 2018) med ljust golv och kakel i vitt. I badrummet finns WC, handfat, kommod, dusch med glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i badrumsskåp.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stort fönsterparti som ger trevligt ljusinsläpp till rummet. Här finns även en garderobsvägg som ger gott om förvaring.

Sovrum II
Mysigt rum med nymålade väggar, tak samt nytt golv i askfärgad parkett. Lättmöblerat rum med fönster mot den trevliga innergården. Gott om plats för förvaring med stor garderob samt linneskåp.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 81 m²
Våning 3 trappor av 4
Hiss Hiss
Pris 3 395 000 kr - utgångspris
Avgift 3 731 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. KORALLEN 1
Byggnadsår 1978
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2018-07-05 00:00
Energi Förbrukning 107 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Korallen

Föreningen bildades 1998 och förvärvade fastigheten 2007. Fastigheten är uppförd 1978 och har 4 våningar. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med 54 lägenheter som nyttjas med bostadsrätt. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Korallen 1 på adressen Ankdammsgatan 2-10 i Solna.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Gemensamhetslokal som kan hyras för ca 30 personer samt ett pingisrum. Föreningen har en tvättstuga med två avdelningar. Bastu som kan utnyttjas mot en liten avgift.

TV OCH BREDBAND:
Föreningen har avtal med Comhem och i avgiften ingår ett basutbud. Ett strukturerat kabelsystem kat 5 finns till alla lägenheter med uttag i hallen och i dag är detta anslutet till Bredbandsbolaget. Man kan även ansluta sig via Comhem och kabeltvnätet. Anslutningen ingår inte i avgiften utan det krävs eget avtal med leverantör.

PARKERING:
Föreningen har tillgång till 24 platser och det finns en speciell kö. Vid försäljning återlämnas platsen och tilldelas enligt kölista. Avgiften är 375:-/månad som betalas samtidigt som avgiften till föreningen.

FÖRRÅD:
Till varje lägenhet tillhör ett förråd som ingår i månadsavgiften. Föreningen förfogar även över ett antal "extra förråd" som medlemmar kan hyra.

SOPHANTERING:
Föreningen har en molok utanför husets sydöstra del där hushållssopor skall slängas. Nyckel krävs för att öppna lucka. Föreningen har också återvinningkärl för matrester som är belägna vid samma plats som för hushållssoporna. Detta är tilll för biogasproduktion och endast matavfall får komposteras. Ingen plast får läggas i den organiska återvinningen.

BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett bostadsrättstillägg för samtliga boende "Tilläggsförsäkring för bostadsrätt" via Trygg Hansa. Detta innebär att medlemmarna ej behöver teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.


RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Utförda:
2017 - Inspekterat avloppsstammarna
2017 - Tillägsisolrat vinden
2017 - Bytt radiatorventiler
2015 - OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll)
2015 - Brandskyddsmålning av takfoten
2015 - Byte stamventiler
2015 - Byte utomhusbelysning
2015 - Fönsterbyte
2014 - Målning av plåt på taken
2014 - Nya fogar husfasad
2013 - Nya staket innergård
2012 - Ny lekplats innergård
2011 - Spolning av avloppsstammar
2009 - Ny undercentral
2008 - Nya hissar

Planerat underhåll:
2018 - Byte fläktaggregat
2018 - Byte låssystem
2018 - Hissunderhåll
2022 - Stambyte (kan revideras)

ÖVRIGT:
Samtycke krävs från förningen för andrahandsuthyrning. Föreningen tillåter inte juridisk person

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Rymlig hall

Hall

Kök

Detaljbild kök

Kök

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II - Utsikt mot innergård

Badrum

Fasadbild / Innergård

Fasad / Bakgård

Solna centrum

Vackra Skytteholmsparken

Skytteholmsparken

Huvudstabadet

Hufvudsta Gård

Vackra Råstasjön

Måttsatt planritning

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

Centrala SundbybergRåstensgatan 10

3 rok
83 m²
4 795 000 kr
4 342 kr/mån

KungsholmenNorr Mälarstrand 52

3 rok
63 m²
4 595 000 kr
3 394 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz