Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

RåsundaBackvägen 10, 2tr.

3,5 rok
76 m²
3 488 kr/mån
Med ett optimalt läge återfinns denna ljusa och välplanerade hörn-3,5:a om 76 inbjudande kvmmed balkong. Lättmöblerat och ljust vardagsrum, två rofyllda sovrum utan insyn, bra utrustat kök med matplats för ca 4 personer samt helkaklat fräscht duschrum. Belägen i bra förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Balkong - Hörnläge - Ljus - Barnvänligt

Med ett optimalt läge återfinns denna ljusa och välplanerade hörn-3,5:a om 76 inbjudande kvmmed balkong. Lättmöblerat och ljust vardagsrum, två rofyllda sovrum utan insyn, bra utrustat kök med matplats för ca 4 personer samt helkaklat fräscht duschrum. Belägen i bra förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 3,5:a med stora fönsterpartier och vacker grönskande utsikt. Detta tillsammans med ett oslagbart läge bredvid Mall of Scandinavia.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet möts vi av en hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt en inbyggd garderob för ytterligare förvaring. På golvet ligger svart klinker och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa och tillhörande möbler. På golvet ligger det vacker parkett och väggarna är ljusa. detta är ett rum att trivas i. Från vardagsrummet hittar vi även utgången till balkongen som ligger med östläge.

KÖK
Fint kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Bra arbetsyta på bänkskiva av rostfritt samt trä med ovansittande vitt kakel. maskinell utrustning bestående av kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin, samt fläkt. På golvet ligger det en matta med schackmönster och väggarna är ljusa med en fondtapet. Matplats för ca 4-6 personer.

SOVRUM I
Rofyllt och insynsskyddat sovrum som med enkelhet rymmer bubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring återfinns i 3 st. garderober. på golvet ligger det parkett och väggarna är smakfullt ljusa med en fondvägg.

SOVRUM II
Även detta sovrum rymmer det mesta. Förvaring finns i garderob. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita i kulören. Nyttjas idag som barnrum.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vita väggar och ett stilfullt mörkt klinkerbelagt golv. Utrustat med WC, dusch med vikbara dörrar av glas, kommod, inkaklad spegel med belysning samt handdukstork.

OMRÅDET
Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Kommunikationerna i Råsunda är bra med flera busslinjer och tunnelbanestationerna Näckrosen, Solna centrum eller Sundbybergs C. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Kommunikationerna i området är väldigt bra. Buss 515, 509, 505 stannar i närheten. Det är även gångavstånd till pendeltåg och tvärbanan vid Solna Station samt tunnelbana vid Solna Centrum och Näckrosen. 2020/2022 kommer tunnelbanans nya, gula linje att gå till Arenastaden. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Stockholms innerstad.

Lägenhet

Antal rum 3,5 rok.
Boarea 76 m²
Våning 2 trappor av 6
Hiss Hiss
Avgift 3 488 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Lövdungen 1 & 2
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Lövdungen

Föreningen
Antal byggnader: 2 (Backvägen 8 samt Backvägen 10)
BRF Lövdungen består utav 42 lägenheter varav 2 hyresrätter.
Föreningen köpte fastigheten 2003 och är äkta.


Genomförda renoveringar:
2001 Renoverades tak, fasad och balkonger. Helt ny tvättstuga i 10an byggdes.
2003 Spolades stammarna
2004 Renoverade tvättstugan i 8an. Nya radiatortermostater till samtliga element i båda husen. 4 st p-platser med el anlades. Samtliga stamventiler för vatten och värme byttes ut till kulventiler i båda husen.
2005 Tak till piskbalkongerna sattes upp
2007 Spolades stammarna och en ny värmeväxlare inhandlades
2009 Delvis nya maskiner i tvättstugan på Backvägen 8.
2010 Gjordes en renovering av ventilationen genom att fläktar på taket installerades samt även åtgärder inne i lägenheterna. Dessutom renoverades rökgångarna till de öppna spisarna. Avslutningsvis så byttes hissar.
2010/2011 Målades och tätades fönstren.
2011 Spolades stammarna och en köksstam på Backvägen 8 relinades. Installation av Bauer Water vattenbehållare för längre livslängd på rörsystemet.
2013 Stamrenovering i båda fastigheterna. Ny torktumlare i 8:an. Vi har också installerat ett system för rening av vattnet i cirkulationssystemet.
2014 Luckorna till sopnedkasten i trapphusen i båda husen togs bort. Trapphusen och hissdörrar målades i båda husen.
2016 Nya tvättmaskiner i 10an

Till lägenheten hör ett vids och ett källarförråd.

kabel-tv och bredband via ComHem


Parkeringsplatser och garage:
Brf Lövdungen har 10 garageplatser och 4 parkeringsplatser. Det finns en kö med väntelista. Beräknad kötid är ca 10 år. Kontakta köansvarige i styrelsen för att ställa sig i kön.

Faciliteter som är inkluderade i avgiften:
Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och en mangel i båda husen.
Cykelrum och barnvagnsrum i båda hus.
Gemensamt hobbyrum finns i 8:an.
Snöslunga samt gräsklippare och diverse trädgårdsredskap finns att tillgå.
Ett grundutbud av kanaler via kabel-TV samt bredband via Comhem ingår i avgiften.
Uppvärmningsform är fjärrvärme.
Vatten i lägenheterna ingår i avgiften.
El-avtal skaffar medlemmarna själva.

Lägenhetsinnehavaren tecknar själv hemförsäkring och Föreningen står för bostadsrättsförsäkringen.
Juridisk person accepteras inte som medlem. Namn på juridiska personer t ex AB, HB eller föreningar accepteras inte heller på dörrar eller porttavlor.

För mer info, vänlige se http://www.lovdungen.se/

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Duschrum

Inre hall/kontorsplats

Inre hall

Hall

Hall

Fasad

Råstasjön

Mall of Scandinavia

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz