Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Enskede-GubbängenCirkelvägen 14

3 rok
62 m²
2 795 000 - Accepterat pris
3 459 kr/mån
Varmt välkomna till en av föreningens bästa treor! Stilfullt renoverad med moderna materialval och neutrala varma färger. Ligger centralt med flertalet butiker, skolor, lekplatser och kommunikationer. Stabil förening med stora renoveringar bakom sig. Perfekt lägenhet för den lilla familjen!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Varmt välkomna till en av föreningens bästa treor! Stilfullt renoverad med moderna materialval och neutrala varma färger. Ligger centralt med flertalet butiker, skolor, lekplatser och kommunikationer. Stabil förening med stora renoveringar bakom sig. Perfekt lägenhet för den lilla familjen!

Beskrivning

Lägenhetens 62 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Rymlig hall med avhängningsdel i anslutning till entren. Gott om förvaringsplats i en stor garderob. Från hallen når man stora sovrummet, vardagsrummet, köket samt badrummet. Parkettgolv och ljusa ytskikt.

Kök
Nytt kök från IKEA med vit skåpsserie och nya vitvaror. Kyl/frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll. Matplats för 3 personer. Gott om förvaring.

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum som inrymmer både soffhörna och matbord. Utgång till balkong i sydvästläge med plats för mindre möblering. Parkettgolv och ljusa ytskikt.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, mindre arbetshörna och garderober. Parketgolv och ljusa ytskikt.

Sovrum 2
Lämpar sig bäst för yngre personer alternativt som arbetsrum. Parkettgolv och ljusa ytskikt.

Badrum
Stambytt badrum med dusch, WC, handfat. Helkaklade väggar och klinker på golv, golvvärme, handdukstork

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 62 m²
Våning 1 trappor av 3
Pris 2 795 000 kr - Accepterat pris
Avgift 3 459 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Strykmåttet 4
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Bergvärme/olja
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Bostadsrättsföreningen Cirkelhöjden
Övrigt Utförda renoveringar: Stambytt Målade fönster Målade balkonger Fiber indraget Nymålat trapphus Nya säkerhetsdörrar Nya postboxar i entreplan.
Övriga byggnader Bostaden ligger i anslutning till Gubbängens centrum och T-bana. I centrum finns bl a livsmedelsbutik, bankomat, apotek, restaurang mm. I närheten finns även Gubbängens idrottsplats där det vintertid går att åka skridskor. Här ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård, natur och skog och stor härlig närliggande lekpark. Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten. Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 17 minuter och från Söder tar det inte längre än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden dig hem.

Bostadsrättsföreningen innehar sju trapphus med fyra våningsplan inkl källare. 35 bostadsrätter och 14 hyresrätter.
Källarförråd samt tvättstuga.

Kök

Sovrum

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Barnrum

Kök

Hall

Balkong

planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
5 100 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Tors 1/3. kl 18:00-18:30. Välkommen!

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se