Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Kungsholmen-Hornsbergs StrandElersvägen 44

4 rok
97,5 m²
4 361 kr/mån
Kommande försäljning!
Med ett förstklassigt söderläge, mot vatten och mot park återfinns denna ljusa och insynsskyddade 4:A om 97,5 kvm med två balkonger. Här bor ni i en välmående förening i underbara kvarter med gott om kommunikationer.

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Kommande försäljning!
Med ett förstklassigt söderläge, mot vatten och mot park återfinns denna ljusa och insynsskyddade 4:A om 97,5 kvm med två balkonger. Här bor ni i en välmående förening i underbara kvarter med gott om kommunikationer.

Beskrivning

Hall
Tre trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas vi av en hall som erbjuder avhängning på hatthylla samt i tre st garderober med spegelskjutdörrar och komplett inredning från Elfa. I hallen återfinns även ett större förråd som med fördel kan nyttjas som arbetsrum för den som önskar. På golvet ligger det parkett och väggarna går i ljus kulör som också är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möbler. Härifrån hittar vi utgången till en av balkongerna som ligger med söderläge och underbar utsikt. På golvet på balkongen ligger det behaglig trätrall.
Vardagsrummet är ett rum att trivas i.

Kök
Stort och fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Förvaring bakom vita luckor samt lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av laminat/rostfritt med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning från Siemens bestående av kyl, frys, häll, ugn, diskmaskin, mikro samt fläkt. Matplats för större sällskap.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Förvaring finns i garderob.

Sovrum 2
Här har vi också plats för stor säng med tillhörande möbler. Förvaring finns i garderob. från detta sovrum finns även utgångens till lägenhetens andra balkong som också är monterad med låsbar inglasning. På golvet ligger det stilfull klinker. Detta gör denna balkong som ett extrarum.

Sovrum 3
Detta sovrum är något mindre till ytan men rymmer gott och väl det som önskas.

I direkt anslutning till sovrum två & tre finns ett utrymme med extra förvaring bakom spegelskjutdörrar.

Badrum 1
Fräscht, fullutrustat och helkaklat badrum med vitkaklade väggar och ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med djupt badkar, dusch, WC, dubbelkommod, blandare med touchfunktion, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork , integrerad strykbräda. Goda förvaringsmöjligheter i skåp samt sockel och avlastningsytor på arbetsbänk. I taket sitter det spotlights.

Duschrum 2
Fräscht helkaklat duschrum med vita väggar samt grått klinkerbelagt värmegolv. Utrustat med dusch/glasdörr, WC samt kommod. I taket sitter det spotlights.

Området
Här bor ni med Stockholms härligaste sjöläge mot öppna fria Ulvsundasjön. Längs kajen och strandkanten löper också strandpromenaden som går runt hela Kungsholmen. De härliga badbryggorna ligger precis runt knuten som är ett populärt sommarnöje med en underbar solnedgång. Uggleparken vid Nordenflycktsvägen är ett känt stövmråde. Här finns också de populära strandrestaurangerna Piren Restaurang, Lilys Burger och Primo Ciao Ciao. Men även flera glassbarer, bagerier och Sushi-ställen.
Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och lekplats samt plaskdamm. Här finns även Minigolfbaren, fotbollsplan med konstgräs och Skate-park. Pampas Marina finns på andra sidan viken med kajak- och kanotuthyrningsmöjligheter, båtplatser samt stand-up paddle surfing.
Lindhagensgallerian ligger precis runt hörnet och här finns Apotek, Systembolag, caféer, och Ica Maxi.
Utmärkta kommunikationer i form av Kristinebergs T-bana (gröna linjen) ligger bara 5 minuter från fastigheten eller Stadshagen (blå linjen) som också ligger nära.
Busslinje, buss 61 Rudammen alt buss 59 Fredhäll.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 97,5 m²
Våning 3 trappor av 7
Hiss Hiss
Avgift 4 361 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och internet

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,49483
Fastighetsbet. Brf Välbehaget

Brf Välbehaget är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769620-9670 består av 225 lägenheter och 5 lokaler, med adresserna Elersvägen 44, 50, Hornsbergs strand 93, 95, 99, Lars Forssells gata 31, 33 och Sara Lidmans gata 2, 4, 6.
Kvarteret Välbehaget färdigställdes för inflyttning under januari 2012 - december 2012. Husen är ritade av Herkommer & Toivo Arkitekter och är byggda av Skanska Sverige.

Föreningens ekonomi
Huset är miljöcertifierat och klimatsmart varför föreningens driftskostnader också blir lägre än normalt.
Föreningen har mycket god ekonomi. Det innebär att de avgifter vi har idag täcker våra kostnader utan problem. Föreningen sänkte avgifterna med 5 procent i januari 2016. Föreningen sänkte avgifterna med ytterligare 10 procent från den 1 april 2017. Föreningen tillämpar rak avskrivning på 100 år. Föreningen äger marken för fastigheten.
Energieffektivt hus

Huset är miljöcertifierat enligt det amerikanska miljösystemet LEED (Ledership for energy and enviromental design) och har klassats enligt den näst högsta nivån "LEED guld".
Garage

I föreningens två garage finns 106 respektive 15 bilplatser där vissa är för elbilar samt fem MC-platser. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1804 kr inklusive moms (år 2016), som betalas månadsvis i förskott. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp automatiskt.

Det är inte tillåtet att överlåta sin köplats eller garageplats.

Det är för närvarande ungefär 70 medlemmar som står i kö för garageplats och väntetiden är olika beroende på typ av parkeringsplats och i vilket av de två garagen, men är från några månader till flera år.

För vidare information, kontakta Parkman i Sverige AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön. Kontaktperson är Lilian Forsling, telefon 08 - 734 90 00 eller via e-post lilian.forsling@parkman.nu.

TV/Bredband
TV och bredband är centralt upphandlat av föreningen och debiteras med ett obligatoriskt tillägg på 307 kr/mån

Bredband/nätverk
Föreningen är ansluten med fiber till Ownit och varje lägenhet är ansluten med 100/100 Mbps fiber. Varje medlem tecknar själv kostnadsfritt avtal med Ownit. Bredband ingår i årsavgiften och specificeras separat på månadsavin. I varje lägenhet finns en tjänstefördelare. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse.

TV
Ownit levererar också IP-TV till föreningen. Ett grundutbud av kanaler ingår i årsavgiften. För att kunna se på IP-TV krävs en särskild mottagare som kopplas till TV:n. Föreningen står endast för en sådan mottagare per lägenhet. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse.

Telefon
Varje rum, undantaget våtrum, har nätverksuttag med möjlighet att ansluta telefon via IP-telefoni. Abonnemang tecknas separat med Ownit av respektive medlem.

Barnvagns- och rullstolsförråd
Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till varje trapphus. Separat nyckel krävs, och en sådan nyckel kan lånas av föreningen. Nyckeln ska återlämnas om den inte längre nyttjas och senast vid avflyttning.

Bostadsrättsförsäkring
Föreningen har fastigheten Välbehaget 1 fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. I försäkringen ingår även en skadedjursförsäkring hos Anticimex.

Från och med den 10 januari 2017 har föreningen även tecknat ett kollektivt "bostadsrättstillägg" för samtliga medlemmar. Respektive medlem behöver därför inte själv teckna något sådant i sin hemförsäkring.

Cykelförvaring
I föreningens parkeringsgarage finns flera cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar.
I ett av cykelförråden finns en fast monterad cykelpump tillgänglig.

Förråd
Lägenheternas förråd är generellt sett placerade i lägenheten. Ett litet antal lägenheter har ett externt förråd i fastigheten.

Grovsopor
Föreningen har två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs strand och ett på Sara Lidmans gata. Kärl finns för bland annat glas, plast, wellpapp, elektronik, batterier och ljuskällor.

Portlås
Samtliga entréer är försedda med tidsstyrt kodlås.

Brandvarnare
Brandvarnare ska finnas monterade i respektive lägenhet. Medlemmarna ansvarar själva för underhåll och återanskaffning av dessa.

Tvättstuga
Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Fantastisk utsikt i söderläge

Utsikt

Vardagsrum

Vy mot kök

Matplats

Vardagsrum

kök/vardagsrum

Vardagsrum

Fullutrustat badrum

Duschrum 2

Sovrum 1

Sovrum 2

Balkong från sovrum 2

Balkong från sovrum 2

sovrum 3

Inre hall

Fasad

Områdesbild

Fasadbild

Områdesbild

Planritning måttsatt

Planlösning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 795 000 kr
5 367 kr/mån

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 875 000 kr
5 350 kr/mån

HässelbySvärdsliljevägen 162

6 rok
133 m²
3 975 000 kr
Tomt: 397 m²

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz