Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ArenastadenEvenemangsgatan 30, 17 TR

4 rok
83 m²
4 995 000 - Utgångspris
5 029 kr/mån
Välkomna till denna välplanerade gavel 4:a med stor inglasad balkong högt upp i huset. Bostaden har tre rymliga sovrum och två badrum med duschmöjligheter. Stort vardagsrum och kök. Beläget i populära och moderna Arenastaden invid Friens Arena och Mall of Scandinavia.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Ljus gavel 4:a på 17tr med 10 kvm balkong.

Välkomna till denna välplanerade gavel 4:a med stor inglasad balkong högt upp i huset. Bostaden har tre rymliga sovrum och två badrum med duschmöjligheter. Stort vardagsrum och kök. Beläget i populära och moderna Arenastaden invid Friens Arena och Mall of Scandinavia.

Beskrivning

Med en milsvid utsikt från 17:e våningen finner vi denna välplanerade 4:a med stor inglasad balkong. Med ett svårslaget läge invid moderna Arenastaden, Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends. Utanför dörren finns ett stort utbud av shopping, restauranger och kommunikationer. Kontakta mäklare Anders Björkqvist för mer info: 0709-111 492.


HALL
Välkomnande hall med plats för förvaringsmöbel eller hatthylla för avhängning samt gott om förvaring i tre garderober. Väggarna är vita och på golvet ligger ett exklusivt vitbetsat askparkettgolv, samma golv ligger i lägenhetens samtliga rum utom i badrummen. Från hallen når man bostadens badrum samt vidare in i bostadens övriga rum. I hallen finns även en rymlig garderob bakom ljusa skjutdörrar.

BADRUM
Ljust helkaklat badrum fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med vägghängd förvaring ovanför. På golvet ligger en mörkare klinker. Övrig utrustning består utav ett mörkare badkar, handfat med kommod, handdukstork samt badrumsskåp.

DUSCHRUM
I samma anda och färgval som badrummet är även duschrummet med vitt kakel och grått klinkergolv. Väldigt praktiskt och efterfrågad lösning med två badrum för barnfamiljen. Övrig utrustning i duschrummet består utav tvättställ och badrumsskåp.

SOVRUM 1 - MASTER BEDROOM
Väl tilltaget och rogivande sovrum om 12 kvm med ljusa gråa väggar. Plats för bred säng samt ytterligare möbler för förvaring som byråer eller skrivbord.

SOVRUM 2 & 3
Två stycken sovrum, 7 respektive 8 kvm stora. Ett med samma grå väggar och ett med vita väggar. Utrustade med fönster utan insyn och garderober.

VARDAGSRUM
Stort lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket mäter ihop över 30 kvm. Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong som har en milsvid utsikt över bland annat Råstasjön. Balkongen är inglasad vilket gör att den går att nyttja stora delar av året och inglasningen öppnas med enkelhet upp på några få sekunder.

KÖK
Modernt kök från Vedum med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor på den mörka bänkskivan. Ovan bänken sitter ett ljust kakel som stänkskydd. Fullutrustat med diskmaskin, inbyggnadsmikro, induktionshäll och varmluftsugn. Runt matbordet fins gott om plats för stora sällskap och längs ena väggen står kyl och frys. Övrig information i köket värt att notera är att den stora diskhon är underlimmad och spisfläkten drivs genom mekanisk frånluft.


OMRÅDET:
I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. I gallerian finns också Sveriges modernaste biograf. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära skidspår.

Med kort promenadavstånd når ni Råsundavägen som delvis bjuder på utmärkta kommunikationer samt ett rikligt utbud av restauranger! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 8 minuters promenad ifrån bostaden och pendeltåg ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Tvärbanan trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. Gula Linjen kommer även att sträcka sig från Arenastaden till Odenplan vidare mot Farsta strand och Skarpnäck.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 83 m²
Våning 17 trappor av 21
Hiss Hiss
Pris 4 995 000 kr - Utgångspris
Avgift 5 029 kr/mån inkl värme, kallvatten, TV och Bredband (700/700 Mbit/s).

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,98
Fastighetsbet. Brf Pressläktaren

Brf Pressläktaren är en äkta förening med adressen Evenemangsgatan 30 i Arenastaden, Solna. Föreningen består av 143 lägenheter om 1rok -4 rok fördelade på 21 våningar. Peab Bostad AB är totalentreprenad av projektet och inflyttning skedde 2016. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen.

TV/Bredband:
Bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (kanalpaket lagom) ingår i månadsavgiften.
Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

Tvättstuga:
Grovtvättstuga finns på plan 1.

Sophantering:
Soprum för hushållssopor finns i entrén, plan 1.

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Balkong

Utsikten över Råstaskön

Kök

Matplats

Kök

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum och duschrum

Hall

Hall

Fasad

Råstasjön

Friends

Mall of Scandinavia

Planritning klar

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz