Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SolnaEvenemangsgatan 34, vån 8

2 rok
49 m²
3 460 000 - Accepterat pris
3 103 kr/mån
Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 49 kvm på 8:e våningen. Belägen i ett fantastiskt läge med närhet till både shopping och natur. Lägenheten har en öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Stilrena och snygga materialval och allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten säljs på ritning!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Okan Korhan

Mäklarassistent

0705-174574
okan@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad 2:a om 49 kvm med inglasad balkong.

Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 49 kvm på 8:e våningen. Belägen i ett fantastiskt läge med närhet till både shopping och natur. Lägenheten har en öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp. Stilrena och snygga materialval och allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten säljs på ritning!

Beskrivning

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. En stadsdel med puls i kombination av harmoni, med närhet till vackra grönområden och gångavstånd till närliggande sjöar.

Hall
I hallen finns avhängningsmöjligheter i form av en kapphylla samt garderob. Vitmålade väggar, golv i 3-stav matt lack-ekparkett och vit träsockel. I direkt anslutning till hallen återfinns även ett förråd/garderob.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till möblering och sociala tillställningar. Golv av mattlackad ekparkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Vita köksluckor, svart bänkskiva i laminat samt stänkskydd. Maskinellt utrustat med vitvaror från Electrolux. Kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i vitt.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från köket.

Duschrum
Stilfullt duschrum belagt med grått klinker på golv och väggarna är klädda med matt vita kakelplattor. Utrustat med duschvägg, spegelskåp med handfat och kommod, toalett. Torktumlare och tvättmaskin i vitt av märket Electrolux.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 49 m²
Våning 8 trappor av 22
Hiss Hiss
Pris 3 460 000 kr - Accepterat pris
Avgift 3 103 kr/mån inkl värme, VA, bredband och Ip-telefoni

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Vip-Logen
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf VIP-Logen

Brf VIP Logen är en äkta förening med 146 st lägenheter fördelat på 22 våningar, och 2 lokaler i markplan. Byggherre är Peab AB.

Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Inflyttning i lägenheterna beräknas ske med början tredje kvartalet och avslutas i november 2018.

Gemensamma utrymmen för cykel- och barnvagnsförvaring finns i entréplanet. I gårdshuset finns ytterligare ett gemensamt cykelrum. Gemensam tvättstuga finns på plan 2.

Underliggande garage finns som förvaltas av Parkman.

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia.

Vackra Råstasjön med natur

Brf VIP-logen (längst till vänster)

Illustrations bild på fasad

Vacker natur kring Råstasjön

Fasad Brf VIP-Logen

Översikt Arenastaden

Brf VIP-Logen fasad

Härlig natur kring Råstasjön

Utsikt mot Råstasjön från grannfastighet

Uppgång mot Friends Arena

Vy mot Arenastaden från Råstasjön

Fina promenadstråk längs Råstasjön

Mall Of Scandinavia

Filmstaden - Mall Scandinavia

Mall Of Scandinavia

Friends Arena

Byggnad 1 Brf VIP-Logen

Råstasjön

Nära till Råstasjön

Solna station

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
8 490 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 350 000 kr
5 367 kr/mån

Vitalisvägen 5, 3tr

2 rok
63 m²
4 395 000 kr
2 992 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz