Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

2 rok
25 m²
2 995 000 - Fast pris!
I Vikingshill kommer det under våren 2019 att uppföras fyra stycken moderna bostadsrätter i ett arkitektritat hus med naturen och havet som granne. Boka ditt Attefallshus redan idag!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076 128 62 01
Rickard@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


I Vikingshill kommer det under våren 2019 att uppföras fyra stycken moderna bostadsrätter i ett arkitektritat hus med naturen och havet som granne. Boka ditt Attefallshus redan idag!

Beskrivning

Fläderstigen 3 är ritad med den kringliggande lummiga skogen och de karga bergsknallarna som inspiration. Exteriören smälter naturligt in i det kringliggande landskapet och innanför dess väggar öppnar moderna och yteffektiva bostadsrätter upp sig och där finns alla bekvämligheter man vill ha plus det där lilla extra. Här på Fläderstigen är det enkelt att leva ett aktivt och socialt liv med närhet till Stockholm City men ändå leva ett lugnt och trivsamt liv med himlen, havet och naturen alltid närvarande. I Vikingshill är det gångavstånd till förskolor, skolor, bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i City. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från Risets brygga till Waxholm för att avnjuta en god lunch. Den gemensamma infinity poolen sätter pricken över i! Preliminär inflyttning är 2019-05-31.

Ring oss redan idag på: 076-128 62 01 så berättar vi mer. Är man ute i god tid så kan man även vara med och påverka tillval!

ENTRÈPLAN 25 kvm

VARDAGSRUM
Vardagsrum med kök.

SUTERRÄNGPLAN 25 kvm
En trappa ned finner man sovrum och ett helkaklat badrum med wc

TAKTERRASSEN ca 25 kvm
Stor takterras med strålande sjöutsikt och plats för soffgrupp och solstolar.

VIKINGSHILL
Vikingshill är en barnvänlig och lugn villaidyll nordost om Kummelnäs som har blandad bebyggelse - från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och konstnärligt smyckade flerfamiljshus. Stora delar av området har präglats av sommarbostäder men allt eftersom de nya detaljplanerna vinner laga kraft så byggs området om till året runt bostäder. I området finns natursköna områden med promenadstigar och flera mysiga insjöbad på cykel- och promenadavstånd. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl.a. vandrings- och motionsspår och populära restaurangen Långa Raden. I närheten finns också Nacka Golfklubb och en trevlig 18-hålsbana.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen är under bildning och kommer att innefatta 3 stycken bostadsrättslägenheter samt ett Attefallshus. Obs den ekonomiska planen samt den exakta månadsavgiften kommer inom kort. Föreningen kommer att vara skuldfri. Lägenhetsfördelningen framgår nedan:

3 stycken 4 rum och kök 130 kvm plus takterrass

1 stycken Attefallshus 25 kvm + 25 kvm plus takterrass

SKOLOR OCH BARNOMSORG
På några få minuters promenadavstånd finns Backeboskolan (f-6). På Kummelnäset finns dessutom ytterligare två förskolor; Regnbågen och Kummelnäs Förskola. Skolor finns även i Velamsund, Vikingshill, Sågtorpsskolan och Myrsjöskolan i Orminge.

KOMMUNIKATION
Med bil når man Stockholms City på ca 15-20 minuter. Det är även enkelt att ta sig till Vikingshill med buss. På några minuters promenadavstånd från huset finns busshållplats varifrån man med buss tar sig från Vikingshill till Slussen på c:a 40 minuter.

ÖVRIGT
I Nacka kommun, strax öster om Stockholm, bor ca 100.000 människor. Bebyggelsen är varierad och alla de fyra kommundelarna; Boo, Fisksätra/Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta har alla nära till stora och orörda naturområden. Nacka brukar benämnas som kommunen som ligger mitt emellan Stockholm och dess enastående skärgård. På hemsidan http://www.nacka.se kan du läsa dig till det mesta om vår vackra kommun.

INFO BILDERNA
Fotografierna föreställer ett liknande projekt som ligger i Kummelnäs (dock är detta inte samma byggherre). Renderingarna är ett förslag på vad som ingår i priset. Mot ett tillägg så kan man vara med och påverka och få till sin egen touch och planlösning.

Villa

Antal rum 2 rok.
Boarea 25 m²
Biarea 25 m²
Pris 2 995 000 kr - Fast pris!

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Velamsund 1:184
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Bergvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Fläderstigen

Attefallshus om 25 + 25 kvm

Vardagsrum med kök

Sovrummet

Dem gemensamma poolen (arkivbild)

Badrummet

Brf Fläderstigen 3

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 795 000 kr
5 367 kr/mån

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 875 000 kr
5 350 kr/mån

HässelbySvärdsliljevägen 162

6 rok
133 m²
3 975 000 kr
Tomt: 397 m²

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz