Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Älvsjö-ÄlvsjöstadenKabelverksgatan 3, 6tr

2 rok
50 m²
3 400 000 - Fast pris!
3 045 kr/mån
Topp 2:a om 50 m2 med balkong sydväst. Högt läge! Fast pris
Möjlighet att förvärva en mycket välplanerad bostadsrätt i JM:s spännande projekt i populära Älvsjöstaden. Läget är perfekt mitt i fastigheten med stor balkong mot lugn innergård, härligt ljusinsläpp från fönster längs hela långsidan.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt 2:a om 50 m2 med balkong mot sydväst. Högt läge!

Topp 2:a om 50 m2 med balkong sydväst. Högt läge! Fast pris
Möjlighet att förvärva en mycket välplanerad bostadsrätt i JM:s spännande projekt i populära Älvsjöstaden. Läget är perfekt mitt i fastigheten med stor balkong mot lugn innergård, härligt ljusinsläpp från fönster längs hela långsidan.

Beskrivning

Varmt välkommen till detta spännande projekt i nya Älvsjöstaden, här bygger JM stilfulla bostadsrätter med inspirationsrik arkitektur. Möjlighet att förvärva denna mycket välplanerade 2:a om 50 kvm högt upp i fastigheten med stor solig balkong.
Bostaden erbjuder elegant och modern inredning med hög maskinell standard. Planlösningen är exceptionellt bra med väl avvägda rum, social planlösning med öppet kök mot vardagsrum och stor balkong mot innergård. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier längs med hela långsidan i kombination med det höga läget i fastigheten. Smidiga kommunikationer med bland annat gångavstånd till Älvsjöstaion och pendeltåg.

Älvsjöstaden är ett nytt område i centrala Älvsjö som kommer innehålla trevliga bostadskvarter med totalt ca 1600 bostäder samt butiker och restauranger, Älvsjö kommer få ny tunnelbanelinje mellan Fridhemsplan och Älvsjö med stationer bl.a. i Liljeholmen och Årsta.


Bostadens 50 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i garderob med skjutdörrar. Vitmålade väggar samt golv av ekparkett, vilket även är genomgående i hela lägenheten.

Kök
Stort och luftigt kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrum. Väl tilltagna arbetsytor med maskinell utrustning från Siemens i form av, kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn, samt ugn. Vidare utrustat med vitt kakel ovan bänk, bänkskiva i färgen zeus antracit, köksblandare från Tapwell samt spisfläkt från Franke.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp, öppen planlösning mot kök samt utgång till balkong i sydvästläge. Här finns gott om utrymme för möblemang och rummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar, inredd med Elfa-system.

Badrum
Stilrent badrum med inredning från Vedum. Vitkaklade väggar samt klinker i grå ton. Utrustat med: Spegel med beslysning, wc, kommod, handdukstork, dusch med glasvägg, blandare från Tapwell, kombimaskin från Siemens med ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

Balkong
Från vardagsrummet når du denna härliga balkong om 6 kvadratmeter belägen i bästa sydvästläge med fri vy över takåsar. Här finns gott om utrymme för möblemang och plantering och många härliga stunder utlovas.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 50 m²
Våning 6 trappor av 7
Hiss Hiss
Pris 3 400 000 kr - Fast pris!
Avgift 3 045 kr/mån Inkl. värme och kallvatten. Obligatorisk avgift för tv/bredband/telefoni på 220kr/mån.

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Entrékvarteret
Byggnadsår 2017/2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Entrékvarteret
Övriga byggnader Gemensamhetsutrymmen Barnvagsrum, cykelförråd och styrelserum samt utrymme för källsortering av sopor. Parkering Det kommer att finnas 50 garageplatser till en kostnad av1100kr/mån och 31 öppna parkeringsplatser för 600kr/mån. Individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Till lägenheten ingår ett förråd. För ytterligare information se www.jm.se/Älvsjöstaden/Entrekvarteret

Brf entrékvarteret består av 135 bostadsrätter och tre lokaler (som preliminärt är planerade att hyras ut för kontor, gym och restaurang).

Gemensamhetsutrymmen
I fastigheten kommer det finnas barnvagsrum, cykelförråd och styrelserum samt utrymme för källsortering av sopor.
Det kommer att finnas 50 garageplatser (1100kr/mån) och 31 öppna parkeringsplatser (600kr/mån)

TV- och internetanslutning
Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalinbox per lägenhet för TV ingår. Obligatorisk avgift för bredband är 220kr/mån

Kvarteret består av sju trapphus i en huskropp och höjden varierar mellan fyra och åtta våningar. Huskroppen bildar ett kvarter som sluter sig runt
en gemensam, grönskande gård med en öppning mot sydväst.
Under gården finns ett parkeringsgarage. Så gott som alla lägenheter
får egen balkong eller uteplats

Vardagsrum mot kök

Balkong i sydvästläge

Badrum

Kök

Innergård

Hall

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Balkong i sydvästläge

Fasad

Fasad

Älvsjö station

Populära Engelska skolan precis intill

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
8 490 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 27/5. kl 12:00-12:30. Välkommen!

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
5 995 000 kr
5 335 kr/mån
Visning: Sön 27/5. kl 12:45-13:15. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz