Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Danderyd - KevingeKevingeringen 12, 3 tr

3 rok
69 m²
3 495 000 - Utgångspris
3 042 kr/mån
Välkommen till denna optimalt planerade trerummare med balkong i soligt söderläge och milsvid utsikt. Skuldfri förening med låga avgifter och bredband ingår i avgiften. Beläget invid Stockholm GKs vackra golfbana som slingrar sig runt husen. Nytt kök från 2017.
Varmt välkomna på visning.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Kevingeringens bästa 3:a

Välkommen till denna optimalt planerade trerummare med balkong i soligt söderläge och milsvid utsikt. Skuldfri förening med låga avgifter och bredband ingår i avgiften. Beläget invid Stockholm GKs vackra golfbana som slingrar sig runt husen. Nytt kök från 2017.
Varmt välkomna på visning.

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 3:a med balkong i söderläge samt nytt kök från 2017. Här finns trivsamt vardagsrum,två rymliga sovrum och ett välplanerat kök. Renoverat badrum i modernt utförande. Beläget i populära Brf Vändkretsen, en mycket välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och flera stora renoveringar bakom sig. I månadsavgiften till föreningen ingår bland annat kabel Tv samt bredband. Högst upp i huset med milsvid utsikt och insynsfritt läge.

Lägenheten dispoenras enlig följande:

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i flera garderober i innerhallen mot sovrum 2. Laminatgolv och ljusa väggar. Från hallen når man vidare in i lägenhetens samtliga rum.

Badrum
Modernt renoverat helkaklat badrum med blå mosaik på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, duschhörna med fällbara dörrar och handdukstork.

Sovrum 1
Stort sovrum i anslutning till köket. Här finns gott om förvaring i garderobsvägg och plats för stor säng. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med utgång till lägenhetens soliga balkong i söderläge. Rummet vetter mot en lugn och trevlig innergård. Milsvid utsikt ända till Solna. Från Sovrum två har man anslutning till vardagsrummet.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. På golvet ligger den vackra originalparketten och väggarna är ljusa. Lätt att möblera och gott om plats för soffgrupp, TV-möbel samt övriga möbler om så önskas.

Kök
Nytt stilfullt kök från maj 2017. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Bänkskiva i massiv ask. Utrustat med Inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd diskmaskin och inbyggnadsmikro. Övrig utrustning består utav kyl/frys, ho och spisfläkt. Även här är väggarna vita och trägolv. Här finns gott om plats för matplats för 4-6 personer. Gott om ljusinsläpp hjälper till att skapa en härlig atmosfär och köket upplevs som väldigt ljust. Milsvid utsikt ända bort till Sollentuna.


Området
Från bostaden är det 10 minuters promenad till Mörby centrum som kommer att byggas ut under de närmsta åren med utökat shopping- och restaurangutbud. Idag finns här T-bana, busstorg, matbutiker, café och restauranger, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, apotek och systembolag. Invid bostaden finns också golfbana samt vackra Edsviken med badplatser och småbåtshamnar. I närheten finns även Ica och Deli Italia. Närhet till Danderyds IP och skolor.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 69 m²
Våning 3 trappor av 3
Pris 3 495 000 kr - Utgångspris
Avgift 3 042 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och bredband

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Lejonet 1
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
EnergiDekl Utfärdat 2009-03-31 00:00
Energi Förbrukning 157 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 0,25
Fastighetsbet. Brf Vändkretsen

Brf Vändkretsen

Antal lägenheter: 413
Antal lokaler: 6
Föreningens fastigheter uppfördes mellan 1957 och 1961 och förvaltas av styrelsen och AB Rådstornet.
Mycket omtyckt och välskött förening med många aktiviteter för den som så önskar. Föreningen är skuldfri.

Juridisk köpare accepteras ej. Föreningen är en äkta förening.

Renoveringar:
2015 - Energibesparande åtgärder, radiatorbyte Yttertak låghus, säkerhet Ljusarmatur i allmänna utrymmen Fasad och balkonger, översyn och underhåll
2016 - Energibesparande åtgärder, radiatorbyte Stamrenovering/Relining Kontroll av garageportar och underhåll
2017 - 2018 Stamrenovering/Relining
2019 - Byte, komplettering av tvättutrustning

Energiprestanda: 157 kWh/kvm år.

TV
Digital TV via Alltele eller analog anslutning
Internet

Internet via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Alltele

Övrigt som ingår i avgiften
internet, Värme, Vatten, KabelTV.

Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, källarförråd, festlokal, pingisrum, gym, vävstuga, snickarverkstad och två tvättstugor på nr 22 och 83.
Föreningens festlokal rymmer samt har utrustning för 40 personer.

Parkering:
62 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. 198 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö och kostar 250 kr/mån.

Ekonomi:
Andel i föreningen: 0.25400 %
Andel av årsavgiften 0.25000 %
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Köpare

Vardagsrum

Vardagsrum

Nytt kök från 2017

Balkong

Kök

Detaljbild kök

Modernt badrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2 med utgång till balkong

Hall

Hall

Flygfoto

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

SigtunaSteninge Slottsväg, Tun 2

5 rok
131 m²
4 850 000 kr
4 775 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz