Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BrommaplanKlädesvägen 28

2 rok
36 m²
2 695 000 - Accepterat pris
2 040 kr/mån
Härlig tvåa i populära Brf Bromma Tracks. Ett stenkast från Brommaplan finner ni denna moderna och påkostade hörnlägenhet uppförd med finess och design, med ett härligt ljusinsläpp, uteplats mot lugn innergård, väl avvägda ytor som inbjuder till sociala tillställningar samt en grönskande innergård med pool!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Hörnlägenhet med uteplats mot föreningens innergård med pool!

Härlig tvåa i populära Brf Bromma Tracks. Ett stenkast från Brommaplan finner ni denna moderna och påkostade hörnlägenhet uppförd med finess och design, med ett härligt ljusinsläpp, uteplats mot lugn innergård, väl avvägda ytor som inbjuder till sociala tillställningar samt en grönskande innergård med pool!

Beskrivning

Vid populära Brommaplan i gamla kvarteret Linneduken ligger Bromma Tracks och denna nyproducerade bostadsrätt, uppförd och designad in i minsta detalj. En yteffektiv lägenhet med exklusiva materialval i kombination med hög standard, god funktion, samt en underbar uteplats. Här har man tagit tillvara på omgivningarnas förutsättningar och det härliga läget ger rikligt med ljus. För den som önskar är det enkelt att leva socialt här, utöver lägenhetens uteplats finns även föreningens grönskande innergård med sittgrupper och grillningsmöjligheter samt uteplatsen med en härlig pool som omges av sol hela dagen.

Läget är optimalt med endast 90 sekunder till Brommaplan med all tänkbar service som matbutiker, bank, post, gym restauranger och systembolag. Brommaplan är en social knytpunkt och vackert beläget med närhet till natur och grönska. Endast ett stenkast bort finner du mysiga Lillsjön som besöks av såväl motionärer som fiskare och fågelskådare. Med direkt närhet till vackra Drottningholm och Ekerö med sin härliga lantmiljö kan det inte bli bättre. Vid Brommaplan finns tunnelbanans gröns linje som tar dig till Stockholms central på ca 17 minuter, samt busslinjer som tar dig till Ekerö, Solna samt övriga Västerort. För dig med bil är det inte långt till E4 och E18 samt till Bromma flygplats.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Direkt i anslutning till entren finns såväl avhängningsdel samt garderob. Säkerhetsdörr.

Kök
Exklusivt och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Utrustat med en prydlig vit matt skåpsserie, handtag Stål nude, vitt kakel Biselado Blanco som stänkskydd, betongfärgad bänkskiva i laminat, kyl/frys, induktionshäll, vänsterhängd mikrovågsugn, inbyggnadsugn, fläkt samt helintegrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror kommer i rostfritt. Ytterligare tre garderober för förvaring.

Badrum
Stilrent badrum helkaklat i ljusa och ljusgråa toner. Utrustat med duschhörna, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt infällda spotlights i tak. Elburen golvvärme finns installerat i badrummet.

Vardagsrum
Stort rum med möjlighet till både soffhörna matplats och arbetshörna.

Sovrum
Ett sovrum med plats för säng och nattduksbord.

Uteplats
Stor och härlig uteplats som känns som ett extra rum. Uteplatsen vätter mot lugn innergård.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 36 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss
Pris 2 695 000 kr - Accepterat pris
Avgift 2 040 kr/mån inkl. värme, vatten. Obligatoriskt tillägg på 180 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Stockholm Linneduken 1, Bromma
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Bromma Tracks

I gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Föreningens ekonomi kommer får en flygande start med ränteantaganden på betydligt högre nivå än de nivåer det med största sannolikhet kommer att bli.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd samt innergård med pool som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Parkering/Garage
Ca 82 stycken förhyrda p-platser i garage samt parkering längs gatan och markparkering med 18 stycken platser. Garage kostar 1250 kr i månaden och de resterande p-platserna 750kr/mån.

TV/internet
Fiber kommer att levereras av comhem för 180 kr i månaden(obligatoriskt tillägg). Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften.

Vardagsrum

Uteplats

Animerad bild, lägenhet markerad. Med reservation för ändringar

Från entre

Kök+entre

Hall

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Uteplats

Översiktsbild

Uteplats översikt

T-bana Brommaplan, ett stenkast från Brf Bromma Tracks

Områdesbild

Bofaktablad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
5 100 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Tors 1/3. kl 18:00-18:30. Välkommen!

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se