Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BrommaKlädesvägen 38, 6tr

2 rok
50 m²
2 995 000 - utgångspris
2 833 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 30/7. kl 13:00-13:45. Välkommen!
Mån 31/7. kl 18:00-18:30. Välkommen!
Varmt välkomna till en av föreningens bästa lägenheter! Fri utsikt i sydvästläge mot innergård där många soltimmar utlovas på balkongen. Exklusiva materialval blandade med effektiv lösning. Direkt närhet till brommaplan med flertalet butiker, restauranger och kommunikationer. Gemensam pool på innergården! Välkomna
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbar tvåa i högt läge med balkong i fritt västerläge!

Varmt välkomna till en av föreningens bästa lägenheter! Fri utsikt i sydvästläge mot innergård där många soltimmar utlovas på balkongen. Exklusiva materialval blandade med effektiv lösning. Direkt närhet till brommaplan med flertalet butiker, restauranger och kommunikationer. Gemensam pool på innergården! Välkomna

Beskrivning

Vid populära Brommaplan i gamla kvarteret Linneduken ligger Bromma Tracks och denna nyproducerade bostadsrätt, uppförd och designad in i minsta detalj. En yteffektiv lägenhet med exklusiva materialval i kombination med hög standard, god funktion samt en underbar balkong i högt västerläge. Här har man tagit tillvara på omgivningarnas förutsättningar och det härliga västerläget ger rikligt med ljus åt både bostäder och gård. För den som önskar är det enkelt att leva socialt här, utöver lägenhetens balkong finns även föreningens grönskande innergård med sittgrupper och grillningsmöjligheter samt uteplatsen med en härlig pool som omges av sol hela dagen.

Läget är optimalt med endast 90 sekunder till Brommaplan med all tänkbar service som matbutiker, bank, post, gym restauranger och systembolag. Brommaplan är en social knytpunkt och vackert beläget med närhet till natur och grönska. Endast ett stenkast bort finner du mysiga Lillsjön som besöks av såväl motionärer som fiskare och fågelskådare. Med direkt närhet till vackra Drottningholm och Ekerö med sin härliga lantmiljö kan det inte bli bättre. Vid Brommaplan finns tunnelbanans gröns linje som tar dig till Stockholms central på ca 17 minuter, samt busslinjer som tar dig till Ekerö, Solna samt övriga Västerort. För dig med bil är det inte långt till E4 och E18 samt till Bromma flygplats.

Bostadens 50 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Inbjudande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i anslutande klädkammare. Utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Exklusivt och modernt kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrum. Utrustat med en prydligt vit matt skåpsserie, vitt kakel, bänkskiva i grå betong , kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang och tack vare den öppna ytan mot köket är detta en plats för sociala tillställningar. Härifrån når du även den stora balkongen.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt mindre arbetshörna om så önskas. Rummet är lättmöblerat och innehåller även garderober för förvaring.

Badrum
Stilrent badrum helkaklat med ljust kakel på vägg och ljusgrått klinkers på golv. Utrustat med: handfat med tillhörande kommod, handdukstork, WC, dusch med glasdörrar, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt infällda spotlights i tak. Elburen komfortvärme finns installerat i badrummet.

Balkong
Från vardagsrummet och sovrummet når du denna underbara balkong i fritt västerläge mot innergård med plats för både utemöbler och växtlighet. Balkongen kommer att glasas in (mer info om detta kommer löpande från byggherren SSM AB).

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 50 m²
Våning 6 trappor av
Hiss Hiss
Pris 2 995 000 kr - utgångspris
Avgift 2 833 kr/mån inkl. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 180 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Stockholm Linneduken 1, Bromma
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Bromma Tracks

I gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Föreningens ekonomi kommer får en flygande start med ränteantaganden på betydligt högre nivå än de nivåer det med största sannolikhet kommer att bli.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd samt innergård med pool som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Parkering/Garage
Ca 82 stycken förhyrda p-platser i garage samt parkering längs gatan och markparkering med 18 stycken platser. Garage kostar 1200 kr i månaden och de resterande p-platserna 700kr/mån.

TV/internet
Fiber kommer att levereras av comhem för 180 kr i månaden(obligatoriskt tillägg). Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften.

Vardagsrum utsikt

Utsikt från balkong

Sovrum

Kök

Balkong (kommer glasas in)

Kök

Vardagsrum

utgång till balkong från sovrum

Badrum

Badrum

Entré

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se