Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JohanneshovNathorstvägen 19 2tr.

3 rok
72 m²
3 775 000 - utgångspris
4 823 kr/mån
Med ett högt och ostört läge ligger denna optimalt planerade gavel-3:A om 72 kvm med solig balkong i västerläge. Lägenheten är renoverad och bjuder på det bästa av två världar: närhet till city och vackra strövområden! Välkommen på visning!

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksen

Försäljningschef

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Balkong, Ostört läge, Närhet till city, Välplanerad

Med ett högt och ostört läge ligger denna optimalt planerade gavel-3:A om 72 kvm med solig balkong i västerläge. Lägenheten är renoverad och bjuder på det bästa av två världar: närhet till city och vackra strövområden! Välkommen på visning!

Beskrivning

Här bor ni med närhet till både citys puls och vacker natur. Lägenheten ligger med närhet till goda kommunikationer, intill Skärmarbrinks tunnelbana och, några minuters promenad till Gullmarsplan. Vid Gullmarsplan finns ett stort utbud av bussar, tunnelbana och tvärbana. På sommaren har du inte långt till sol och bad. Underbar natur får du i Nackareservatet eller vid Årstavikens promenadstråk. På cykel tar det endast fem minuter över till Södermalm där Götgatsbacken och SoFo erbjuder shopping i världsklass. Även Globen erbjuder en fantastisk galleria med allt man kan önska. Nathorstvägen läge är oslagbart. Hjärtligt välkommen på visning!

Hall
Två trappor upp i denna trivsamma fastighet välkomnas ni av en hall som erbjuder förvaring i tre st. garderober samt avhängning på krokar. På golvet ligger det klinker och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum som med enkelhet rymmer soffa med tillhörande möbler. Här hittar vi även utgången till balkongen som ligger med soligt västerläge. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita. Detta är ett rum att trivas i!

Kök
Stort, ljust och toppfräscht kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Exemplariska arbetsytor på bänkskiva av mörkbrun laminat med ovansittande vitt kakel som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl, frys, häll, ugn, mikro, fläkt samt diskmaskin. Matplats för ca 6 personer. På golvet ligger det parkett och väggarna är vita.

Sovrum 1
Ljust och rofyllt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng med tillhörande möbler. Förvaring finns i större garderob med skjutdörrar av svart glas. På golvet ligger det parkett och väggarna är ljusa.

Sovrum 2
Detta sovrum används idag som barnrum men kan också nyttjas som arbetsrum för den som önskar. Parkett på golv och vita väggar.

Duschrum
Helkaklat duschrum med vita väggar och ett sandfärgat klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC, TM samt handdukstork.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 72 m²
Våning 2 trappor av 3
Pris 3 775 000 kr - utgångspris
Avgift 4 823 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Sandjägaren 6
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Nathorstvägen 19-21

Välkomna till mycket trevliga Brf Nathortsvägen 19-21! Föreningen förvärvade fastigheten 1999 och är en äkta bostadsrättsförening bestående av 14 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har en god ekonomi med låg belåning.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
2011: Fläktsystem
1999 samt 2004: Tvättmaskiner har bytts ut i omgångar
1999: Stambyte
1999: Elstigar (Trefas-stigare är draget till alla lägenheter)
1999: Trapphus
1999: Fasad
1993: Tak

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Comhem. Föreningen har slutit ett gruppavtal för TV där basutbudet ingår + att man får välja 8 st av sina favoritkanaler. Även bredband 100 Mbit och IP-telefoni ingår i paketet. Detta paket kostar 307 kr/mån och är obligatoriskt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tillgång till källarförråd, tvättstuga (utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och ett torkskåp) och cykel-/barnvagnsrum 1 tr ner i huset. Dessa utrymmen kan också nås via ingång på markplan från baksidan. Där finns även föreningens parkeringsplatser.

PARKERING
Föreningen har 6st parkeringsplatser på fastighetens baksida. Parkeringsplats kostar 500:- / mån.
TRAPPSTÄDNING
Föreningen hyr in hjälp för trappstädning. Föreningen har fattat beslut om att lägga en avgift på 100 kr i månaden per lägenhet för denna tjänst.

MEDLEMSKAP
Överlåtelseavgift om högst 3,5% av gällande prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om högst 1,5% av gällande prisbasbelopp.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Hammarbyhöjden i södra Stockholm är en populär närförort. Här finns närhet till både natur och innerstad. Området byggdes upp under 30-40-talet och består till stor del av låghus och funkisarkitektur men även med byggnation från 90- och 2000-talet. I Hammarbyhöjden erbjuds ni närheten till stan, gångavstånd till sjöstan och gamla Enskede samt underbara Nackareservatet.

Solig balkong

Utsikt från balkong mot Söder

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Matplats

Kök

Sovrum 1 & förvaring

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Duschrum

Duschrum med TM

Hall

Hall

Gård & grillplats

Fasad med balkong

Planritning måttsatt

Planritning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz