Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Nibblevägen 8C, 4 tr.

2 rok
43 m²
2 150 000 - Fast pris!
2 282 kr/mån
OBS! Av säljaren accepterat pris! Ring mäklaren för visning!
Optimalt planerad - Låg avgift - 5 Min Till Centrum - Goda Kommunikationer - Påkostade materialval - Gott om förvaring.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Ring mäklaren för privatvisning

OBS! Av säljaren accepterat pris! Ring mäklaren för visning!
Optimalt planerad - Låg avgift - 5 Min Till Centrum - Goda Kommunikationer - Påkostade materialval - Gott om förvaring.

Beskrivning

Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Det är nybyggt och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym och pendeltåget - som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar.

Kvarteret består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn.

Här bor du strax intill Jakobsberg centrum med närhet till skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym samt pendeltåget med endast 20 minuters resa till City. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar, samt Barkarby Handelsplats med diverse butiker.


Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i hatthylla. Det finns två garderober i hallen för förvaring av ytterkläder samt städskåp. På golvet ligger ett vibetsad ek och väggarna är vita. Detta är genomgående för hela bostaden utom badrummet. Från hallen når man bostadens badrum.

BADRUM
Påkostat och stilfullt badrum med alla tillval som fanns. På golvet ligger n grå klinker och på väggarna sitter ett klassiskt vitt kakel om lott med chokladfärgad fog. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bänkskiva och överskåp. Duschhörna med plats för badkar om så önskas. Tvättställ med kommod och WC.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Gott om arbetsytor och förvaring bakom vita skåpsluckor. En mörkare grå bänkskiva bryter snyggt av det ljusa och ovan bänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd.
Fullutrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll och mikrovågsugn. Kyl/frys i rostfritt utförande. Fläkt med mekanisk frånluft. Bredvid köket mot hallen finns en stor walk in closet för ytterligare förvaring.

SOVRUM
Rymligt och rogivande sovrum med garderobsvägg.

KOMMUNIKATIONER:

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

NÄRSERVICE:

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss
Pris 2 150 000 kr - Fast pris!
Avgift 2 282 kr/mån inkl värme, kallvatten, tv & internet.

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Brandstationen

Brf Brandstationen

Riksbyggens Brf Brandstationen består av 3 byggnader i 4-10 våningar innehållande totalt 111 lägenheter mellan 1-6 rok, en övernattningslägenhet, en gemensamhetslokal, tre stycken. lokaler i markplan, underliggande garage under hela kvarteret samt en takterrass på våning 11.

Antal lokaler i föreningen
3

TV och Bredband
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga boningsrum och kök. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang.

Parkering
Bilparkering i underliggande garage under hela kvarteret.

Cykelparkering på gård samt i garage.

Överlåtelseavgift
1120 kr

Pantsättningsavgift
448 kr

Övrigt
Barnvagns- och laddningsrum finns i varje hus. I hus tre gatuplan finns en gemensamhetslokal och i anslutning en övernattningslägenhet. Det finns tre uthyrningslokaler på gatuplanet i hus ett och hus tre.

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritning

Kök

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Badrum

Badrum

Utsikt

Utsikt

Fasad

Hall

Terrass

Jakobsberg

Görvelns slott

Planritning 3D

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz