Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SollentunaTentafabriken

KOMMANDE PROJEKT
Tentafabriken ligger i centrala Sollentuna. Idéen är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Projektet kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare. Säljstart 2017-09-10!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Fredrik Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

0707-41 10 50
fredrik@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Stället där du bor på medan du håvar in dina högskolepoäng

KOMMANDE PROJEKT
Tentafabriken ligger i centrala Sollentuna. Idéen är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Projektet kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare. Studentbacken är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för Stockholmsregionens studenter. Säljstart 2017-09-10! Tillträde prel. 2019!

För mer information: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/

För intresseanmälan: https://www.ssmliving.se/intresseanmalan/

Beskrivning

I centrala Sollentuna bygger SSM ca 77 smarta och moderna studentlägenheter som skapats med fokus på kvalitetsbostäder som är yteffektiva. Projektet består av smarta enrumslägenheter på ca 24 kvm, fördelade på en byggnad på flera våningar.

Projektets närhet till service och funktioner i Sollentuna centrum samt snabba pendeltågsförbindelser in till Stockholm skapar en attraktiv miljö för den unga kollektivtrafikburna studenten. 400 meter bort ligger Sollentuna station och därifrån tar det endast en kvart till T-centralen. Snabbt och smidigt tar du dig sedan vidare till KTH, Universitetet, Kista, Karolinska institutet - eller var du nu studerar.

SSM utformar lägenheterna med fokus på yteffektivitet och kvalitet för att du ska kunna koncentrera dig på det som är viktigast för dig. Din framtid.

Du behöver givetvis pauser i pluggandet. Från Tentafabriken är det en kort promenad till Sollentuna centrum där du kan handla allt du behöver, uträtta ärenden, fika, äta, träna och gå på bio. När du vill fylla på med syre och rensa hjärnan finns Edsviken cirka en kilometer bort. Där finns badplats, småbåtshamn, fina motionsspår och utegym. På vintern går det att åka slalom i Väsjöbacken och åka skridskor på Norrviken eller Edsviken.

För att bli medlem i Brf Tentafabriken krävs att du är student, minst 18 år och driver studier vid Komvux, Högskola, Universitet eller liknande. Du behöver inte visa upp studieintyg vid tecknande av bokningsavtal / förhandsavtal / upplåtelseavtal utan antagningsbesked / studieintyg visas upp på tillträdesdagen. Vid avslutande av studier ska lägenheten säljas till en annan student. Men du har möjlighet att bo kvar 1 år efter avslutade studier alternativt möjlighet att hyra ut lägenheten till en annan student. På detta sätt behöver du inte känna dig stressad utan i lugn och ro kan planera din framtid. Vid andrahandsuthyrning krävs ett godkännande ifrån styrelsen.

Tentafabriken, satsa och fokusera på din framtid!

Lägenhet

Byggnad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se