Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
5 995 000 - / Bud
5 335 kr/mån
Visning: Sön 27/5. kl 12:45-13:15. Välkommen!
Drömhem med unik planlösning, balkong samt egen takterrass om 55 kvm. Välkommen till en extraordinär bostadsrätt om 102 kvadratmeter. Högst upp i huset bor ni i flärd och finess, med genomgående planlösning, egen takterrass, balkong och sjöutsikt. Sol från morgon till kväll. Flexibelt tillträde!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Drömbostad! Sjöutsikt, takterrass om 55 m2, balkong, högst upp

Drömhem med unik planlösning, balkong samt egen takterrass om 55 kvm. Välkommen till en extraordinär bostadsrätt om 102 kvadratmeter. Högst upp i huset bor ni i flärd och finess, med genomgående planlösning, egen takterrass, balkong och sjöutsikt. Sol från morgon till kväll. Flexibelt tillträde!

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar detta drömhem med sjöutsikt. Ett exklusivt projekt ritat av arkitektbyrån Arrhov Frick där spännande arkitektur, exklusiva materialval och hög finish är ledstjärnan. Bostaden är en magnifikt planerad fyra rum och kök om 102 kvm med genomgående planlösning, fantastiska vyer i två väderstreck samt en privat takterrass om 55 kvm som nås via balkongen. Placeringen i fastigheten gör detta till en av de bästa lägenheterna i huset med lugnt insynsskyddat läge. Bostaden har en häftig öppen planlösning med studiokänsla, smarta lösningar samt rikligt med ljusinsläpp tack vare fönster längs hela långsidan. Bostaden erbjuder även tre sovrum, två badrum och en inbjudande hall med gott om förvaring. Helt enkelt en bostad skräddarsydd för att möta det moderna levernet.
För er som vill få ut maximal av ert boende är den här lägenheten perfekt, med privat takterrass som bjuder på fria vyer i 3 väderstreck med sjöutsikt och bästa solläge.
Ett mycket representativt hem där endast det bästa är bra nog! Snabbt tillträde om det så önskas.

Bostadens 102 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Inbjudande hall med stilsäkra materialval så som ljusgrå terrazzo-klinker och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i stor garderob samt avhängningsplats för kläder och skor. Golv av bred enstavsparkett i vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Detta är även genomgående i hela lägenheten.

Kök
Stort exklusivt kök från Vedum belägget i öppen planlösning mot vardagsrum. Med studiokänsla i sann New York anda är köksön placerad mitt i rummet vilket ramar in kök, vardagsrum och utsikt till ett. Köket andas kvalité med fina materialval och snickerier lackade i en ljus varmgrå kulör. Köket är vidare utrustat med bänkskiva i rostfritt stål med integrerad ho, kromad blandare från Tapwell, med diskmaskinsavstängning, helintegrerade vitvaror som diskmaskin, kyl och frys dold bakom panel, induktionshäll, multifunktionsugn samt köksfläkt ovan köksö även denna i rostfritt.

Vardagsrum
Det spatiösa och ljusa vardagsrummet ligger öppet mot kök och erbjuder en genomgående planlösning med utgång till balkong. Sol från morgon till kväll med väderstreck i öst och väst. Ett häftigt rum som kan möbleras på flertalet sätt där bara inspirationen sätter gränserna.

Master bedroom
Stort sovrum med enormt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som löper längs hela väggen. De stilrena materialvalen skapar en mjuk och harmonisk atmosfär, gott om plats för möblemang och dubbelsäng. Stor garderob.

Sovrum II
Hemtrevligt sovrum med sobra materialval. Plats för säng och övrigt möblemang.

Sovrum III
Hemtrevligt sovrum med sobra materialval. Plats för säng och övrigt möblemang.

Badrum
Stilsäkert badrum med rena linjer och smakfull ljusgrå kakelsättning för golv respektive vägg. Här finns bland annat ett fristående badkar med ben. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en arbetsbänk i vitpigmenterad ek med textil som täcker vitvarorna. Överskåp ovan arbetsbänk i varm ljusgrå kulör med infälld led-belysning undertill.

Badrum II
Mindre badrum som likt ovanstående har ljusgrå kakel och klinkersättning. Utrustat med handfat, wc, spegel och dusch med duschvägg.

Balkong
Perfekt placerad med utgång från kök/vardagsrum vilket ytterligare knyter ihop de sociala ytorna. Balkongen erbjuder fina naturvyer och sjöutsikt. Från balkongen tar ni er smidigt upp via trapp till er alldeles egna takterrass.

Terrass
Denna takterrass höjder bostaden till en ny nivå. En privat takterrass om 55 kvadratmeter med fria vyer i tre väderstreck. Nås smidigt från bostaden via trappa från balkongen. Ett fantastiskt utrymme där du kan njuta av vacker natur, sjöutsikt om massvis med sol, här finns inga begränsningar.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 102 m²
Våning 6 trappor av 6
Hiss Hiss
Pris 5 995 000 kr - / Bud
Avgift 5 335 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Lord Lambourne
Övriga byggnader Gemensamma Utrymmen I Ateljéns bottenvåning finns gemensamhetslokal om ca 53 m2 för medlemmarna att nyttja. Bastu med relaxrum: Bokningsbar bastu med relaxrum. Gård/Uteplats Huskropparna uppförs kring den anlagda Enebacken där små platåer möbleras med himmelsschäslonger, bekväma liggmöbler i trä. Mellan husen finns gårdstäppan, en organiserad trädgård med utekök, sittgrupper och gemensamma odlingsbäddar. Parkering: Föreningen har tillgång till 53 st garageplatser som nås från samtliga tre hus. Utvalda garageplatser kommer att disponeras för en bilpool. Parkeringsplatser finns både intill huset och vid gatan. Bostadsrättsföreningen tar upp förfrågan om garage och parkeringsplats.

Brf Lord Lambourne är en äkta bostadsförening som består av tre huskroppar och ingår i projektet 5 Hus.
Projektet 5 hus innefattar utöver Lord Lambournes tre huskroppar även två huskroppar med 10 st townhouse.
Föreningen omfattar flerbostadshus i suterräng som är ritade av arkitektbyrån ArrhovFrick i samarbete med Tobin Properties. Föreningen består av 73 st lägenheter med 5-9 våningar i Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén.

TV/Internet
TV-box från Viasat finns med tillgång till "Must Carry utbudet". Kan uppgraderas till bland annat Viasat-paket.
Lägenheterna är anslutna till ett öppet fibernät via Zmarket, ger då valmöjligheten att själv välja leverantör.
Från 7/7 ca erbjuds 6 månader gratis bredband 100/100 Mbit/s via Riksnet. Obligatoriskt tillägg för TV grundutbud och anslutningsavgift för fiber beräknas till ca 320 kr per månad och hushåll.

Parkering
Det finns 64 garageplatser varav 2 handikapplatser. Alla tre lägenhetshus har inomhusaccess till garaget. Kostnaden för dessa är ca 644 kr/mån.

Gemensamhetsanläggningar
Föreningslokal, bastu, cykelrum, barnvagnsrum, soprum och miljörum.

Förråd
Tillhörande förråd finns på samma våningsplan som bostaden.

Överlåtelseavgift/Pantsättningsavgift
Föreningen tar en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr.

Vy från privat takterrass om 55 kvm - Nås från direkt från bostaden.

Vardagsrum

Kök mot allrum

Master bedrom med fantastisk utsikt

Fantastiskt ljust

Balkong med magisk utsikt. Leder upp till privat takterrass om 55 kvm

Egen takterrass om hela 55 kvm

Vy

Vy från privat takterrass

Egen takterrass

Hall

Allrum

Allrum

Allrum

Mot balkong och matplats

Kök mot matplats

Läckert designat kök med stor köksö

Matplats med sjöutsikt

Detaljbild

Sovrum II

Sovrum II

Sovrum III

Sjöutsikt från sovrum

Badrum I

Badrum I

Badrum II

Badrum - detaljbild

Planritning

Egen takterrass om 55 m2

Närlivs

Nära till träning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
8 490 000 kr
Tomt: 1.250 m²
Visning: Lör 26/5. kl 12:00-15:00.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 27/5. kl 12:00-12:30. Välkommen!

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
5 995 000 kr
5 335 kr/mån
Visning: Sön 27/5. kl 12:45-13:15. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz