Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanTomtebogatan 39

2 rok
36 m²
3 295 000
2 269 kr/mån
Med ett av Birkastans bästa lägen finner ni denna topprenoverade sekelskiftes 2:a om 36 kvm med egen ingång, generös takhöjd, vackra golv, spotlights samt inbyggt Sonos musiksystem. Stambytt bostadsrättsförening med god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Med ett av Birkastans bästa lägen finner ni denna topprenoverade sekelskiftes 2:a om 36 kvm med egen ingång, generös takhöjd, vackra golv, spotlights samt inbyggt Sonos musiksystem. Stambytt bostadsrättsförening med god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Med egen ingång från gatan återfinns denna optimalt planerade & toppfräscha tvåa om 36 inbjudande kvm. Tryggt boende i stabil förening med attraktivt läge i populära Birkastan. Välkommen på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning i garderob. På golvet ligger det vitlaserad ekparkett, väggarna är vitmålade och i taket sitter det spolights samt högtalare. Detta är genomgående för lägenheten.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot fullutrustat kök. Generös takhöjd (drygt 3 m) ger en härlig känsla av rymd. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem soffa, tv-möbel samt matsalsdel för den som önskar. Detta är ett rum att trivas i.

KÖK
Fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Goda arbetsytor på bänkskiva av grå laminat med ovansittande glasskiva som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av ugn/häll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt mikro. Bra förvaring i de många vita skåpen.

SOVRUM
Rofullt och tyst sovrum mot lugn innergård. Här finns plats för bred säng samt förvaring i flertalet garderober med skjutdörrar. I anslutning till sovrummet finns även en garderobsvägg för förvaring.

DUSCHRUM
Stilfullt & helkaklat duschrum med vitkaklade väggar och ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med dusch med glasdörrar, kommod, spegel med belysning, vägghängd WC samt tvättmaskin.


Området erbjuder ett stort utbud av restauranger, krogar och trevliga butiker. Restauranggatan Rörstrandsgatan ligger ett stenkast bort med lovordade kök från alla världens hörn.
Med 5 minuter promenad når man lummiga Vasaparken och åt andra hållet ligger vackra Karlbergs slott. Gott om promenadstråk för den friluftsintresserade i Hagaparken som nås på 10 minuters promenad.
Nära till nya Karolinska Institutet och Sjukhuset där en helt ny stadsdel tar form, Hagastaden.

Stadsdelen Birkastan som utgör en del av Vasastan har på senare år stigit i anseende och är idag ett av Stockholms populäraste områden att bo i.

Mycket goda kommunikationer med Pendeltåg vid Karlbergs Station, T-bana från S:t Eriksplan och flertalet bussar som trafikerar området.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 36 m²
Våning nb trappor av 6
Pris 3 295 000 kr
Avgift 2 269 kr/mån VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Vonontären 8
Byggnadsår 1911
Uppvärmning Direkt El
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 2,20856
Fastighetsbet. Brf Tomten 39

Brf Tomten är en bostadsrättsförening som 39 består av 36 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt 2 lokaler med hyresrätt.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och föreningen äger marken.

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Utförda renoveringar:

2015 Fasadrenovering, fasad mot gatan.
2015 Byte av alla fönster.
2014 Uppfräschning av cykelförråd.
2013 Slutrenovering av gårdarna. Främre gården berikades med sandlåda, trälister samt växter. Den bakre med konstgräs och växter.
2011 Gårdsbjälklag (balkar, betong och tätskikt)
2010 OVK
2008 Fönster
2006 / 2007 Takmålning
2006 / 2007 Gårdsrenovering
2006 Tvättstuga
2005 Upprustning av bakre gård
2004 Stambyte
2004 Renovering av ventilation
2004 Trapphusrenovering
1974 Löpande byte av elstigar


Framtida renoveringar:

2018 Renovering av tak.
2019 Elsigar / fiber
2020 Hissrenovering
Dessa renoveringar är budgeterade för.

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Fönster: 3-glas.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Tvättstuga finns i gårdshusets källare och har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel.

Föreningen har två trevliga innergårdar. En stor renoverad innergård med utemöbler, grillmöjligheter, lekytor och planteringar. Den mindre gården har utemöbler och grill.

Till höger om porten finns ett utrymme som tidigare har varit garageplats men som nu används som cykel- och barnvagnsförråd (på vintern får även pulkor plats där) samt för sophantering av hushållssopor.

Leverantör för Kabel-TV och bredband:
ComHem.

Juridisk person godkännes ej.

Föreningen godkänner delat ägande. Dock minst 10 %.

Vardagsrum & Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum & Entré

Vardagsrum

Matplats

Duschrum

Hall med förvaring

Sovrum med förvaring

Fasad

Fasad

Planlösning måttsatt

Planlösning möblerad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Täby ParkTäby Market

3 rok
80 m²
4 390 000 kr
4 867 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se