Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 - eller högstbjudande
160 kvm utnyttjandearea. 86+74. Nyrenoverat, Fiber, Bergvärme, Ny VVS i hela huset, 4 m i takhöjd, Nydragen el, Nya fönster, Nya badrum, Nytt kök, Nya golv, Tilläggisolerat tak och väggar, Exklusiva vitvaror, Golvvärme, Tomt med växthus, Inglasad vinterträdgård. Klappat och klart helt enkelt...

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Renoverat hus med extremt bra touch. Stenkast från badmöjligheter

160 kvm utnyttjandearea. 86+74. Nyrenoverat, Fiber, Bergvärme, Ny VVS i hela huset, Nydragen el, Nya fönster, Nya badrum, Nytt kök, Nya golv, Tilläggisolerat tak och väggar, Exklusiva vitvaror, Golvvärme, Tomt med växthus, Inglasad vinterträdgård. Klappat och klart helt enkelt...

Beskrivning

I vackra Stuvsta/Kynäs ligger detta fina boende med allt vad man kan önska. Området är en attraktiv del av Huddinge och här finns lekplatser, skolor och dagis. Närhet till Huddinge centrum med stort utbud av butiker och pendeltåg som tar dig till Stockholm city på 12 min.

Sällan finner du ett hus där det är färdigt att bara flytta in. Här har man renoverat hela huset på insidan. Vad sägs om en designdröm med italiensk kalkputs och designbetong i två stycken nyrenoverade badrum, 4 m takhöjd i vardagsrummet, Marockansk hexagonplattor i hall, Fiber indraget, nymålade ytskikt, nytt kök med köksö, exklusiva vitvaror och allt omslutet av ett golv i Vintage oak i enstav. Utöver det rent estetiskt vackra har man samtidigt dragit om all el och bytt ut all VVS samt avloppstammar.
ytterväggar och tak är tilläggsisolerade.

Vi låter bilderna tala för sig själv.

Gjorda Renoveringar 2017:
Ny dragen el i hela huset
Fiber indragen
All VVS utbytt
Bergvärme installerad
Nytt kök
Nya badrum
Nymålade väggar och tak
Nylagda golv
Nymålat i hela huset
Tilläggisolering väggar och tak

Nya fönster i stora delen: 2010
Nytt tak: 2011


Fastighetens 160 kvm utnyttjandearea disponeras följande:

Hall
stor och bra hall med golvvärme. Här ligger marockansk klinker med vitmålade väggar samt infällda spotlights i tak. Plats för avhängning.

Vardagsrum
Renoverat vardagsrum i öppen planlösning med en hissnande takhöjd på ca 4 m. Golv i enstavparkett av vintage oak.I vardagsrummet får du plats med all typ av möblering. Stort ljusinsläpp i två väderstreck. Snygg braskamin som förhöjer både mysfaktorn samt håller nere värmekostnader.
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket med en klassisk köksö för sociala sammankomster. Man har i denna del av huset valt att ta upp taket hela vägen upp till nock Från vardagsrummet når du också den inglasade vinterträdgården.

Kök
Vackert och funktionellt kök i grå nyans. Här är alla vitvaror integrerade och diskreta i exklusive Siemens. Maskinparken bjuder på espressobryggare, induktionshäll, Espressobryggare, Mikrovågsugn, diskmaskin och varmluftsugn, allt integrerat. Utöver det en separat kyl samt frys i Siemens. Man har valt att sätta induktionshällen i köksön vilket gör detta kök unikt på alla vis.

Master Bedroom
Ekgolv, stort fönsterparti, garderobsvägg samt vitmålade väggar. Skjutdörrar in till sovrummet samt plats för annat möblemang.

Badrum I
Nyrenoverat badrum med det senaste av industriell badrumsdesign. På golvet ligger designbetong med golvvärme, på väggarna sitter exklusiv italiensk kakelputs. Kommod i betong och helkaklat inne i duschen som dessutom är inbyggd i väggen.

Allrum/Sovrum
Stort och härligt sovrum/allrum med samma vackra golv som i resten av huset. Två fönsterpartier mot tomt. Stort badrum som finns att tillgå i denna del.

walk-in-closet/Barnrum
Ett utrymme att utnyttja som man själv finner lämpligt

Sovrum III
Nymålat med fönster mot tomt. Ekgolv. Plats för fullstor säng

Sovrum IV
Nymålat med fönster mot tomt. Ekgolv. Plats för fullstor säng

Badrum II
Nyrenoverat duschrum med golvvärme. Snygg kommod.

Inglasad Vinterträdgård
För svala sommarkvällar eller höstdagar.

Villa

Antal rum 6 rok.
Boarea 86 m²
Biarea 74 m²
Pris 5 795 000 kr - eller högstbjudande
Tomt 860 m²

Byggnad

Fastighetsbet. Tussilagon 5
Byggnadsår 1957

Vardagsrum

Matplats

Toalett

Matplats

Matplats

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum

Inbyggd hylla

Badrum II

Walk-in-closet/arbetsrum

Master

Sovrum II

Sovrum III

Sovrum III

Hall

Vardagsrum

Sovrum IV/

Sovrum/Allrum

Vedspis

Vinterträdgård

Vinterträdgård

Tomt

Fasad

Fasad

Planritning Törnstigen

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz