Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Centrala SundbybergTulegatan 18

2 rok
48 m²
3 495 000 - utgångspris
2 635 kr/mån
Visningar
Visningar:
Sön 23/7. kl 15:00-15:45. Hjärtligt välkomna.
Tis 25/7. kl 18:00-18:30. Hjärtligt välkomna.
Tule Torn - Välplanerad - Exklusiv design - Bra förening - Carramarmor - Topprenoverad - Goda kommunikationer - Centrala Sundbyberg

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Optimal planerad 2:a i Tule Torn!

Tule Torn - Välplanerad - Exklusiv design - Bra förening - Carramarmor - Topprenoverad - Goda kommunikationer - Centrala Sundbyberg

Beskrivning

Välkomna till denna stilrena tvårummare med material val av högsta klass. Kända designerduon Simon & Tomas har stått för den exklusiva designen av lägenheten. Beläget i välrenommerade Tule Torn i Centrala Sundbyberg. Här bor man med närhet till allt man kan önska sig, goda kommunikationer, ett stort serviceutbud samt närhet flera rekreationsområden som Lötsjön och Råstasjön. Varmt välkomna på visning.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Ljus välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i garderob. Vitlaserat trägolv, ljust målade väggar och spottar i tak.

BADRUM
Rymligt och modernt badrum med kakel och klinker i stora gråa plattor. Fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare. Läcker bänkskiva i marmor ovan vitvarorna. Övrig utrustning består utav duschvägg, handdukstork, tvättställ med kommod. Belysning i form av spottar i tak. Golvvärme.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om utrymme för både soffa och matplats. Rikligt med ljusinsläpp genom två stora fönster. Ljusgrå väggar och vackert trägolv.

KÖK
Exklusivt kök från Vedum med gråa luckor. Vacker bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Utrustat med spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Gott om förvaring och goda arbetsytor. Utfällbara eluttag samt belysning i form av spotlights.

SOVRUM
Sovrum med fönster i två väderstreck och stor walk-in-closet. Här ryms en stor dubbelsäng samt stor skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring. Här har man en fantastisk utsikt över Sundbybergs Kyrka när man kliver ur sängen på morgonen.


Superbt läge i centrala Sundbyberg, med närhet till alla kommunikationer. Såväl tunnelbana (endast ca 400 m bort), pendeltåg (inom kort endast en station till Odenplan och city), fjärrtåg, tvärbanan och bussar och flygbussar finns i närområdet. I närområdet finns idag gym såsom SATS, balance, 24/7, friskis och svettis, restaurangkedjan KÄK, Waynes coffee m.m. Sundbyberg centrum finns också inom närområdet med restauranger, caféer och servicebutiker. Grönområden i närhet är till exempel områdena kring Råstasjön, Lötsjön och Ursvik.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 48 m²
Våning 1,5 trappor av 15
Hiss Hiss 2 st.
Pris 3 495 000 kr - utgångspris
Avgift 2 635 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Lärkan 16
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 1,01647
Fastighetsbet. Brf Kristallen 1

Förening: BRF Kristallen 1
Tuletornen rymmer sammanlagt 180 lägenheter: 60 ettor, 60 tvåor och 60 fyror i ett utförande utöver det vanliga. Med uppdaterade Tuletorget som granne och Sundbybergs centrum runt hörnet finns all service inom gångavstånd. Brf Kristallen 1 disponerar 90 lägenheter och två lokaler som hyrs ut till bl.a Waynes Coffee. Här växer ett nytt underbart familjeområde fram. Helt enkelt perfekt för den moderna familjen. Garageplatser (72 st)med hiss direkt upp till våningsplanet till alla de som så önskar. För tillfället finns lediga platser att tillgå 2016-09-20 för en kostnad om 950kr/mån. Barnvagnsrum och Cykelförvaring finns i källaren.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Badrum

Sovrum

Matplats

Hall

Walk-in-closet

Detlajbild på tvättställ

Våningsplan

Entrén

Fasad

Sundbyberg kyrka

Mall of Scandinavia

Lötsjön

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se