Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 - Utgångspris
5 950 kr/mån
En av föreningens bästa lägenheter är nu till salu! Etagelägenhet med panoramafönster på översta våningen med fritt läge och sjöglimt. Välplanerad med moderna och exklusiva materialval och över 3 meter i takhöjd och stora panoramafönster!
Lägenheten säljs på ritning med inflytt 2018-03-23.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


En av föreningens bästa lägenheter är nu till salu! Etagelägenhet med panoramafönster på översta våningen med fritt läge och sjöglimt. Välplanerad med moderna och exklusiva materialval och över 3 meter i takhöjd och stora panoramafönster!
Lägenheten säljs på ritning med inflytt 2018-03-23.

Beskrivning

Järla Sjö är ett prisat och relativt sett nytt bostadsområde som ligger vid Järlasjöns norra strand. Det är som en mysig småstad men ovanligt nära innerstadens puls och detta nya bostadsområde har snabbt blivit väldigt populärt!
Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i järla sjöns kanotklubb eller bara ta sig ett dopp.
På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och cafeer. Från Järla Sjö är det också nära till Nyckelvikens vackra naturreservat och är du intresserad av shopping är det nära till såväl Sickla köpkvarter samt Nacka forum.

Lägenhetens 102kvm disponeras enligt följande:

Övre plan

Hall
Varmt välkomna till en lägenhet utöver det vanliga. Redan i hallen möts man av en storslagen utsikt i stora panoramafönster. I anslutning till hallen finns avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar, 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och vit träsockel

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till möblering och sociala tillställningar. Golv av ljus mattlackad parkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Köket är inrett med ljusgråa spegelluckor, bänkskiva i laminat samt stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i vitt. Förberett för mikro i vägg- eller högskåp. Panoramafönster med sjöglimt.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från köket. Panoramafönster med sjöglimt.

Badrum 1
Till höger från entrén finner vi ett av två badrum. Golv belagt med grått klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Badrummet är utrustat med duschvägg, spegelskåp med handfat och kommod, belysning på vägg, toalett. Kombinerad torktumlare/tvättmaskin.

Vi tar sedan trappan ner en våning

Sovrum 1 & 2
Två sovrum som ligger i fil med möjlighet för förvaring och säng.

Master Bedroom
Stora sovrummet har möjlighet för både dubbelsäng, nattduksbord samt mindre arbetshörna. Två garderober är installerade i sovrummet.

Badrum 2
Till höger från entrén finner vi ett av två badrum. Golv belagt med grått klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Badrummet är utrustat med duschvägg, spegelskåp med handfat och kommod, belysning på vägg, toalett.

Walk-in-closet
Stor klädkammare i anslutning till trappan för förvaring som enkelt kan möbleras med stänger och hyllplan.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 102 m²
Våning 3 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 7 895 000 kr - Utgångspris
Avgift 5 950 kr/mån inkl. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 210 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Nacka Sicklaön 145:19
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Ett gemensamt inomhusspa med bad- relaxavdelning samt ett mindre gym.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 210kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Översikt

Vardagsrum illustrationsbild - avvikelser kan förekomma

Badrum illustrationsbild - avvikelser kan förekomma

Sovrum illustrationsbild - avvikelser kan förekomma

Bofaktablad

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se