Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Järla SjöTurbinvägen 8A

1 rok
35 m²
2 495 000 - Fast pris!
2 041 kr/mån
AVGIFTSFRITT HELA 2018! FAST PRIS

En av föreningens bästa lägenheter är nu till salu! Välplanerad med moderna och exklusiva materialval och över 3 meter i takhöjd.
Lägenheten säljs på ritning med inflytt 2018-03-20.

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


AVGIFTSFRITT HELA 2018! FAST PRIS

En av föreningens bästa lägenheter är nu till salu! Välplanerad med moderna och exklusiva materialval och över 3 meter i takhöjd.
Lägenheten säljs på ritning med inflytt 2018-03-20.

Beskrivning

Järla Sjö är ett prisat och relativt sett nytt bostadsområde som ligger vid Järlasjöns norra strand. Det är som en mysig småstad men ovanligt nära innerstadens puls och detta nya bostadsområde har snabbt blivit väldigt populärt!
Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i järla sjöns kanotklubb eller bara ta sig ett dopp.
På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och cafeer. Från Järla Sjö är det också nära till Nyckelvikens vackra naturreservat och är du intresserad av shopping är det nära till såväl Sickla köpkvarter samt Nacka forum.

Hall
Varmt välkomna till en lägenhet utöver det vanliga. Redan här uppmärksammas den höga takhöjden om 3,2 m.
I hallen finns avhängningsmöjligheter i garderober. Vitmålade väggar, 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och vit träsockel.
I direkt anslutning till hallen återfinns en stor klädkammare för förvaring.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till möblering och sociala tillställningar. Golv av ljus mattlackad parkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Ljusgråa spegelluckor, bänkskiva i laminat samt stänkskydd. Maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i vitt. Förberett för mikro i vägg- eller högskåp.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från köket.

Duschrum
Stilfullt duschrum belagt med grått klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Utrustat med duschvägg, spegelskåp med handfat och kommod, belysning på vägg, toalett. Kombinerad torktumlare/tvättmaskin.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 35 m²
Våning 2 trappor av 3
Hiss Hiss
Pris 2 495 000 kr - Fast pris!
Avgift 2 041 kr/mån inkl. värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 210 kr/mån för Bas-TV samt bredband.

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Nacka Sicklaön 145:19
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Turbinhallen

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Ett gemensamt inomhusspa med bad- relaxavdelning samt ett mindre gym.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 210kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Referensbild avvikelser kan förekomma.

Referensbild avvikelser kan förekomma

Referensbild avvikelser kan förekomma

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Täby ParkTäby Market

3 rok
80 m²
4 390 000 kr
4 867 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se