Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SegeltorpVisirvägen 30

3 rok
59 m²
2 750 000 - eller högstbjudande
3 454 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 13:15-13:45. Välkommen
Perfekt 3:a med radhuskänsla, 2 uteplatser med bästa solläge! Här bor du idylliskt med radhuskänsla i gavelläge, närhet till all tänkbar service och endast tio minuter från Stockholms city. En väldisponerad bostad med väl avvägda rum, rikligt med ljusinsläpp, modern inredning samt två härliga uteplatser.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt 3:a med radhuskänsla, 2 uteplatser med bästa solläge!

Perfekt 3:a med radhuskänsla, 2 uteplatser med bästa solläge! Här bor du idylliskt med radhuskänsla i gavelläge, närhet till all tänkbar service och endast tio minuter från Stockholms city. En väldisponerad bostad med väl avvägda rum, rikligt med ljusinsläpp, modern inredning samt två härliga uteplatser.

Beskrivning

Nu ges chansen att förvärva den perfekta bostadsrätten med radhuskänsla i härliga Segeltorp, med gavelläge och egen entré. Renoverad tre rum och kök om 59 kvadratmeter. Ljus och yteffektiv, med två väl avvägda sovrum, rymligt kök i öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar, modernt badrum, goda förvaringsmöjligheter samt två härliga uteplatser som tillsammans ger sol under hela dagen.

Området Segeltorp är beläget i Huddinge kommun och rikt på natur och grönska. Här finns bland annat Gömma naturreservat med sjön Gömmaren som erbjuder härliga bad från klippor och sandstrand och Långsjön med sina härliga promenadstråk. Vintertid finns här även en plogad bana för långfärdsskridskor. I segeltorps centrum finns service som vårdcentral, bibliotek, matbutiker, gym, frisör, café och restauranger. En kort färd bort finns Kungens Kurva som är nordens största handelsplats med heminredning, nöje och shopping. För den trädgårdsintresserade finns Zetas populära handelsträdgård och mysiga café som serverar lunch och afternoon tea. Sportaktiviteter finns det gott om vid Segeltorps IP och för den hästintresserade är det inte långt till Juringe Ridklubb. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

Kommunikationerna är utmärkta, med buss tar du dig enkelt till Fruängens centrum för att sedan ta tunnelbanan till Stockholms central, alternativt Stuvsta centrum där pendeltåg finns. För dig med bil når du E4an på ett par minuter och det tar ungefär 10 minuter in till Stockholms city.


Bostadens 59 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök
Ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i skåpsserie samt på glashyllor. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spis med dubbla ugnar samt spisfläkt.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp samt ytterligare möblemang. Härifrån når du även en av de härliga uteplatserna. .

Master bedroom
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till terrass. Förvaring sker i flertalet garderober.

Sovrum II
Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng.

Badrum
Modernt badrum med kakel i vitt samt klinker i brun ton. Utrustat med: handfat, tak-dusch med glasvägg, wc, spegel, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats
Med utgång från master bedroom, belägen i nordvästläge, med sol från morgon till mitt på dagen. Plats för större uteplatsmöblemang och grillmöjligheter.

Uteplats II
Från vardagsrummet når du ytterligare en uteplats, belägen i sydostläge med sol större delen av dagen. Gott om plats för möblemang och plantering.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 59 m²
Våning 1 trappor av 2
Pris 2 750 000 kr - eller högstbjudande
Avgift 3 454 kr/mån Inkl VA och kabel TV.

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Vatten/luftvärmepump IVT 490
AndelArsAvgift 2,794
Fastighetsbet. Brf Varpen

Brf Varpen är en äkta bostadsrättsförening som består av 36 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Husen är byggda av NCC 2006.

Parkering
Det finns 41 stycken parkeringsplatser, dessa kostar 250 kr i månaden.

Förråd
Tillhörande förråd, beläget utanför lägenheten.

Föreningens ekonomi
En överlåtelseavgift tas ut om 1114 kr, som betalas av köpare samt en pantsättningsavgift om 445 kr.
Under åren har en avgiftsfri månad varit möjlig vid några tillfällen.

Värme
Varje bostad har en egen värmepanna. Serivekostnad och visst underhåll står man för själv. Större reparationer bekostas av föreningen.

Gemensamhetsanläggningar
Föreningen har en gemensam grillplats med boulebana.

Internetanslutning
Bredband via Telia till en kostnad av 112 kr/månad.

Uteplats II

Vardagsrum mot kök

Fasad

Uteplats

Sovrum

Vardagsrum

Egen ingång till bostaden. Eget förråd precis till höger.

Entré

Entré

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum II

Badrum

Badrum

Uteplats

Uteplats II

Fasad

Trädgård

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se