Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna/SundbybergWest Side Solna

  • PROJEKTET ÄR SLUTSÅLT West Side Solna ligger, precis som namnet antyder, i omåttligt populära Solna kommun. Även om hela Stockholmsområdet växer så det knakar så står vissa områden i särskild ledarposition och Solna är ett av dem. Säljstart 15:e oktober.

  Fredrik Hultman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-41 10 50
  fredrik@sthlmfast.se


  VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


  Solnas hetaste läge

  *PROJEKTET ÄR SLUTSÅLT
  West Side Solna ligger, precis som namnet antyder, i omåttligt populära Solna kommun. Även om hela Stockholmsområdet växer så det knakar så står vissa områden i särskild ledarposition och Solna är ett av dem. Inget konstigt med det, givet att Solna faktiskt lyckas med konststycket att kännas som en egen grönskande småstad trots att du bara är några minuters t-baneresa från innerstadspulsen.

  För mer information: www.ssmfastigheter.se

  Beskrivning

  Antal lägenheter planeras bli omkring 266 stycken i storlekar mellan 1 - 4 rok, merparten 1 - 2 rok. I de nedre planen är det tänkt att finnas affärer, caféer och kontorsverksamhet. På hustaket kommer en ljuvlig gemensam terrass och på innergården ska det bli en pool för svalkande dopp. Merparten av lägenheterna får balkong med fin utsikt. Husets fasad kommer att ha inslag av både tegel och puts, för att ta tillvara på historien och försöka skapa något som känns modernt, men med inslag av traditionella materialval som ligger i linje med områdets befintliga bebyggelse.

  OM OMRÅDET
  I Solna bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett område som bara växer. Här är fritidssysslor en enkel sak, från bad och söndagspromenader vid Ulvsundasjön till sköna joggingturer i skogen, god mat vid vattnet i Pampas Marina, rejäl shopping i Solna centrum och riktigt stadsliv genom grannliggande Kungsholmen. Eller varför inte en helgutflykt till fina Augustendal? Dessutom är det enkelt att motionera här, både sommar och vinter. Mitt i Solna ligger det kulturhistoriska naturområdet Ingenting, ett område vars namn hängt med sedan Bellmans tid då han sägs ha hyrt ett sommartorp i skogarna här. Ingenting är på många sätt motorn i Solnas enorma tillväxt och här byggs det inte bara ett antal nya bostadskvarter utan även kontor, restauranger och service.

  SERVICE OCH KOMMUNIKATIONER
  I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. För de bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla så är du bara ett kick från Kungsholmens fulla utbud av uteliv, shopping och puls.

  Men för shopping, nöje och service behöver du inte ta dig långt alls - i omgivningarna finns bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Inom gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Friends Arena där Skandinaviens största köpcenter, Mall of Scandinavia, håller på att byggas. Den invigs under hösten 2015 och kommer att ha runt 250 butiker och restauranger och en biograf med 15 salonger.

  Lägenhet

  Byggnad

  Animerad bild över föreningens fasad.

  Animerad bild över föreningens takterrass.

  Animerad översiktsbild på West Side Solna.

  Animerad exempelbild på vardagsrum.

  Animerad exempelbild på sovrum.

  Fler boenden som du kan vara intresserad av


  StorholmenTallvägen 32

  3 rok
  54 m²
  8 490 000 kr
  Tomt: 1.250 m²
  Visning: Lör 26/5. kl 12:00-15:00.

  Nacka/TollareTollareslingan 1

  5 rok
  116 m²
  6 350 000 kr
  6 050 kr/mån
  Visning: Sön 27/5. kl 12:00-12:30. Välkommen!

  JärlaTurbinvägen 7H

  5 rok
  92 m²
  5 995 000 kr
  5 367 kr/mån

  Nacka/TollareTollareslingan 3

  4 rok
  102 m²
  5 995 000 kr
  5 335 kr/mån
  Visning: Sön 27/5. kl 12:45-13:15. Välkommen!

  Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

  Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

  Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

  Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

  SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
  info888363 i Stockholm, SE på Houzz