Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

VisbyWilhelmina Skoghs gata 5

2 rok
44,5 m²
1 690 000 - utgångspris
2 639 kr/mån
På promenadavstånd från Visbys innerstad finns denna nyproducerade 2:a om 44,5 välplanerade kvm med fina materialval och härlig uteplats.
Preliminärt tillträde vecka 15, 2019.

Jens Eriksen

Reg. Fastighetsmäklare

070-753 9000
jens@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


På promenadavstånd från Visbys innerstad finns denna nyproducerade 2:a om 44,5 välplanerade kvm med fina materialval och härlig uteplats.
Preliminärt tillträde vecka 15, 2019.

Beskrivning

Hall
Varmt välkomna till en lägenhet utöver det vanliga.
I hallen finns avhängningsmöjligheter i garderob. Vitmålade väggar, 3-stav vitpigmenterad matt lack-parkett och vit träsockel.

Kök
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger många valmöjligheter till möblering och sociala tillställningar. Golv av ljus mattlackad parkett och väggar i vitt samt vit träsockel. Ljusa luckor, bänkskiva i laminat samt stänkskydd. Maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i vitt.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från köket.

Sovrum
Rofyllt sovrum med flertalet garderober för förvaring.

Duschrum
Stilfullt duschrum belagt med grått klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Utrustat med duschvägg, spegelskåp med handfat och kommod, handdukstork, belysning samt WC

Natur och grönska
Visby Ängar ligger i ett grönt område med en nybyggd stadspark, som kommunen anlägger åt ena hållet och strövområde åt det andra. För rekreation och friluftsliv finns Krookska dungen med träd, den fina porlande bäcken och sina söta vitsippor om våren. En trevlig plats för löprundor och promenader.

Nära service, förskolor och skolor
Närheten till Visby innerstad gör att du har all service du behöver i krokarna. Du bor centralt med närhet till allt. Precis i närheten har du Coop Forum och Ica Maxi där du handlar allt du behöver. Östercentrum finns på behörigt avstånd. Barnfamiljer har skolor som Säveskolan och Alléskolan på kort avstånd. Inom A7-området uppförs en ny förskola och i närområdet finns ytterligare förskolor.

Det kommer finnas 74 parkeringsplatser tillgängliga för de boende. Lägenheterna i punkthusen parkerar praktiskt under carports på den gemensamma ytan i mitten och lägenheterna i tvåvåningshusen har parkering på gatan utanför tomten.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 44,5 m²
Våning 0 trappor av 3
Pris 1 690 000 kr - utgångspris
Avgift 2 639 kr/mån inkl värme, VA

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. HSB Brf Visby Ängar

HSB:s Brf Visby Ängar är en ny och äkta förening som uppför 71 st bostadsrätter i totalt 3 st. punkthus med 4 våningar samt 5 st. tvåvåningshus.
Föreningen äger marken.
Vänligen se ekonomiska planen.
Till lägenheten hör ett förråd om 2 kvm.

Preliminärt tillträde vecka 15, 2019

Vardagsrum

kök

Sovrum

Duschrum

Fasad

Innergård

Området

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 795 000 kr
5 367 kr/mån

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 875 000 kr
5 350 kr/mån

HässelbySvärdsliljevägen 162

6 rok
133 m²
3 975 000 kr
Tomt: 397 m²

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz