Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HammarbyhöjdenAlingsåsvägen 28, 1tr

2 rok
49 m²
BALKONG - HÖGT I TAK - TOPPSKICK - GENOMGÅENDE PLANLÖSNING - FISKBENSPARKETT - STENGOLV - PÅKOSTAT BADRUM - FANTASTISKT KÖK - BRA FÖRENING - NÄRA TUNNELBANAN
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högsta bud: 2 650 000 kr

BALKONG - HÖGT I TAK - TOPPSKICK - GENOMGÅENDE PLANLÖSNING - FISKBENSPARKETT - STENGOLV - PÅKOSTAT BADRUM - FANTASTISKT KÖK - BRA FÖRENING - NÄRA TUNNELBANAN

Beskrivning

Välkomna till denna renoverade tvårummare med balkong mot lugn gård och nära tunnelbanan. Genomgående planlösning med mycket ljus. Genomgående riktigt bra skick med påkostat kök och bad. Stenbeklätt golv genom hall och kök. I vardagsrummet ligger en slipad fiskbensparkett och i sovrummet ligger vitmålade furutiljor. Bostaden ligger endast en stenkast ifrån Hammarbyhöjdens T-bana som tar dig in till City på ca 5-10 min. Gammal förening som har gjort alla dyra renoveringar såsom fasad, tak och stammar. Föreningen har mycket god ekonomi.

Välkomna ska ni även vara till Hammarbyhöjden även kallad ´´den vita staden´´, är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Området kallades "den vita staden" på grund av sin ljusa färgsättning. Hammarbyhöjden är en mycket kuperad stadsdel, den högsta punkten ligger vid Boråsvägen, 62 meter över havet. Namnet Hammarby är känt sedan 1330-talet, förleden "hammar" betyder klippa, stenig mark. Fram till mitten av 1930-talet var området fortfarande obebyggt, det fanns några bondgårdar, koloniområden och handelsträdgårdar. De första husen vid Olaus Magnus väg var inflyttningsklara i oktober 1936. Hit flyttade många trångbodda barnfamiljer från innerstaden. Flera av husen var så kallade barnrikehus, avsedda för familjer med många barn, ibland med dagis i bottenvåningen. Utbyggnaden fortsatte de närmaste åren. I mitten av 1940-talet bebyggdes området söder om tunnelbanan. I början gick det enast buss mellan Finn Malmgrens plan och Brunkebergstorg. Den 19 november 1958 invigdes till slut tunnelbanestationen i Hammarbyhöjden. På 1980-talet renoverades och upprustades hela området och blev det trendiga och barnvänliga området som vi upplever idag.


Rumsbeskrivning:

Hall
Stengolv, avhängning för ytterkläder och en djup garderobsvägg med skjutdörrar.

Kök
Integrerade vitvaror och högblanka luckor. Svartmelerad stenmosaik ovan arbetsbänken. Gott om förvaring. Gasspis, elugn, kyl, frys och micro.

Badrum
Renoverat badrum med grå klinker på golvet och vita kakelplattor på väggen. Påkostat handfat med granitskiva och infällbara duschväggar i härdat glas.

Sovrum
Guldfärgade väggar( går att få ommålat efter överenskommelse ) och vitmålade furutiljor på golvet. Plats för garderober och 180-säng. Fönster mot lugn gård.

Vardagsrum
Lättmöblerat med slipad fiskbensparkett och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Utgång till balkong med eftermiddagssol mot lugn gård.

Balkong
Eftermiddagssol mot lugn och lummig gård.

Förvaring
Utöver den goda förvaringen som finns inuti bostaden ingår även ett källarförråd om 5 kvm.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 49 m²
Våning 2 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Fastighetsbet. Brf Skolmästaren 10

Brf Skolmästaren 10 bildades 1940.

Föreningen upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt. Det finns cykelrum, tvättstuga och lägenhetsförråd i källaren.

Utförda renoveringar:

1983: Installation av fjärrvärme.
1987: Tilläggsisolering av fasad.
1987: Nytt tak.
1994: Fönster.
1994: Nya entrédörrar.
1998: Stambyte vatten och el.
2000: Fasadrenovering.
2008: Ommålning av tak.
2011: Anskaffning miljöhus för hushållssopor
2012: Fiberbredbandsinstallation

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong mot grönskande gård

Kök

Påkostat badrum

Alingsåsvägen 28

Vacker byggnad i vid grönskande gård

Entréhallen

Entréhall med gott om förvaring

Vardagsrum

Vardagsrum mot sovrummet

Från soffan i vardagsrummet

Kök

Bra köksförvaring

Detaljbild kök

Badrum

Handfat i badrum

Sovrum

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz