Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÅrstaÅmänningevägen 52

3 rok
66 m²
Sällan kommer lägenheter som dessa ut till salu. För er som vill kombinera levernet både inomhus och utomhus är detta den perfekta bostaden för er. Här bor ni i en trivsam och renoverad lägenhet med utmärkt planlösning samt en stor terrass och trädgård i insynsskyddat sydvästläge! Välkomna!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


3:a om 66 kvm med terrass utöver det vanliga i bästa sydvästläge!

Sällan kommer lägenheter som dessa ut till salu. För er som vill kombinera levernet både inomhus och utomhus är detta den perfekta bostaden för er. Här bor ni i en trivsam och renoverad lägenhet med utmärkt planlösning samt en stor terrass och trädgård i insynsskyddat sydvästläge! Välkomna!

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar denna tre rum och kök om 66 kvadratmeter med perfekt läge populära Årsta. En väldisponerat hem med det sociala som förtecken. Med underbar uteplats i insynsskyddat sydvästläge ges en nästintill radhusliknande känsla. Här finns gott om plats för härliga grillkvällar med vänner, plantering eller varför inte njuta i en mysig hängmatta. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och höjer känslan av välbefinnande. Utöver detta bjuder bostaden på ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, två väl avvägda sovrum varav ett med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt badrum.

Här bor du i ett lugnt område omgiven av natur och grönska ,men med närhet till Stockholms stad. I området finns livsmedelsbutiker, serviceutbud samt caféer och restauranger. I närheten finner du Årstaskogen samt härliga Årstaviken med promenad- och löparspår samt flertalet båtklubbar. Kommunikationerna är utmärkta, endast ett par minuter bort ligger tvärbana, pendeltåg och buss. För dig med bil når du E4 samt Södra länken på bara några minuter.

Bostadens 66 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall som leder centralt in bostaden med plats för avhängning. Vita väggar samt ljuspigmenterat golv, vilket även är genomgående i hela lägenheten.

Kök
Välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Vita över- och underskåp samt ljusgrå mosaik. Utrustat med, gasspis, spisfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys samt diskmaskin.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ och gott om plats för soffgrupp och matplats. Härifrån når du även den härliga uteplatsen.

Sovrum
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring sker i garderob med skjutdörrar.

Sovrum II
Ytterligare ett härligt sovrum med förvaringsmöjligheter i garderob.

Badrum
Helkaklat badrum med kakel i vitt samt klinker i ljus ton. Utrustat med, badkar, kommod med lådor, spegel, wc samt handdukstork.

Uteplats
Underbar träterrass i bästa sydvästläge. Tack vare den stora markisen och vindskyddande läget blir uteplatsen användbar många månader under året. Här finns plats för både utemöbler, grill, plantering eller varför inte en hängmatta.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 66 m²
Våning kv trappor av

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 1946
Fönster 2-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Åmänningen 2

Brf Åmänningen 2 innehar 22 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten byggdes 1946 men har totalrenoverats 1999. Marken disponeras med tomträtt.

Gemensamhetsanläggningar:
Cykelförråd, källarförråd samt tvättstuga.

TV/Internet:
Bredband samt kabel-tv levereras av ComHem.

Avgifter
Ingen höjning är bestämd.

Parkering
Boendeparkering i området.

Pantsättning samt överlåtelseavgift:
Tas ut av föreningen enligt stadgar.

Uteplats

Uteplats

Vardagsrum

Sovrum

Uteplats

Hall

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum II

Badrum

Uteplats

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 795 000 kr
5 367 kr/mån

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 875 000 kr
5 350 kr/mån

HässelbySvärdsliljevägen 162

6 rok
133 m²
3 975 000 kr
Tomt: 397 m²

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz