Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenÅngströmsgatan 9

4 rok
92 m²
Högst upp i en fastighet intill Karlbergskanalen finner ni denna stora och välplanerade gavellägenhet med balkong.
Bostaden är belägen i vackert naturnära och barnvänligt område med endast ett stenkast till allt man kan önska sig av shopping, skolor, kommunikationer, populära restauranger och service.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Gavellgh 4:a högst upp i mycket populärt och naturnära område!

Högst upp i en fastighet intill Karlbergskanalen finner ni denna stora och välplanerade gavellägenhet med balkong.
Bostaden är belägen i vackert naturnära och barnvänligt område med endast ett stenkast till allt man kan önska sig av shopping, skolor, kommunikationer, populära restauranger och service.

Beskrivning

Välkommen till en otroligt ljus och behaglig bostad högst upp i huset med balkong. Lägenheten har en väldigt trevlig planlösning med stora luftiga rum, öppen hall, fräscht badrum och gästtoalett. Rummens placering gör att de kan men lätthet omdisponeras till sociala ytor om inte samtliga sovrum skulle behövas. Lägenheten har en enorm potential och kan med små medel omvandlas till en drömbostad. Området är lugnt och barnvänligt samt skyddat från trafik och buller. Här bor du med ett ytterst centralt läge invid grönskande Kronobergsparken och passar perfekt för dig som samtidigt vill ha nära till shopping och kommunikationer.

Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt man kan tänkas behöva med butiker och populära Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av shopping. Här finns även ett oändligt antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För dig som föredrar ett mer aktivt liv finns flertalet gym precis runt hörnet samt park och vackra promenadstråk längs vattnet. Kommunikationerna är oslagbara med flertalet bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje finns strax utanför dörren.

Bostadens 92 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande entré med vitmålade väggar och golvklinker i terrakotta nyans. I direkt närhet från ingången på höger sida finner ni avhängningsplats för både kläder och skor. På motsatt sida finns en gedigen klädkammare och gästtoalett.

Kök
Ljust och luftigt kök tack vare en öppen planlösning samt stort fönsterparti och utgång till balkong. Köket är välplanerat och inhyser gott om förvaring i skåpserien med över- och underskåp.
Väl tilltagen arbetsyta med rostfri bänk och stänkskydd i vitt kakel. Golvet är belagt med en lättskött plastmatta i sandfärgad nyans. Köket är av stora mått, känns fräscht och inbjudande. Matplatsen strax intill balkongen bildar en trevlig sällskapsyta där upp till 8 personer ryms. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och spisfläkt.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med 3 stora fönster i två väderstreck som släpper in massor av ljus. Rummet är vitmålat och golvet är belagt med björkparkett. Läget känns öppet som resterande av bostaden och bidrar till känslan av rymd. Vardagsrummets form och storlek bidrar till en lättsam och inspirationsrik möblering.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med fönster i två väderstreck. Lugnt beläget utan trafik eller andra störningar. Gott om plats för möblemang där bland annat dubbelsäng ryms.

Sovrum II
Rymligt rum som i dagsläget disponeras som bibliotek. Trevligt luft och ljusinsläpp ger rummet harmoni. Väggarna är målade i ljusa toner och golvet är belagt med björkparkett. Från detta rum når man vardagsrummet och hallen vid ingången. Kan med lätthet disponeras som sovrum med dubbelsäng, tv-möbel, byrå, nattduksbord mm.

Sovrum III
Fullstort sovrum beläget mot tyst och lugn innergård.

Badrum
Stort och prydligt badrum med trevligt ljusinsläpp från ett cirkelformat fönster. Väggarna är kaklade i vitt och golvet är belagt i klinkers som går i grå/blå mönster.
Badrummet är utrustat med dusch, vägghängd wc, badrumsskåp, stor badrumsspegel, tvättställ och gott om förvaring. Badkar på tassar finns att installera till detta badrum.

Gästtoalett
Fräsch gästtoalett i anslutning till entrén. Badrummet har vitmålade väggar och klinkergolv, utrustat med wc, handfat, hylla och badrumsspegel.

Balkong
Rymlig balkong med trevlig utsikt och många soltimmar.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 92 m²
Våning 6 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Tegelpråmen
Byggnadsår 1997
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-09-25 00:00
Energi Förbrukning 119 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 1,71
Fastighetsbet. Brf Tegelpråmen
Övriga byggnader Tvättstugan Tvättstugan ligger en halvtrappa ner från gården på Ångströmsgatan 9. Där finns fyra tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel. Tid bokas med hjälp av låscylinder utanför tvättstugan. Bastu Bastun ligger i samma lokal som tvättstugan. Den bokas via almanackan utanför dörren. Cykelrum och barnvagnsrum Rum för cyklar och barnvagnar finns i varje uppgång. Föreningslokal Föreningens gemensamma lokal kan lånas av medlemmar och förstahandshyresgäster (600 kr i deposition) alternativt hyras av andrahandshyresgäster (500 kr för första natten, 300 för följande). Garageplatser Det är kö till garageplatserna. Om du är intresserad av en plats kan du ställa dig i kö hos Valorem.

Bostadsrättsföreningen Tegelpråmen bildades 1999 och omfattade då Kungsholms Strand 109-111 och Ångströmsgatan 9-11. Föreningens förvärvade fastigheten 2008.
Den består av 66 lägenheter och 1 lokal, varav 5 st upplåts som hyresrätter. Fastigheten är uppförd 1997.

Bostadsrättstillägg till hemförsäkringen
Föreningen har tillsammans med fastighetsförsäkringen tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg för alla medlemmar hos försäkringsbolaget Moderna. Det innebär att enskilda lägenhetsinnehavare inte behöver detta tillägg i sin hemförsäkring. Självrisken är 1 500 kronor.

TV, bredband och telefoni
För närvarande finns två fastighetsnät och därmed två alternativ:
1. SVT och TV 4 (så kallade "must carry"-kanaler) är tillgängliga via Comhem. Ytterligare programpaket kan beställas från ComHem, liksom telefoni och bredband.
2. TV bredband och telefoni kan också beställas Via Telia Sonera.

Rabatt hos Fastighetsägarna
Bostadsrättsföreningen är medlem i branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm.
Genom vårt medlemskap i fastighetsägarna erbjuds du som bostadsrättshavare en rad medlemsförmåner. Med Fastighetsägarnas förmånskort får du medlemsrabatt på tapet & färg, kök & bad, spisar, kylskåp och andra vitvaror, bilar och mycket mer.

Avgiften till bostadsrätter och garage kommer att höjas med 5 % fr o m 1 april 2014 på grund av ökade kostnader bl a för el och värme.

Underhåll sköts fortlöpande, komplett förteckning finns i årsredovisningen.

Föreningens webbplats: www.tegelpramen.se

Vardagsrum

Balkong

Vardagsrum

Kök

Innergård

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum mot sovrum II

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Sovrum II mot hall och vardagsrum

Sovrum III

Badrum I

Gästtoalett

Detalj

Utsikt

Västermalmsgallerian

Karlbergskanalen

Karlbergskanalen

Karlbergsslott

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz