Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

TorshällÄppelblomsvägen 17

5 rok
124 m²
Mycket välplanerad 2-plans radhus om 124 kvm i populära Torshäll. Trevligt allmoge kök med stor matplats, fyra sovrum med stora fönster, luftigt vardagsrum med solig uteplats och grillhörna. Bilfri innergård med flera lekplatser samt p-plats i carport. Gångavstånd till skola, idrottsplats, dagis, buss och affärer. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högsta bud just nu: 3 335 000 kr

Mycket välplanerad 2-plans radhus om 124 kvm i populära Torshäll. Trevligt allmoge kök med stor matplats, fyra sovrum med stora fönster, luftigt vardagsrum med solig uteplats och grillhörna. Bilfri innergård med flera lekplatser samt p-plats i carport. Gångavstånd till skola, idrottsplats, dagis, buss och affärer. Måste ses!

Beskrivning

Torshäll är de flesta barnfamiljernas dröm. Området präglas av bilfria lekparker, flera grönområden, den mysiga badplatsen i Grisslinge samt affärer och restauranger i Hemmesta C. En idrottsanläggning, skola, dagis och goda kommunikationer till Slussen finns också i närområdet. Som sagt i Torshäll finns allt man behöver för att ha ett trivsamt boende mitt i naturen med storstadens puls med shopping och nöjesliv endast 30 minuter bort.

ENTRÉPLAN

Hall
Rymlig entré med klinkergolv vid dörren, ekparkett i hallen samt en glasbetong vägg som avskiljare mot köket. I hallen finns fyra stycken garderober samt en kapphängare.Hela undervåningen har vattenburen golvvärme.

Kök
Stort och rymligt kök med gott om förvaring i skåp och lådor. Plats för ca 6-8 personer vid matplatsen. Kökssnickerierna i ljust trä med rostfria maskiner från Bosch. Kakel ovan diskbänken samt ett lättskött och vackert klinkergolv.

Badrum
Helkaklat badrum med wc, handfat och duschhörna.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med ek parkettgolv och härlig stor insynskyddad uteplats i söder med möjlighet för mysiga grillkvällar.

Tvättstuga
Tvättstuga med gott om förvaring, klinkergolv, tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin samt städskåp och el-panna NIBE Fighter 310P.

ÖVREPLAN

Allrum
En trappa upp finns en rymlig hall med stor klädkammare.

Sovrum I II III & IV
Fyra stycken rymliga sovrum med plastmatta och ljusa tapeter. Masterbedroom har en fransk balkong. Gott om förvaring med ljusinsläpp från flera stora fönster.

Badrum
Helkaklat badrum med badkar, handfat, wc och handukstork.

Villa

Antal rum 5 rok.
Boarea 124 m²
Biarea 0 m²
Tomt 130 m²

Byggnad

Husform 2-plansradhus
Fastighetsbet. Värmdövik 19:24
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Vattenburen golvvärme med radiatorer på övervåningen
Fönster 3-glas
EnergiDekl Utfärdat 2013-10-16 00:00
Energi Förbrukning 56 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt Två uteplatser en på baksidan i söder med grillplats och trädgårdstäppa med plats för möbelgrupp samt en på framsidan med stenlagd uteplats med täppa. Bredband och Kabel TV från L-com
Övriga byggnader Ett praktiskt förråd finns under trappan samt ett större förråd vid altanen på baksidan.

Framsidan

Vardagsrum

Matplats

Uteplats baksidan

Allrum

Barnvänligt område

Badrum

Sovrum

Kök

Allrum

Sovrum

Trappan

Badrum

Sovrum

Entré

Hall

Vardagsrum

Grillplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Framsidan

Tvättstuga

Flera lekplatser

Nedreplan

Övreplan

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz