Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

JohanneshovArkadvägen 4

3 rok
63 m²
Sällan finns det så välplanerade bostadsrätter till salu, på 63 kvm hittar ni en luftig och ljus bostad med balkong och tre sovrum.
Trevlig balkong mot lugn baksida med grillplats i Västerläge. Området är omåttligt populärt och endast ett stenkast från Globen.
Nära kommunikationer till både buss, pendeltåg och tunnelbana.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Yteffektiv mini 4:a om 63 kvm med balkong

Sällan finns det så välplanerade bostadsrätter till salu, på 63 kvm hittar ni en luftig och ljus bostad med balkong och tre sovrum.
Trevlig balkong mot lugn baksida med grillplats i Västerläge. Området är omåttligt populärt och endast ett stenkast från Globen.
Nära kommunikationer till både buss, pendeltåg och tunnelbana.

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att förvärva en synnerligen välplanerad mini 4:a om 63 kvm i populära Johanneshov intill Globen. Denna otroligt yteffektiva och ljusa bostadsrätt ligger bekvämt på 1,5 trappor och har alla kvadratmeter på rätt ställen. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från flera stora fönster vilket skapar en trivsam känsla i hela bostaden. Lägenheten har även tre sovrum, lättmöblerat sällskapsrum samt stambytt badrum. Köket håller hög standard och är praktiskt utformat, således perfekt för den matlagnings intresserade.

Bostaden är belägen med närhet till natur, nöjen, kommunikationer och Södermalm. Du har tre t-banestationer inom några minuters gångavstånd och direkt närhet till Globen, Tele 2 Arena och Globen Shopping vars galleria erbjuder ett rikt serviceutbud med bland annat 60-talet butiker. Vid Gullmarsplan och Globen når man tvärbanan och vid Gullmarsplan ett flertal busslinjer. I närområdet finns grönskande ängar, utomhusbad och lekplatser. Lite längre bort finns Nackareservatet och Hammarby Sjöstad.

Bostadens 63 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkommande ljus hall öppet mot kök. Avhängningsplats intill entrén. Ekparkett tillsammans med ljust tapetserade väggar ger ett trevligt första intryck.

Kök
Hemtrevligt halvöppet kök med två fönster i fil som släpper in mycket ljus. Gott om förvaring i vita över- och underskåp i lantlig stil. Gedigen arbetsyta bestående av massiv ekbänkskiva med nedfälld häll och diskho. Mosaik ovan bänk. Köket är även utrustat med ugn, mikro, spisfläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Vardagsrum
Luftigt och väldisponerat vardagsrum med utgång till balkong mot lugn baksida. Här finns gott om plats för möblemang. Väggar i ljusgrå nyans och ekparkettgolv. Från vardagsrummet når man samtliga rum i bostaden.

Sovrum
Sovrum med plats för bland annat dubbelsäng. Vitmålade väggar i kombination med fondtapet och mörkar furugolv.

Sovrum II
Sovrum med överljus. Plats för dubbelsäng. Förvaring sköts i rymlig garderob. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum III
Ljust och trevligt sovrum mot tyst baksida. Plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Garderob.

Badrum
Luftigt stambytt badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golv. Utrustat med dusch-hörna med vikdörrar, handukstork, wc, handfat, badrumsskåp, förvaringsskåp samt tvättmaskin.

Balkong
Balkong med utgång från vardagsrummet, vetter mot väster. Utsikt mot bland annat Globen. Nedanför finns grönskande uteplats med grill och möbler för föreningens medlemmar.


Övriga utrymmen:
Cykelförråd
Samlingslokal
Tvättstuga
Vindsförråd om ca 3 kvm.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 63 m²
Våning 1,5 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Arkaden 2
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-04-29 00:00
Energi Förbrukning 188 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Arkaden 2

Bostadsrättsförening
Förenings namn: Brf Arkaden 2
Organisationsnummer: 716419-4461
Antal lägenheter: 21
Föreningen består av 21 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Ekonomisk förvaltning genom ISS. Brf Arkaden 2 bildades 1985 och tomten är friköpt varför ingen tomträtt erläggs.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Uteplats

Vardagsrum

Utsikt mot globen

Hall

KÖk

Kök

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

BAdrum

Fasad

Admin_order_136_1428600612_1

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz