Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Huvudsta/SolnaArmégatan 11A, Vån 7/7

3 rok
78 m²
Möjlighet att förvärva en av det bäst planerade bostäderna i hela projektet - THE LAB. Högst upp finner ni denna perfekt planerade - yteffektiva 3:a om 78 kvm som även kan disponeras som 4:a.
Njut av sol från morgon till kväll via två balkonger i motsatt väderstreck, grill, fria vyer, utan insyn. Ring för diskussion!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp! Dubbla balkonger - fritt läge. Perfekt planerad 3-4 rum.

Möjlighet att förvärva en av det bäst planerade bostäderna i hela projektet - THE LAB. Högst upp finner ni denna perfekt planerade - yteffektiva 3:a om 78 kvm som även kan disponeras som 4:a.
Njut av sol från morgon till kväll via två balkonger i motsatt väderstreck, grill, fria vyer, utan insyn. Ring för diskussion!

Beskrivning

För er som söker ett boende ut över det vanliga, se hit! Presenterar med glädje denna magnifikt planerade tre rum och kök om 78 kvm högst upp i huset med DUBBLA balkonger i motsatta väderstreck. Härlig rymd och ljusinsläpp med genomgående attribut och stilfull interiör. Bästa läget högst upp i fastigheten med himlen som närmsta granne, härliga vyer och insynsskyddat läge. Hiss direkt ner till garaget. Möjlig 4:a med barnrum/gästrum i anslutning till sovrum två.
Denna bostadsrätt är skräddarsydd för att möta det moderna levernet, öppna ytor med ljus, rymd och det sociala som förtecken. Lägenheten erbjuder väl avvägda rum i en häftig planlösning med stort vardagsrum öppet mot kök, luftiga sovrum, toppmodernt badrum samt två balkonger med sol från morgon till kväll. Exklusivt boende med alla tänkbara bekvämligheter både i och utanför bostadsrätten. Missa inte heller den maffiga takterrassen eller relaxområdet med bland annat spabad.
Detta är ett mycket representativt hem där endast det bästa är bra nog! Tillträde 2017-03-24.

Med vackra och ståtliga omgivningar intill Karlbergs slott med slottspark är detta ett perfekt läge. Endast en kort promenad till populära Pampas marina. Intill når ni också Ulvsundasjön med badplatser, fik och promenadstråk.
Huvudsta badet, Ursviks motions- och friluftsområde nås även det på ca 5 min. Här finns upplysta motionsspår, (vintern anläggs skidspår).
Grönskande och lummiga omgivningar. Nära till Huvudsta ridanläggning, 4-H gård.
Gediget utbud av utbud av affärer, livsmedelsbutiker och shopping i Solna Centrum samt en Ica nära runt husknuten.
Smidiga kommunikationer med antingen Tunnelbana, buss eller bekvämt gångavstånd till City som nås på ungefär en halvtimma.

Bostadens 78 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Luftig och ljus hall med golv i klinker "Lotus Black" (200*200 mm) och vitmålade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder intill entrén samt ytterligare förvaring i städskåp.

Kök
Modern social planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats. Utgång till balkong mot innergård via köket gör det lilla extra och skapar en härlig känsla av rymd. Köket är mycket stilrent inrett med vita luckor, stänkskydd i vitt kakel 100*300 mm). Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt mikrovågsugn i överskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp vi två stora fönsterpartier i fil. Den öppna planlösningen bildar en social knytpunkt och rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Stilrena ytskikt med vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Ytterligare förvaring i klädkammare.

Sovrum
Vidare in har vi ett av bostadens sovrum med balkong i sydväst-läge. Härligt rogivande sovrum med massiv ekparkett och vitmålade väggar. I rummet finns det plats för bland dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaring fem garderober och linneskåp.

Sovrum II
Bostadens andra sovrum med balkong i sydväst-läge. Även detta sovrum har massiv mörk ekparkett och vitmålade väggar. I rummet finns det plats för bland dubbelsäng och övrigt möblemang. I anslutning finns en stor walk in closet med fönster. Kan disponeras som barnrum/gästrum

Badrum
Rymligt och mycket stilrent badrum. Klinker golv "lotus black" 100*100 mm, vitt kakel 100*300 mm. Badrummet är även utrustat med Kommod, Wc, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare samt med spegel.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 78 m²
Våning 7 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Trubaduren 1
Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Laboratoriet
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen En stor och inbjudande Solterrass återfinns på taket. Relaxområde med spabad Tvättstuga av stora mått. Cykelrum med tillhörande verkstad. Två kommersiella lokaler i fastigheten. Källarförråd med galler/nätväggar. Parkering Garage i två våningar under mark med ca 200 parkeringsplatser. Hyra, 1200:-/Mån

Brf Laboriatoriet, "The Lab"uppfördes under 2016/2017. Fastigheten omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök fördelade på tre byggnader. Föreningen äger marken och är en äkta förening. Föreningen har tre lokaler som hyrs ut.

Husets arkitektur är inspirerad av Asplunds byggnadskonst där varianter av material och detaljer har implementerats. Detta har skapet en fastighet som både passar in och sticker ut i omgivningen på en och samma gång.

The Lab är designat för att vara levande och inspirationsrikt, dels handlar det om den geografiska tillgängligheten - det är nära till natur och aktivitet och det är enkelt att ta sig till och från även med cykel eller till fots. Men det handlar också om fantastiska och påkostade gemensamhetsutrymmen som ska göra det enkelt både att vara just aktiv och att vara social - om man vill.

Renoveringar
Fastigheten är nybyggd.

Avgift
Ingen beslutad förändring av avgiften.

Kabel-tv/Internet
Obligatoriskt tillägg 180kr för basutbud med tv och basutbud bredband. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Varmvatten
Debiteras separat, 50 kr per kubikmeter varmvatten.

El
Debiteras separat, 1,10 kr/kwh.

Gemensamma utrymmen
Solterrass med grill hus 3, Stor gemensam lokal hus 3, Relax med spabad hus 3, Gård med utegym, Större "Laundromat tvättstuga" med utrymme för många, mindre tvättstuga som är bokningsbar cykelrum med tillhörande verkstad, entréplan hus 2. Gemensamt barnvagnsrum/rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan.

Parkering
Garage i två våningar med 213 garageplatser. Kostnad 1200 kr/månad. Parkando sköter parkeringarna. Boende kan hyra flera platser.

Överlåtelse
Föreningen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet av köparen.
Vid pantsättning tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet av köparen.

Fastighet

Översikt

Pampas Marina

Planritning

Takterrass

Fastighet

Mot gata

Fasad

Pool vid Huvudsta strand

Promenadstråk

Solna Centrum

Huvudsta strand

Huvudsta strand

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz