Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÖstermalmArtillerigatan 59

1 rok
34 m²
Välkommen till en perfekt planerad bostadsrätt på en mycket exklusiv adress. Bostaden är rymlig och ljus med gedigen takhöjd.
Praktisk med smarta lösningar, gott om förvaring och lättmöblerade ytor. Yteffektiv och stilren lägenhet med oslagbart läge.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Såld innan Visning!!!!

Välkommen till en perfekt planerad bostadsrätt på en mycket exklusiv adress. Bostaden är rymlig och ljus med gedigen takhöjd.
Praktisk med smarta lösningar, gott om förvaring och lättmöblerade ytor. Yteffektiv och stilren lägenhet med oslagbart läge.

Beskrivning

Med ett oslagbart läge på en av Östermalms populäraste adresser finner du denna perfekt planerade ett rum och kök om 34 kvm. Med ett nyrenoverat badrum, väldisponerade ytor, rikligt med ljusinsläpp, generös takhöjd och bra förvaringsmöjligheter. Väl omhändertagen fastighet anno 1886 med alla stora renoveringar bakom sig. Ambition om att sänka avgiften.

Här bor du ett stenkast från Karlavägen med sin fantastiska allé och stora utbud av såväl shopping, matbutiker och caféer.
I närområdet finns köpcentret Fältöversten och endast en kort promenad bort finner du Östermalmstorg med Saluhall och Stureplan med ett brett utbud av Restauranger och uteliv. Strövområden finns det gott om, med närhet till Humlegården, Liljanskogen, gärdet och vackra Djurgården.
Kommunikationerna är utmärkta med både tunnelbana och innerstadsbussar. Flertalet förskolor och skolor finns även i området.

Bostadens 34 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall
Rymlig hall med en generös takhöjd. Här finns plats för avhängning. Väggarna är prydligt målade i vitt och golvet av ekparkett.

Kök
Ljust kök i öppen planlösning mot allrum. Utrustat med vita skåpsluckor samt vitt kakel ovan bänk, kyl/frys, spis och spisfläkt

Allrum
Allrummet har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier och är praktiskt delat med en platsbyggd förvaringsvägg vilket ger dig flertalet möbleringsalternativ och en avskild plats för säng. Här finns även en inbyggd garderobslänga. Väggarna är målade i vitt och golvet av ekparkett.

Badrum
Nyrenoverat och stilrent badrum med väggar kaklade i vitt och golv av svart klinker. Utrustat med kommod, dushörna med inbyggda reglage, vägghängd-wc, spegelskåp samt infällda spotlights i tak.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 34 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Rapphörnan 3
Byggnadsår 1886
Uppvärmning Fjärrvärme
Energi Förbrukning 158 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Väderkvarnen
Övriga byggnader I fastigheten finns tvättstuga och cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Väderkvarnen äger fastigheten Rapphönan 3 i Stockholm på adresserna Artillerigatan 59 och Tyskbagargatan 14.

Fastigheten förvärvades av bostadsrättsföreningen i slutet av november 2013. Föreningen bildades dock ett antal år dessförinnan.
Brf Väderkvarnen är en äkta bostadsrättsförening med 27 bostadslägenheter, varav 25 är bostadsrätter och 2 hyresrätter. Dessutom finns en affärslokal i bottenplan. Dessutom finns en affärslokal i bottenplan som upplåts med hyresrätt. Två ytor på plan 1 konverterades från kontor till bostadsrätter under 2015. Några av lägenheterna har öppna spisar som går att använda.

Föreningen avser amortera på sina lån från 38 till ca 27 mkr efter försäljning av 2 lägenheter som konverterades till bostäder under 2015. Brf Väderkvarnen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av ett basbelopp samt en pantsättningsavgift på 1% av ett basbelopp av köparen.

Ytorna fördelar sig enligt följande:

- Boyta (BOA): 1 940,3 kvm (Konverterades till bostäder 2015: 151 kvm)

- Lokalyta: 488 kvm

- Totalyta (BOA+LOA) 2428,3 kvm

Kommande renoveringar
Föreningen kommer att renovera trapphuset under 2016. Byte till säkerhetsdörrar, trapphusrenovering, renovering av tvättstuga, gårdsrenoveringen avslutas med utemöbler & planteringar samt att taket kommer att målas om.

Utförda renoveringar
Under 2014 byttes stammarna i huset.


Det finns även ett garage i huset med platser, varav 4 är bilplatser och 2 är mc platser. De hyrs ut till föreningens medlemmar.

TV och bredband levereras av Com Hem. Basutbudet med TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Fiber ska dras in i fastigheten inom kort.

Avgift
Inga förändringar, ambition om att sänka avgiften framöver.

Fasad

Allrum

Badrum

Allrum mot kök

Innergård

Hall

Hall mot allrum

Kök

Allrum

Allrum

Badrum

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz