Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Huvudsta/Västra skogenArvid Tydéns Allé 2

2 rok
62 m²
Topp 2:a i absolut nyskick, högt läge med balkong samt mycket god standard. Bostaden har optimal planlösning, stilrena materialval, härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Tillgång till solterrass på taket, relaxområde med spabad och parkeringshus. Nära till grönområden,shopping och citypuls.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topp 2:a i nyskick med södervänd balkong, Högt läge!

Topp 2:a i absolut nyskick, högt läge med balkong samt mycket god standard. Bostaden har optimal planlösning, stilrena materialval, härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Tillgång till solterrass på taket, relaxområde med spabad och parkeringshus. Nära till grönområden,shopping och citypuls.

Beskrivning

Nu finns ert nya hem till salu - en magnifik bostadsrätt med härligt ljusinsläpp, högt läge utan insyn och stor södervänd balkong. Nu ges möjligheten att förvärva en bostadsrätt i absolut toppskick med perfekt läge i populära Huvudsta. Här bor ni med flärd och finess i ett modernt och stilrent hem med närhet till vatten, grönområden och service.
Bostadsrättens attribut är skräddarsydd för att möta det moderna levandet, öppna ytor med ljus, rymd och det sociala som förtecken. Lägenheten erbjuder väl avvägda rum i en häftig planlösning med stort vardagsrum öppet mot kök, luftigt sovrum med utgång till balkong samt ett toppmodernt badrum. Som boende har du tillgång till en maffig solterrass, lyxig relaxavdelning med b.la. spabad, cykelförråd, tvättstuga, gym och parkeringshus, allt i en och samma byggnad.
Detta är ett hem att trivas i med härliga omgivningar och promenadavstånd till City.

Med vackra och ståtliga omgivningar intill Karlbergs slott & slottspark är detta ett perfekt läge.
Endast ett stenkast ifrån vattnet och det populära Pampas Marina. Här intill Ulvsundasjön finns populära promenadstråk, badplatser, fik och Huvudstabadet.
Ursviks motions- och friluftsområde nås även det på ca 5 min. Här finns upplysta motionsspår, (på vintern anläggs skidspår).

Grönskande och lummiga omgivningar. Nära till Huvudsta ridanläggning och 4-H gård.
Gediget utbud av utbud av affärer, livsmedelsbutiker och shopping i Solna Centrum samt en Ica nära runt husknuten.
Smidiga kommunikationer med antingen Tunnelbana, buss eller bekvämt gångavstånd till City som nås på ungefär en halvtimma.


Bostadens 62 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande luftig hall med ekparkett, vitmålade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder intill entrén samt ytterligare förvaring i två garderober och städskåp.

Kök
Modern social planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats. Elegant intredning med vita luckor, bänkskiva samt stänkskydd i kakel. Utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt mikrovågsugn i överskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Spatiöst och ljust vardagsrum som skapar en härlig social yta. Stilrena ytskikt med vitmålade väggar och parkettgolv. Rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ.

Badrum
Elegant badrum med härlig rymd. Golv belagt med svart (100*100 mm) klinker och väggarna är klädda med vitt kakel (300*200 mm) kakel. Utrustat med Kommod, Wc, dusch med glasvägg, badrumsskåp med spegel samt rakuttag.

Sovrum
Vidare in har vi bostadens sovrum med balkong. Härligt rogivande sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. I rummet finns det plats för bland dubbelsäng och övrigt möblemang. Gott om förvaring två garderober och linneskåp. Utgång till balkong.

Balkong
I direkt anslutning till sovrummet finner vi bostadens stora balkong i direkt söderläge som behagligt är vänd mot lugn innergård.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 62 m²
Våning 5 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Trubaduren1
Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas + isolerruta
Fastighetsbet. Brf Laboratoriet
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen En stor och inbjudande Solterrass återfinns på taket. Relaxområde med spabad Tvättstuga av stora mått. Cykelrum med tillhörande verkstad. Två kommersiella lokaler i fastigheten. Källarförråd med galler/nätväggar. Parkering Garage i två våningar under mark med ca 200 parkeringsplatser. Hyra, 1200:-/Mån

Brf Laboriatoriet, "The Lab"uppfördes under 2016/2017. Fastigheten omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök fördelade på tre byggnader. Föreningen äger marken och är en äkta förening. Föreningen har tre lokaler som hyrs ut.

Husets arkitektur är inspirerad av Asplunds byggnadskonst där varianter av material och detaljer har implementerats. Detta har skapet en fastighet som både passar in och sticker ut i omgivningen på en och samma gång.

The Lab är designat för att vara levande och inspirationsrikt, dels handlar det om den geografiska tillgängligheten - det är nära till natur och aktivitet och det är enkelt att ta sig till och från även med cykel eller till fots. Men det handlar också om fantastiska och påkostade gemensamhetsutrymmen som ska göra det enkelt både att vara just aktiv och att vara social - om man vill.

Renoveringar
Fastigheten är nybyggd.

Avgift
Ingen beslutad förändring av avgiften.

Kabel-tv/Internet
Obligatoriskt tillägg 180kr för basutbud med tv och basutbud bredband. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Varmvatten
Debiteras separat, 50 kr per kubikmeter varmvatten.

El
Debiteras separat, 1,10 kr/kwh.

Gemensamma utrymmen
Solterrass med grill hus 3, Stor gemensam lokal hus 3, Relax med spabad hus 3, Gård med utegym, Större "Laundromat tvättstuga" med utrymme för många, mindre tvättstuga som är bokningsbar cykelrum med tillhörande verkstad, entréplan hus 2. Gemensamt barnvagnsrum/rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan.

Parkering
Garage i två våningar med 213 garageplatser. Kostnad 1200 kr/månad. Parkando sköter parkeringarna. Boende kan hyra flera platser.

Överlåtelse
Föreningen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet av köparen.
Vid pantsättning tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet av köparen.

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum i öppen planlösning

Badrum

Utsikt från kök/Vardagsrum

Entré

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Walk in closet

Hall

Sovrum

Balkong

Fasad

Pampas Marina

Huvudsta strand

Solna Centrum

Huvudsta

Pool

Bastu

Café

Garage

Gym

Tvättstuga

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz