Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÅkersbergaAspövägen 3

4 rok
99 m²
Med havet runt knuten i populära kanalstaden finner ni denna moderna och påkostade bostad designad in i minsta detalj med en flexibel planlösning, härligt ljusinsläpp, väl avvägda rum samt en stor härlig balkong i söderläge har den allt man kan önska.
Möjlighet att hyra båtplats finns!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyproducerad 4:a om 99 kvadratmeter, sjönära med balkong!

Med havet runt knuten i populära kanalstaden finner ni denna moderna och påkostade bostad designad in i minsta detalj med en flexibel planlösning, härligt ljusinsläpp, väl avvägda rum samt en stor härlig balkong i söderläge har den allt man kan önska.
Möjlighet att hyra båtplats finns!

Beskrivning

Nu ges chansen att förvärva den perfekta bostaden i hjärtat av Östra kanalstaden där man tagit tillvara på det attraktiva läget mellan småstad och skärgård. Här bor du i en bostad som uppförs med finess och är designad in i minsta detalj. Med en unik planlösning som främjar sociala tillställningar, härligt ljusinsläpp, väl avvägda rum, goda förvaringsmöjligheter samt en stor balkong i söderläge kan det inte bli bättre.
Här möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring.
Ytskikten är vita och golvet av ekparkett, något som är genomgående i hela lägenheten. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till den underbara balkongen med sol hela dagen och vy över innergården. I anslutning till detta ligger köket som är inrett med vita skåpsluckor från Marbodal, rostfria vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn samt helintegrerad diskmaskin. Sovrummen är väl avvägda med bra placering och i anslutning finns både wc och badrum, stilrent inrett med kakel i vitt och klinkergolv i grå ton. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring.
För att kunna njuta ordentligt finns utöver detta även en stor gemensam takterrass med kvällssol och utsikt över kanalen. På innergården finns odlingslådor som får nyttjas av de boende. Allt för att skapa ett levande kvarter för möten och umgänge. Varmt välkommen på visning!

Inom gångavstånd ligger Åkersberga centrum med runt 70 butiker, restauranger, caféer och service. Här finns även Roslagsbanans hållplats som tar dig till östra station i Stockholm på ca 35 minuter. För dig med bil är det inte långt till E18 som tar till raka vägen till Stockholms centrum. Österåkers kommun bjuder på ett rikt fritidsliv, med skärgårdens 1100 öar, strövområden i naturreservat, flera idrottsanläggningar samt en paddelvänlig kanal finns det mycket att uppleva. Vill du spela golf är det inte långt till Österåkers fina golfbana och för den kulturintresserade finns Österåkerskonsthall och kulturknuten med dans- och teaterskola för barn. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 99 m²
Våning 1 trappor av 3
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Tuna 3:197 Österåkers kommun
Byggnadsår 2015-2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2+1 glas med ytterbåge av aluminium
Fastighetsbet. Brf Galeasen

Brf Galeasen bildades 2015 och består av totalt 63 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Östra kanalstaden är en helt ny stadsdel som förbinder centrala Åkersberga med vattnet. Bygget påbörjades 2015 och inflyttning sker under 2017.


Gemensamhetsanläggningar:
På entréplan i varje trapphus finns barnvagns- och rullstolsförvaring. På gården finns ett cykelrum. Föreningen har också ett styrelserum/övernattningslägenhet som kan hyras till vänner. Högst upp i huset finns även en gemensam terrass.

Innergård
På den trevliga innergården finns sittplatser för både umgänge och avkoppling samt odlingslådor som får disponeras av de boende.

Förråd
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd.

Parkering:
Boendeparkering kommer att finnas på gatorna i området. Samt 7 öppna parkeringar med motorvärme som beräknas vara färdiga vid sista inflytt 2017.

TV/Internet
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play.

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Sovrum

Förvaring

2 sovrum

Kök

Kök

Badrum

Balkong

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz