Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - AtlasAtlasgatan 7, 2,5 tr

1 rok
29 m²
Perfekt 1:a om 29 kvm i "lilla Paris" ett elegant och tidlöst boende i hjärtat av Vasastan. En bostad som bjuder på väl avvägda ytor, rikligt ljusinsläpp, modernt badrum, välplanerat kök och goda förvaringsmöjligheter. Solid förening med låg avgift. Varmt välkomna på visning! Tillträde efter önskemål

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt 1:a om 29 kvm i "lilla Paris" Låg avgift!

Perfekt 1:a om 29 kvm i "lilla Paris" ett elegant och tidlöst boende i hjärtat av Vasastan. En bostad som bjuder på väl avvägda ytor, rikligt ljusinsläpp, modernt badrum, välplanerat kök och goda förvaringsmöjligheter. Solid förening med låg avgift. Varmt välkomna på visning! Tillträde efter önskemål

Beskrivning

Varmt välkommen till en mycket inbjudande bostadsrätt med utmärkt adress i Atlasområdet - även kallat lilla Paris. För er som söker ett elegant och tidlöst boende med livskvalité som viktigaste utgångspunkt är detta ett hem för er.
Här bor ni i hjärtat av Vasastan med närhet till precis allt, bostaden som uppfördes sent - 20 tal gör er inte besvikna. Alla tidstypiska detaljer finns där, högt till tak, läckra golv, vackra snickerier, spröjsade originalfönster speglade dörrar osv.
Lägenheten erbjuder på sina 29 kvadratmeter en hög levnadsstandard med inbjudande hall med möbleringsmöjligheter, stort allrum i öppen planlösning mot kök och smakfullt renoverat badrum. Här bor ni i en näst intill skuldfri förening, bildad redan 1929 med en låg avgift. Föreningen har en mycket bra ekonomi och fastigheten är i enastående skick.
Helt enkelt ett högkvalitativt boende med låga omkostnader. Flexibelt tillträde, enligt önskemål. Välkommen på visning!


Bo på ett av Stockholms mest eftertraktade lägen med direkt närhet till populära Rörstrandsgatan med mängder av trevliga restauranger och caféer. En kort promenad bort ligger grönskande Vasaparken där du bland mycket annat kan avnjuta en picknick, spela minigolf, sola på sommaren eller åka skridskor på vintern. Exceptionellt goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbanans gröna linje och flygbussen till Arlanda vid St Eriksplan samt pendeltåg vid Odenplan.

Bostadens 29 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Elegant hall med välbevarad tidstypisk charm. Gott om utrymme för förvaring samt avhängningsplats för kläder och skor i anslutning till entrén. Vitmålade väggar och fiskbensparkett. Utmärkt utrymme för att bygga sov-loft.

Kök
Modernt och välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter i vita över- och underskåp. Vidare utrustat med, kakel ovan bänk, spishäll, spisfläkt, kyl/frys samt spotlights.

Allrum
Ljust och väldisponerat allrum med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns utrymme för matplats, säng alternativt soffgrupp samt ytterligare möblemang.

Badrum
Stilrent badrum i mycket gott skick, helkaklat med väggar av vit mosaik samt golv i mattsvart ton. Vidare utrustat med, vägghängd wc, tvättställ från Vedum med blandare från Tapwell, handdukstork, spegelskåp samt dushörna med inbyggd hylla och takdusch från Tapwell.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 29 m²
Våning 2,5 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Pistongen 9
Byggnadsår 1929
Uppvärmning Fjärrvärme
Fastighetsbet. Bf Atlas n:r 2
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, cykelförråd, innergård och bastu. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd. Parkering Boendeparkering på gatan. Det finns även flertalet garage i området.

Bostadsföreningen Atlas nr 2 är en äkta förening som innehar fastigheten Pistongen 9 med äganderätt. Föreningen är en av Stockholms äldsta och bildades 1929.
Föreningen består av 33 stycken lägenheten som upplåts med andelsrätt samt två stycken lokaler som upplåts med hyresrätt.

Fastigheten uppfördes 1929. Total bostadsyta om 1 648 kvm samt total lokalyta om 115 kvm.
Fastigheten fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Även styrelsen har en ansvarsförsäkring.

Utfört underhåll:
2017 Fasad- och takrenovering
2016 Fönsterrenovering
2003 Hissrenovering
2002 Trapphusrenovering
1993 Stambyte och byte av elstigar

Kabel TV
Levereras av Comhem, grundutbud ingår i avgiften.

Internet
Levereras av Comhem

Avgift
Ingen planerad avgiftsändring.

Pantsättning
Debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet.

Överlåtelse
Debiteras köparen 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Allrum

Öppen planlösning

Allrum

Mot badrum och allrum

Fasad

Hall

Entré mot innre hall

Matplats

Kök

Allrum

Badrum

Badrum

Vädringsbalkong en 1/2 trappa ned

Mysig innergård

Planritning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz