Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Råsunda/ArenastadenBackvägen 3, 1tr

3,5 rok
76 m²
Hörnlägenhet av yppersta klass! Öppna umgäsytor, renoverat kök, balkong i direkt söderläge med fri utsikt, två stora rymliga sovrum, stilrent badrum med tvättmaskin samt väldigt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet kan enkelt omdisponeras till en fyra! Välskött förening i ett naturnära och barnvänligt område!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Möjlig fyra med balkong i söderläge! Stilrent renoverad!

Hörnlägenhet av yppersta klass! Öppna umgäsytor, renoverat kök, balkong i direkt söderläge med fri utsikt, två stora rymliga sovrum, stilrent badrum med tvättmaskin samt väldigt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet kan enkelt omdisponeras till en fyra! Välskött förening i ett naturnära och barnvänligt område!

Beskrivning

Hörnlägenhet av yppersta klass! Öppna umgäsytor, renoverat kök, balkong i direkt söderläge med fri utsikt, två stora rymliga sovrum, stilrent badrum med tvättmaskin samt väldigt goda förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet kan enkelt omdisponeras till en fyra!

Området är väldigt barnvänligt med flertalet lekplatser och mysiga promenadstråk. För den som är sportintresserad är det gångavstånd till Friends Arena som genomför såväl sportevenemang som flertalet konserter.

Promenadavstånd till goda kommunikationer via flertalet busslinjer samt pendeltågstation. Inom kort kommer också den nya tunnelbanan att finnas tillgänglig.Lägenhetens 76kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall där man möts av en öppen sikt mot vardagsrummets stora fönsterpartier. Direkt i anslutning till entren finns en praktisk klädkammare samt en avhängningsdel. Vitmålade väggar samt marmorgolv. Säkerhetsdörr

Kök
Modernt kök med stilrena materialval. Bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Spotbelysning samt matplats intill fönster. Fullt utrustad maskinpark med fullängds kyl och frys(ElektroHelios), induktionsspis med ugn(ElektroHelios), Kolfilterfläkt(Gorenje) samt diskmaskin(ElektroHelios). Vitmålade väggar samt mörktonat trägolv(Jatoba).

Matsal/Arbetsrum
Denna del disponeras i dagsläget som en matsal för 6-8 personer. Här kan man enkelt sätta upp en skiljevägg för att få ett till sovrum med glasparti för ljusinsläpp. Fondvägg och vitmålad tapet samt parkettgolv.

Vardagsrum
Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp pryder detta rum. Öppna och lättmöblerade ytor samt utgång till balkong med härlig sol i direkt söderläge. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Inbyggda garderober. Ljus tapet och parkettgolv.

Sovrum 2
Även detta sovrum kan med lätthet möbleras med dubbelsäng och arbetshörna men även disponeras som ett barnrum. Här finns två inbyggda garderober samt en fristående garderob.

Badrum
Helkaklat badrum med vita kakelplattor på vägg samt gråtonat klinker på golv. Duschhörna, wc, tvättställ, badrumsskåp, vattenburen handdukstork och tvättmaskin(Ecowhite 2013). Möjlighet att installera badkar.

Lägenhet

Antal rum 3,5 rok.
Boarea 76 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Lövet 3 & 5
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Energi Förbrukning 164 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Lövet 3 & 5

Brf Lövet 3 & 5 består av 67 bostadsrätter och 5 hyresrätter samt 26 enbilsgarage.
Bostadsrättsföreningen ligger i Råsunda och består av två hus på Backvägen 3 och Backvägen 5.


Väsentligt utfört underhåll
2006-2007 Stambyte, elbyte och fasadrenovering
2007 Ommålning av trapphus
2009 Nya garageportar
2009 Ommålning i källarutrymmen
2014 Byte av tak


Kommande underhåll
Inget planerat underhåll

Internet/Kabel-tv
Levereras av comhem
Fiberoptik (Ownit)

Avgift
Inga avgiftsförändringar planerade

För mer information, besök http://brflovet35.dinstudio.se/

Matplats/arbetsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Kök

Balkong

Hall

Hall

Kök

Matplats/arbetsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Badrum

Balkong

Fasad

Lekplats

Lekplats

Område

Område

Planritning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz