Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenBergsgatan 29

1 rok
24 m²
Underbara ett rum och kök mot innergård på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Här bor du mitt i pulsen av Kungsholms torg och har gångavstånd till Norr Mälarstrand och Fridhemsplan.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbar ett rum och kök mot innergård. Ingen insyn.

Underbara ett rum och kök mot innergård på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Här bor du mitt i pulsen av Kungsholms torg och har gångavstånd till Norr Mälarstrand och Fridhemsplan.

Beskrivning

Underbara ett rum och kök med på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Här bor du mitt i pulsen av Kungsholms torg och har gångavstånd till Norr Mälarstrand och Fridhemsplan.
Boendet i sig är perfekt för dig som är singel och vill ha en fin och yteffektiv bostad. Här finns allt du behöver ha och mer därtill.
Bostaden är nymålad i vittoch har nyslipade ekgolv i orginal.
I hallen finns plats för avhängning av kläder. Från hallen leds du in till badrum och vardagsrum.
Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv. Här finner du WC, handfat, duschkabin och handukstork. Ett stort och bra badrum helt enkelt.
Vardagsrummet är bostadens hjärta. Här är de fantastiska golven nyslipade och väggarna nymålade. I rummet så finner du ett stort fönster som ger mycket ljus in i bostaden.
Här får du plats med allt vad du kan behöva i möbleringsväg. Stor säng, soffa med bord, garderob och matplats.
Köket finner du vid sidan om vardagsrummet och är ett arbetskök.Träluckor som kan bytas ut om så önskas. Här finns också ett fönster mot innergård som ger ljusinsläpp.
Helt enkelt en fantastisk bostad som är perfekt som förstaboende eller vill ha något yteffektivt.

Varmt välkomna.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 24 m²
Våning 1 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Byggnadsår 1935-36
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
AndelArsAvgift 1,17008
Fastighetsbet. Brf Fikonträdet 22
Övrigt Välskött fastighet som löpande underhålls och där bl a följande större renoveringar genomförts under senare år: 2007 Samtliga avloppsstammar byttes. 2006 Nya elstigare. 1990 Fasad och tak renoverades Under 2013 planeras renovering av balkongerna och fönster. Föreningen delar på ett el-abonnemang vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare endast erlägger sin egen, faktiska elförbrukning. Varje lägenhet är utrustad med elmätare och lägenhetsinnehavaren läser själv av och rapporterar sin elförbrukning (kvartalsvis) till föreningen
Övriga byggnader Centralt och eftertraktat läge med stadspuls och folkvimmel utanför porten, ändå lugnt då denna del av Bergsgatan är återvändsgata. De närmsta kvarteren erbjuder ett suveränt och varierat utbud av butiker, bagerier, delikatessaffärer och välsorterade specialistaffärer som tillsammans med kvarterens alla välkända barer, caféer och restauranger skapar områdets härliga atmosfär och trivsel! Kungsholmstorg runt hörnet och ytterligare två kvarter ner till Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Lummiga Kronobergsparken nås efter två minuters promenad. Mycket goda kommunikationer - T-bana (Rådhuset) rakt över gatan och bussarna 3, 40, 52 och 62 runt hörnet. Kort promenad till Centralen och city!

Bostadsrättsförening, Fikonträdet 22.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Fikonträdet 22 bildades 2005 och ligger centralt på Kungsholmen mittemot Rådhusparken mellan Polishuset och Rådhuset. Fikonträdet 22 består av ett flerbostadshus om sex våningar med 44 bostadslägenheter, varav tre upplåtes med hyresrätt. I föreningen finns även två kommersiella lokaler som är uthyrda.
Ingen avgiftshöjning är planerad.

Fastigheten ritades av arkitekterna M Bocander & A Cronwall i klassisk funktionalistisk stil och uppfördes 1935-1936.

Bergsgatan, som finns omtalad redan på 1600-talet, har fått sitt namn från den branta sluttningen upp mot Kungsklippan, men även från Kronoberget i Kronobergsparken som sprängdes bort först i början på 1900- talet.

Allrum

Allrum

Hemtrevligt

Plats för stor säng

Kök

Kök

Hall

Badrum

Bra läge

Nära tunnelbana

Omgivning

Vacker omgivning

Omgivning

Planskiss

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz