Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenBergsgatan 57, 1,5 tr

4 rok
126 m²
SÅLD!!!
Smakfullt renoverad med fina detaljer bevarade såsom stuckaturer och djupa fönsternischer. Stabil, välskött och skuldfri BRF med låga avgifter. Till den stora barnfamiljen finns också möjlighet att bygga om till en 5:a.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Såld!!!

SÅLD!!!
Smakfullt renoverad med fina detaljer bevarade såsom stuckaturer och djupa fönsternischer. Stabil, välskött och skuldfri BRF med låga avgifter. Till den stora barnfamiljen finns också möjlighet att bygga om till en 5:a.

Beskrivning

Trivsam och vacker våning med arkitektur från tidigt 1900-tal. Fina detaljer bevarade såsom furugolv, takdekoration, djupa fönsternischer, spegeldörrar samt vacker kakelugn och med över tre meter i takhöjd. Lugnt läge med härlig utsikt mot Kronobergsparken och den välskötta innergården.

Välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Centralt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker i närområdet. Kronobergsparken ligger intill fastigheten och kort promenadavstånd till Norr Mälarstrand.

Bostaden är yteffektiv och vackert renoverad med varsam hand och här får det gamla samt det nya samspela i perfektion.
Vad sägs om mörkbetsat furugolv i original, högt i tak med stuckaturer, fönsterpartier med spröjs, nyrenoverat kök med granitskiva, platsbyggda förvaringar och fullutrustad maskinpark. Ett lyxigt badrum med dubbla duschar, två tvättmaskiner varav den ena har en integrerad torktumlare. Stor matsal som enkelt kan göras om till två sovrum, samt en avgift näst intill obefintlig om 978 kr.


Hall
Spatiös och ljus entré som är belägen centralt i lägenheten, här får man en trevlig överblick av bostaden. Mörkbetsade furugolv, vitmålade väggar och tak med infällda spotlights. Platsbyggd förvaring för både kläder och skor i direkt anslutning till entrén, som är avskild mot resten av fastigheten med en gedigen vit säkerhetsdörr. Separat gästtoalett till höger om entrén.

Kök
Smakfullt renoverat kök där inget har lämnats åt slumpen. Här möter moderna influenser och materialval gamla anor sammanfogade till ett praktfullt kök. Skåpserien i genomgående vitt med över- och underskåp inhyser all tänkbar utrustning. Beslagen på skåpen är dolda och bidrar till den stilrena finishen. Arbetsytorna är den matintresserades dröm med bänkskiva i svart granit där man sänkt ner induktionshäll och diskho för minimalt utrymmes bortfall. Köket är genomgående vitt där kontrasterna tas fram fint med den svarta granitskivan och det vackra betsade furugolvet som belyses av infällda spotlights i taket. Maskinparken är från Siemens bestående av varmluftsugn, induktionshäll, kyl, frys och diskmaskin som är elegant dolt bakom panel. Köksplaneringen är smidigt utformad och ger plats för matbord upp till 6 personer.

Vardagsrum
Detta otroligt vackra och smakfulla vardagsrum är bostadens hjärta. Här kommer allt till sin rätt med vitmålade väggar, generös takhöjd, mörkbetsade furugolv, vägg och takstukaturer. Två stora fönster med djupa nischer och utsikt mot Kronobergsparken. Vackert bevarad kakelugn där det idag råder eldningsförbud. Rummet är läckert utformat med häftiga vinklar och vrår. Här får man plats med valfritt möblemang där bara fantasin sätter gränserna. Ett sällsynt karismatiskt vardagsrum, härligt planerat så man kan avnjuta mysiga hemmakvällar likväl som festliga sociala tillställningar.

Matsal/Sovrum
Rymligt rum i fil med vardagsrummet med två fönster mot Kronobergsparken.
Matsalen nås både från vardagsrummet och hallen. Stort och luftig med mycket ljus. Här återfinns alla vackra detaljer som pryder resterande av bostaden. Lätt möblerat tack vare rummets utformning och ger plats för ett matsalsbord för 8-10 personer och kan även omdisponeras till två sovrum vid behov.


Sovrum I
Detta sovrum andas harmoni och karaktär. Vackra sekelskiftesdetaljer som djupa fönsternischar, dörrspeglar, stukaturer återfinns även här. Det i kombination med det mörkbetsade furugolvet och den grandiösa takhöjden gör detta sovrum till något utöver det vanliga. Fönster mot lugn innergård med stort ljusinsläpp. Förvaringen inhyses i en diskret platsbyggd garderob som sträcker sig ända upp till taket samt en mindre garderob lämpad för städutrustning.
Sovrum II
Ljust och mysigt sovrum med häftiga vinklar och där sekelskifteskaraktären är mycket tydlig. Fönstret vetter mot innergården. Här får man plats för en mindre dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Förvaringsutrymme finns i väggfasta byråer i en prydlig låg variant som följer rummets vinkel samt en garderob med hyllor innanför en vacker spegeldörr.


Badrum
Detta badrum är sannerligen något extraordinärt, smakfullt renoverat med exklusiva materialval. Golvet och väggarna består av klinker som går i en grå nyans som bryts av mot den vita inredningen. Temperaturen är behaglig och kan regleras med termostat som kontrollerar golvvärmen. Förvaringen inhyses i vita diskreta badrumskåp samt kommod. Duschen är längst in i badrummet med exklusiva tillval såsom Unidrain avlopp, dubbla duschmunstycken, dubbla vred samt öppen ingång. Här återfinns också en väggmonterad WC, en stor spegel samt dubbla handdukstorkar.

Separat WC
Fräsch gästtoalett med vitmålade väggar och grått klinker på golv. Här finns en vägghängd WC, handfat och en stor badrumsspegel.

Innergård
Välskött innergård designad med hjälp av Zetas trädgård. Här kan medlemmarna utnyttja den platsbyggda grillen för trevliga middagar under sommaren. För de små finns det även tillgång till en sandlåda.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 126 m²
Våning 1 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Bergsfallet 7
Byggnadsår 1905
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Bergfallet 7
Övriga byggnader Gemensamma anläggningar som ingår i månadsavgiften (2013): - Cykelrum - Barnvagnsrum - Ett förråd per lägenhet, antingen i källare eller vind Gästhus Lilla gästhuset på innergården har pentry, dusch och fyra bäddar. Huset kan nyttjas av medlemmarna som övernattningslägenhet för 250 kr per natt (2013).

Huset på Bergsgatan 57 i Stockholm byggdes i jugendstil under åren 1905-1906. Huset var från början en hyresfastighet. Bostadsrättsföreningen bildades 1994 genom att ett antal medlemmar köpte fastigheten av den tidigare ägaren.

Huset består av ett gatuhus och ett gårdshus. Byggnaden innehåller sex plan ovan mark jämte källare och inredd vind i gatuhuset.
Föreningens fastighet består av 2 flerbostadshus med 22 bostadslägenheter med bostadsrätt, 1 st övernattningslägenhet. . Föreningen har även en lokal i gathuset som hyrs av Allduplo Offsettryck AB.

Föreningen är Skuldfri, fr.o.m 21 september 2010
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar.

Bredbands- och TV-leverantör:
Com Hem. (Nio TV-kanaler fritt basutbud, därutöver tillvalskanaler med digitalbox.)

Pantsättningsavgift enligt stadgarna, högst 1% av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för underrättelse om pantsättning .

Upplåtelseavgift enligt stadgarna, högst 2,5% av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkt för ansökan om medlemskap. Överlåtaren av bostadsrätten svarar tillsammans med förvärvaren för att överlåtelseavgiften betalas.

Följande större arbeten och renoveringar har utförts de senaste åren:
2000 Stambyte
2000 byte av elstigar
2003 Trapphusrenovering
2003 Lägenheterna fick säkerhetsdörrar
2004 Innergården renoverades
2007 Renovering av fasad
2007 Renovering av fönster
2007 Ny fjärrvärmecentral
2009 Renovering av lilla gårdshuset
2010 Fasadförbättring
2010 Spolning av fastighetens kökshuvudstammar
2011 Fiberkablar till Bredband Stokab har installerats.

För mer information se föreningens hemsida www.bergsfallet7.se

Vardagsrum

Badrum

Kök

Matsal/Sovrum

Master bedroom

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matsal/Sovrum

Matsal/Sovrum

Sovrum II

Sovrum II

Badrum

Badrum

Alternativ Planlösning

Kök

Kök

Master Bedroom

Master Bedroom

Gäst WC

Hall

Hall

Fasad

Innergård

Innergård

Gästlägenhet

Gästlägenhet

Planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz