Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Täby CentrumBiblioteksgången 4

1,5 rok
47 m²
Mer centralt blir det inte. Här bor du invid populära Täby centrum med allt dess utbud runt hörnet. Rymlig och stilren bostad med väl avvägda ytor, rikligt ljusinsläpp, modernt badrum, stort kök, goda förvaringsmöjligheter samt balkong i söderläge. Populär förening med solid ekonomi. Endast 20 minuter från Stockholm. Välkomna!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt belägen 1,5:a om 47 kvm med balkong i Söderläge!

Mer centralt blir det inte. Här bor du invid populära Täby centrum med allt dess utbud runt hörnet. Rymlig och stilren bostad med väl avvägda ytor, rikligt ljusinsläpp, modernt badrum, stort kök, goda förvaringsmöjligheter samt balkong i söderläge. Populär förening med solid ekonomi. Endast 20 minuter från Stockholm. Välkomna!

Beskrivning

I hjärtat av Täby centrum finner du denna ljusa och väldisponerade lägenhet om 47 kvadratmeter med balkong i söderläge. En bostad som bjuder på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderobslänga, rymligt kök med plats för matgrupp och sociala tillställningar, härligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge och avskild del med plats för dubbelsäng samt ett modernt renoverat badrum.

Här bor du omgiven av grönområden. I Ensta och Näsbyviken finns flertalet promenad- och motionsspår och för den badsugne, Norskogens utomhusbad och Näsa Ängs havsbad. Vill du fågelskåda har Rönningesjön ett rikt fågelliv. Ett par kilometer bort ligger Näsbyvikens båtsällskap och för den golfintresserade finns Djursholms golfklubb.
I Täby Centrum, en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med 260 butiker finns all tänkbar service, restauranger, caféer och biograf. Flertalet skolor och förskolor finns i området.
Kommunikationerna är utmärkta. Runt hörnan har du Täby centrums busstorg och med Roslagsbanan tar du dig till Östra station på ca 20 minuter. För dig med bil är det inte långt till E18.

Bostadens 47 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Rymlig och välkomnande hall med avhängsningsplats samt gott om förvaring i flertalet garderober från golv till tak. Praktiskt klinkergolv och vita väggar.

Kök
Stort välutrustat kök med plats för matgrupp och ytterligare möblemang. Utrustat med: vita över- och underskåp, diskbänk i rostfritt, klinker i blå ton, spis med häll från Siemens, kyl och frys, mindre diskmaskin samt spisfläkt.

Vardagsrum
Ljust och luftigt rum med utgång till balkong i söderläge. Här finns gott om utrymme för soffgrupp och ytterligare möblemang. Sängen kan placeras i rummets ena hörn, möjlighet finns av dela av till en 1,5:a. Vita väggar samt golv av ekparkett.

Badrum
Modernt badrum stambytt 2012. Helkaklat med kakel i vitt och klinker i mörkgrå ton samt kontrastvägg i dusch med svart mosaik. Utrustat med: Handfat, spegel med belysning, vägghängd wc, tvättmaskin, samt dusch med glasdörrar.

Balkong
Trädäckad balkong i fritt söderläge. Här finns plats för både utegruppsmöblemang och plantering för den växtintresserade.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 47 m²
Våning 1 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-12-01 00:00
AndelArsAvgift 0,361
Fastighetsbet. Brf Annexet

Brf Annexet är en välskött bostadsrättsförening och består totalt av 219 lägenheter samt 7 st lokaler.

Avgift:
Inga avgiftsförändringar inplanerade.

Utförda renoveringar:
2012: Stambyte samt byte av elstammar.
2015-16: Hissbyte
2016: Byte av termostatventiler till elementen.
2016: Målning stålplåtar, omfogning tegel.
2017: Översyn tvättstugeutrustning.

Kommande renoveringar:
2017-2018: Föreningen håller på att bygga 19 st lägenheter på taket med en bostadsarea om 1162 kvm, Projektet påbörjades i maj 2017 och beräknas hålla på till november 2018.
2018: Omläggning asfalt, byte fibercementskivor på fasaderna.
2018: Byte entrépartier, byte frekvensomformare.
2021: Underhåll värmecentral, renovering fläktar, byte sopsäcksväxlare.

Parkering:
Det finns 140 st garageplatser att hyra för 550 kr/mån. Det finns även 2 st mc-platser

Gemensamhetsanläggningar:
Källarförråd, tvättstugor, soprum med tidningsåtervinning samt cykelrum.

Innergård:
Trevlig innergård med grillmöjligheter.

Överlåtelse samt pantsättningsavgift:
Säljaren betalar en överlåtelseavgift om 1120 kr samt en pantsättningsavgift om 448 kr.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Vardagsrum

Badrum

Hall

Hall

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovdel i vardagsrum

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz