Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Östermalm - GärdetBlanchegatan 18,3 tr

4 rok
93 m²
Välkommen till en smakfullt renoverad fyrarummare med fantastisk planlösning. Vacker gavellägenhet med stor Kungsbalkong som bjuder på fri sikt utöver grönskande Tessinparken. Ljust och luftig interiör med bland annat ekparkett, öppenspis och gedigen takhöjd.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyrenoverad 4:a, Kungsbalkong, fri utsikt över Tessinparken

Välkommen till en smakfullt renoverad fyrarummare med fantastisk planlösning. Vacker gavellägenhet med stor Kungsbalkong som bjuder på fri sikt utöver grönskande Tessinparken. Ljust och luftig interiör med bland annat ekparkett, öppenspis och gedigen takhöjd.

Beskrivning

Med adress Blanchegatan 18 belägen intill vackra Tessinparkens grönska, finner ni denna välplanerade fyra rum och kök om 93 kvm. Bostaden bjuder på en mycket häftig planlösning med en enorm gavelbalkong (Kungsbalkong), snyggt renoverat kök, ljust och trevligt vardagsrum med fint trägolv, tre mysiga sovrum, öppen hall, fräscht badrum och gäst Wc. Bostaden är i mycket gott skick, smakfullt renoverad med välbevarade fina gamla detaljer i symbios med modernare stil. Detta i kombination med den mycket attraktiva adressen gör detta till en boende i absolut toppklass. Föreningen och fastigheten är välskött och i mycket gott skick.

Fastigheten är belägen intill vackra Tessinparken som sommartid blir till en härlig oas bortom stadens hets. Njut av stora lekytor för barnen eller det trevliga utbudet av restauranger och caféer. För den som söker bekvämlighet ligger även Fältöversten med sitt breda utbud av butiker, kaféer och matbutiker mitt emot parken. På Karlaplan finns mycket goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. Bostaden ligger centralt och det mesta är inom gångavstånd. Inom promenadavstånd finns också Gärdet stora gröna ytor samt vackra Djurgården för den som söker rekreation och motionsmöjligheter.

Kommunikation Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet.
Det finns ett flertal dagis och skolor inom gångavstånd.


Bostadens 93 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med platsbyggd Garderob. Ytterligare förvaring finns en intilliggande garderob. Hallen är rymlig med vitmålade väggar och snyggt ljust ekparkettgolv.
Från hallen nås gäst-toalett, vardagsrum och kök.


Kök
Smakfullt renoverat kök från Ballingslöv där inget har lämnats åt slumpen. Här möter moderna influenser och materialval gamla anor sammanfogade till ett praktfullt kök. Skåpserien i genomgående vitt med över- och underskåp inhyser all tänkbar utrustning. Arbetsytorna är den matintresserades dröm med en gedigen bänkskiva där man sänkt ner induktionshäll och diskho för minimalt utrymmesbortfall. Köket är genomgående vitt där kontrasterna tas fram fint med de rostfria detaljerna och blyertsgrå bänkskiva. Maskinparken är från Siemens bestående av varmluftsugn, spisfläkt, induktionshäll, kyl, frys, inbyggd diskmaskin och som är elegant är dolt bakom panel.

Vardagsrum
Härligt ljust och hemtrevligt vardagsrum med direkt närhet till både kök och balkong. Lättmöblerat och luftigt rum med vitmålade väggar och original fiskbensparkett. Rummet bjuder även på en vacker öppen spis.

Sovrum I
Mycket harmonisk och trevligt sovrum med trevligt ljusinsläpp och utgång till balkong. Utöver den trevliga insynsskyddade utsikten har rummet parkettgolv i fiskbensmönster samt stilren tapet i ljus nyans. Gott om plats för möblering samt två inbyggda garderober.

Sovrum II
Även detta sovrum är ljust och behagligt med utgång till balkong. Tapetserade väggar och original ekparkettgolv i fiskbensmönster. Gott om plats för möblering och förvaringen sköts i två inbyggda garderober.

Sovrum III
Det mindre av det tre sovrummen. Tapetserade väggar och ljust trägolv.

Badrum
Mycket stilrent badrum som är helkakalat i vitt med Marrakech design klinkergolv. Utrustat med badkar med glasskiljevägg, kommod, Wc, handdukstork, golvvärme och badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin och torktumlare. Fönster för vädrings möjligheter.

Gäst-wc
Perfekt avlastning vid sociala tillställningar eller för den större familjen. Utrustat med handfat och Wc.

Balkong
Stor härlig Kungsbalkong med tre utgångar. Mycket uppskattad social plats som bjuder på många soltimmar och vacker utsikt över Tessinparken.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 93 m²
Våning 3 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf internationalen 9
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-04-29 00:00
Energi Förbrukning 151 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf internationalen 9
Övriga byggnader Gemensamhetsanläggningar: Bakgård med möjlighet för cykelparkering. Cykelförråd och ett litet barnvagnsrum finns i källaren. Tvättstuga Vindsförråd ingår Parkering: Det finns gott om parkeringsgarage i området dock inget som tillhör fastigheten. Annars boendeparkering, ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508263. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan, www.stockholm.se

Föreningen förvärvade fastigheten under 2001.
Fastigheten består av ett flerbostadshus med adress Blanchegatan 18.
Den totala byggnadsytan uppgår till 2620 kvm varav 2465 kvm är bostadsyta.
Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret, styrelseförsäkring ingår.

Väsentligt utförda renoveringar:
2002 - El och vattenstammar bytta
2005 - Fasad- och balkongrenovering.
2005 - Rökkanaler till öppna spisar renoverade och tätade (Schädlermetoden).
2011 - Ytterdörrar mot bakgård utbytta till ståldörrar.
2012 - Ståldörr till vinden utbytt.
2012 - Yttertaksrenovering (skiffertak).
2013 - Värmekabel för takrännor och stuprör med temperatur- och fuktstyrt system.
2014 - Mindre renovering av hissen
2014 -Ny sopstation, med låsbara luckor

Kommande renoveringar
Inga nya renoveringar är planerade. Föreningen följer en underhållsplan.

Avgifter
Inga avgiftshöjningar är planerade

Internet/Kabel-TV
Comhem är fastighetens kabel-TV och bredbandsleverantör

Utsikt

Kungsbalkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum I

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum mot entré

Kök

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Sovrum III

Badrum

Gäst-Wc

Utsikt

Kungsbalkong

Kungsbalkong

Utsikt

Gårdsplan

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz