Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna - RudvikenBlomgatan 20

2 rok
43 m²
Med endast ett stenkast från Solna Centrum finner man denna välplanerade lägenhet med genomgående fina golv och ytskickt. Ett således perfekt boende med närhet till shopping, grönområden och allmänna kommunikationer såsom T-bana, bussar och tvärbana. Måste ses!

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna mysiga tvåa om 43 kvm i populära Rudviken!

Med endast ett stenkast från Solna Centrum finner man denna välplanerade lägenhet med genomgående fina golv och ytskickt. Ett således perfekt boende med närhet till shopping, grönområden och allmänna kommunikationer såsom T-bana, bussar och tvärbana. Måste ses!

Beskrivning

De optimalt planerade ytorna disponeras med en välkomnande hall, ett kaklat badrum, ett ljust vardagsrum, sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng samt ett trivsamt kök med utgång till balkong med morgon sol.

HALL
Liten hall med laminatgolv och ljusa väggar. Bra avhängniningsmöjligheter finns.

BADRUM
Kaklat badrum i gott skick med wc, handfat med kommod, spegel, handukstork, duschhörna samt mörk våtrumsmatta.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med ekparkettgolv, ljusa väggar och fondtapet. Rikligt med ljusinsläpp ifrån det rejäla fönsterpartiet som ger rummet en ljus och behaglig känsla.

SOVRUM
Trivsamt och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober. Laminatgolv.

KÖK
Trevligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Matplats för ca 4-6 personer. Vitt kakel ovan arbetsyta samt laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn och fläkt. Utgång till balkong med trätrall och morgon sol.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 1 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Rudviken 1
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Fastighetsbet. Brf Solna Blomgården
Övrigt Fyra stycken gemensamma tvättstugor finns. Ett källar förråd tillhör lägenheten. Extra förråd kan hyras om så behövs fär en liten summa. En övernattningslägenhet på 2 rum och kök finns för besökande till boende i fastigheten.

Brf Solna Blomgården ligger i Rudviken ett stenkast från Solna Centrum och nära alla tänkbara kommunikationer. Själva fastigheten, som färdigställdes 1985, består av 116 lägenheter fördelade på sex eller sju våningar och sex portar (Blomgatan 12 - 22). Under hela året och i synnerhet på sommaren lever Blomgården upp till sitt namn genom sina vackra planteringar.

Bostadsrättsföreningen Solna Blomgården bildades av de boende som köpte fastigheten i april 2001. Av föreningens 116 lägenheter upplåts för närvarande 102 med bostadsrätt och 13 med hyresrätt. En lägenhet disponeras för närvarande som styrelselokal och övernattningslägenhet för besökande till boende i huset.

Styrelsen för Brf Blomgården arbetar för ett bättre boende i Blomgården och fokuserar på ekonomi, information och trivsel. Ekonomin är stark och trivseln god. Mer information om Blomgården finns att läsa på dessa sidor. Mäklare och spekulanter rekommenderas särskilt att ta del av årsredovisningen.
- See more at: http://solnablomgarden.bostadsratterna.se/hem#sthash.CrJKeRG5.dpuf

Fastigheten förvaltas av Valvet Förvaltning AB: 08-545 724 40

Hemsida: www.valvetab.se

Mail: ekonomi@valvetab.se

www.solnablomgarden.bostadsratterna.se/hem

Vardagsrummet

Balkongen

Matplatsen

Trevligt kök

Badrum

Utgång till balkong

Hallen

Sovrummet

Parkettgolv

Fasaden

Trevlig gård

Parken

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz