Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NorrvikenBrunkebergsåsen 3B

5 rok
177 m²
Denna trevliga villa om 177 kvm är belägen på en solig tomt med lugnt och barnvänligt läge i Norrviken. Nyrenoverat kök i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finns en inglasad veranda med grillplats. Bergvärme och solfångare ger låga driftkostnader. Måste ses!

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Accept pris: 5 995 000 kr Såld för: 7 000 000 kr

Denna trevliga villa om 177 kvm är belägen på en solig tomt med lugnt och barnvänligt läge i Norrviken. Nyrenoverat kök i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finns en inglasad veranda med grillplats. Bergvärme och solfångare ger låga driftkostnader. Måste ses!

Beskrivning

Välkommen till attraktiva Norrviken med lummiga och gröna trädgårdar och härliga strandpromenader runt sjön. Området ligger inte långt från Järva reservatet med motionsspår, raststugor, sjöar, ängar och djur i vacker orörd natur. På vägen mot Järva finns också kommunens ridhus. Inom promenad avstånd finns också Norrvikensskola, Häggviksskolan, Sollentuna musikklasser samt Rudbecks gymnasiet. Norrvikens GK finns inom cykelavstånd och den vackra sjön Norrviken med badplats och brygga för härliga fiskestunder finns inom ett kort promenad avstånd. Sjön är vintertid en omtyckt skridskosjö med en 14 kilometer lång plogad bana. Mycket goda kommunikationer finns inom närområdet med lokalbussar, citybussar samt pendeltåg både till Stockholm Central, Arlanda och Uppsala.

Husleverantör av detta charmiga gröna hus med vita knutar är Borohus AB och designen heter Boro Vind 3. Villan har renoverats i omgångar och fick under 2003 både bergvärme och solfångare på taket. Under 2011 sattes det in ett nytt kök ifrån Kvik med nya vitvaror ifrån Siemens och Electrolux. I den barnvänliga och lummiga trädgården finns det förutom ett antal perenner, flera fina syrénbuskar, två äppel-, två plommon- och ett körsbärsträd. Här växer även rabarber, hallon, röda vinbär och vildvin. Villan är nyligen ommålad och är i mycket gott skick.

Nedreplan

Entré
Mycket trevlig entré med vitt sten klinkergolv samt gott om förvaringutrymme. Genomgående björk parkettgolv i hela nedreplanet om inget annat anges.

Hall
Välkomnande hall med access både till vardagsrum, matrum, badrum och sovrum I. Här finner man även furutrappan upp till övervåningen.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med matrummet. Kamin från Handöl samt trevligt burspråk. Här har man även utgång till den trevliga inglasade verandan ( 1996) med grillplats.

Kök
Renoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor ( 2011). Köket kommer från Kvik och har vita luckor. Inbyggd varmluftsugn samt mikrovågsugn från Electrolux ( 2011). Kyl och frys från Electrolux ( 2011). Induktionshäll från Siemens ( 2011). Grått klickgolv.

Matrum
Matplats med burspråk och soligt söderläge med plats för 6 - 8 personer.

Sovrum I
Stort sovrum om 14 kvm med egen ingång.

Badrum
Kaklat badrum med våtrumsmatta, duschkabin, handfat och wc.


Övreplan


Allrum
Luftigt allrum om 21 kvm med gott om ljusinsläpp ifrån söder. Genomgånde bok parkettgolv i hela överplanet om inget annat anges.

Sovrum II
Sovrum om 12,5 kvm med utsikt mot gatan och egen stor walk in closet.

Masterbedroom
Stort masterbedroom om 21 kvm med härlig utsikt över den lummiga trädgården. Klickgolv i furudesign. Egen walk in closet finns även här. Detta sovrum går lätt att återställa till 2 sovrum om man så vill ( se förslag under PLANRITNING ).

Badrum
Stort kaklat badrum om 10 kvm med våtrumsmatta, badkar, dusch, dubbla handfat och bastu.

Villa

Antal rum 5 rok.
Boarea 177 m²
Tomt 1058,6 m²

Byggnad

Husform 2-plansvilla
Fastighetsbet. Rödingen 18
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Bergvärme, solfångare samt öppen spis
Fönster 3-glas med spröjs
EnergiDekl Utfärdat 2014-05-08 00:00
Övrigt Inglasad veranda i väster med grillhörna
Övriga byggnader Varmgarage om 36 kvm

Fantasisk trädgård med flera fruktträd

Norrviken

Kök i öppen planlösning

Handöl kamin

Sovrum med egen ingång

Flaggstång

Trevlig trädgård

Gavel mot söder

Välkommen in

Trevlig entré

Stengolv i hallen

Vackert parkettgolv

Kök med matplats

Inbyggda ugnar

Kök från Kvik

Matplats i söder med burspråk

Sovrum I

Badrum med duschkabin

Öppen planlösning

Burspråk vardagsrummet

Vardagsrum med utgång till veranda

Inglasad veranda

Grillplats

Trappan upp

Allrum

Masterbedroom med klädkammare

Masterbedroom

Badrum med bastu

Bastu

Stort badrum

Badkar och tvättmaskin

Sovrum II

Sovrum II med klädkammare

PLan tomt

Gavel mot väster

Gavel mot norr

Vacker tomt

Varmgarage om 36 kvm

Bryggan

Vacker vy över Norrviken

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz