Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

HuvudstaBygatan 31, 2 tr

3 rok
88 m²
Topprenoverad 3: med balkong!

Chans att förvärva denna fantastiska trerummare, varsamt renoverad med exklusiva materialval och väl genomtänkt planlösning!

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

Jesper Halvarsson

Reg. fastighetsmäklare

070-9111494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Toppfräsch 3:a med balkong!

Topprenoverad 3: med balkong!

Chans att förvärva denna fantastiska trerummare, varsamt renoverad med exklusiva materialval och väl genomtänkt planlösning!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande och trevlig hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt förvaring i någon av de garderober som står invid entrén. På golvet i entrén ligger ett svart klinkergolv och väggarna är vita. Samma svarta klinker ligger även i köket. Spotlights i tak.

KÖK
Nytt fräscht fullutrustat kök. Bra med förvaring i de högblanka vita köksskåpen samt goda arbetsytor på bänkskivan i massivt trä. Utrustningen består av inbyggnadsmikro, kyl/frys, diskmaskin, glashäll samt inbyggnadsugn. Intill köket ligger en stor klädkammare som utöver god förvaring kan nyttjas som en tvättstuga i lägenheten.

VARDAGSRUM
Mycket stort och lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och ett trälaminat på golvet. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som har soltimmar på morgon och förmiddag.
Om man vill kan man bygga om lägenheten till en 4:a och ha köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Se "alternativ planritning" bland bilderna.

SOVRUM 1
Stort master bedroom med walk-in-closet. Plats för stor säng och förvaringsmöbler.

SOVRUM 2
Även detta sovrum är väl tilltaget, idag inrett som barnrum men disponeras med enkelhet efter eget behov.

BADRUM/GÄST WC
Fräscht badrum med badkar. Helkaklade väggar i vitt och en svart klinker på golvet och spottar i tak. Vägg i vägg ligger lägenhetens gäst wc som går i samma materialval.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 88 m²
Våning 2 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
EnergiDekl Utfärdat 2009-04-20 00:00
Energi Förbrukning 112 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader OMGIVNINGAR & KOMMUNIKATIONER: Den lugna och naturnära stadsdelen Huvudsta utgör hela södra Solna. Alldeles intill finns Huvudsta centrum med butiker, gym och övrig service samt t-bana (Huvudsta). Flertalet busslinjer trafikerar även området. På promenadavstånd finns Solna inomhusgalleria och Sundbybergs centrum med stort utbud. I närheten finns också förskolor och skolor. Här finns flera härliga grönområden som Huvudstafältet med fotbollsplaner och skridskobana. Huvudsta strandpromenad sträcker sig från Vasastan via Karlbergs slott ända till Sundbyberg utmed Karlbergssjön, Karlbergskanalen, Ulvsundasjön och Bällstaviken. Utmed stranden finns förutom naturskön miljö även flera sevärdheter av både nutida och kulturhistorisk karaktär som Pampas Marina med sjökrog och båthamn, Huvudsta ridskola, Huvudstabadet med utomhuspool, Huvudsta Slott, 4H gård i Augustendal och ett mysigt strandkafé.

Brf Bygatan bildades 1999 och består utav totalt 375 lägenheter varav 33 st. upplåts med hyresrätt. Föreningen upplåter även 4 st. lokaler med hyresrätt.

I dagsläget finns inga planer på att höja månadsavgiften och inga större underhåll är planerade den närmsta tiden framöver.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Stambyte/Relining av kök och badrum 2005 - 2006
Tillbyggnad av 82 lägenheter på de gamla taken 2005 - 2006
Nya hissar installerade 2005 - 2006
Ombyggnad av tvättstugor 2006
Kramling och omfogning av fasader 2006 - 2007
Nya sophus/återvinningsstationer 2006 - 2007
Upprustning gårdar 2006 - 2007
Målning av trapphus 2006
Byte av fönster 2011

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, grovtvättstuga och 6 st. vanliga tvättstugor totalt. Till denna lägenhet hör ett stort vindsförråd.

TV/INTERNET
TV: Ansluten till kabelnät. ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Bredband via fiber från Ownit, 100 Mbit/s i båda riktningarna, ingår i avgiften.

PARKERING
Föreningen äger inga egna parkeringsplatser men hyr ca 50 garageplatser av kommunen. Dessa hyrs sedan ut till medlemmar för 400 kr per månad. I anslutning till föreningen finns även parkeringsplatser för boendeparkering i Solna Stad.
Kostnaden är 300:-/mån eller 750:-/kvartal.

GÅRDARNA
Runt föreningens fastigheter ligger de välskötta gårdarna med något för alla. Här finns gungor, boulebana, bänkar, fontän och fina planteringar samt gräsytor. Alldeles intill finns dessutom Byparken.

ELDEBITERING
El upphandlas kollektivt. Varje lägenhets förbrukning mäts separat och läggs sedan på avgiftsavierna kvartalsvis. Obligatorisk nätavgift om 52 kr/mån tillkommer. I samband med överlåtelse är det viktigt att köpare och säljare gemensamt ser till att lösa elkostnaderna mellan sig.
Köparen ska skriva fullmakt på att föreningen skall upphandla elen.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Planritning

Stora sovrummet

Walk-In-Closet

Stora sovrummet

Vardagsrum

Vardagsrum

Hall

Hall

Kök

Matplats

Sovrum 2

Praktisk tvättpelare i lägenheten

Gäst WC

Pampas-Marina

Planritning

Alternativ Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

UrsvikUrsviks allé 11-13, 4tr

3 rok
70 m²
4 150 000 kr
4 375 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se