Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

DuvboDuvkullavägen 12

4 rok
130 m²
Varmt välkommen till denna fantastiska fyra om 130 kvm med härlig villakänsla i hjärtat av Duvbo villastad. Här finner du ett nyrenoverat kvalitétsboende med flera tidstypiska detaljer från sekelskiftet välbevarade i en synnerligen tilltalande design och planlösning. Den låga avgiften sätter pricken över i!

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Unik lägenhet med villakänsla i vackra Duvbo villastad

Varmt välkommen till denna fantastiska fyra om 130 kvm med härlig villakänsla i hjärtat av Duvbo villastad. Här finner du ett nyrenoverat kvalitétsboende med flera tidstypiska detaljer från sekelskiftet välbevarade i en synnerligen tilltalande design och planlösning. Den låga avgiften sätter pricken över i!

Beskrivning

Duvbo domineras idag av cirka 300 vackra jugend villor och en viss andel flerbostadshus. Området byggdes innan privatbilismens genombrott och många gator är både smala och slingrande. Gatuplanen och placeringen av villorna på respektive tomt följer ofta de topografiska och geologiska förutsättningarna. Nästan samtliga villor har omfattande tillbyggnader och i vissa fall har ursprungliga tomter styckats och nya villor har uppförts. Dock har Duvbo i det stora hela blivit orört och välbevarat. Här bor man endast ett par minuter ifrån Sunbybergs Centrum med dess stora utbud av klädaffärer, matbutiker, restauranger, barer, Systembolag och kommunala kommunikationer såsom bussar, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Lägenheten är också belägen med endast ett kort promenad avstånd ifrån skola och förskola samt de natursköna grönområdena kring Råstasjön och Lötsjön.

Varmt välkommen till denna vackra jugend villa som uppfördes under hösten 1911. För mer historisk information och fakta om denna unika fastighet så rekommenderar jag att ni läser den information som finns som bilaga under fliken DOKUMENT. I villans nedreplan finner man idag ett nyrenoverat kvalitétsboende med flera tidstypiska detaljer från sekelskiftet välbevarade i en synnerligen tilltalande planlösning och design. Stora gräsmattor för lekande barn, flera soliga uteplatser, charmiga och tidstypiska rum, härliga trägolv, bastu, generösa sällskapsytor och genomgående hög standard i en solid och stambytt förening är bara några av de fördelar som bör förtydligas ytterligare i denna presentation. Måste ses!

Välkommen att boka tid för en privat visning: 076-128 62 01

ENTRÈ
Entrén till lägenheten sker genom fastighetens charmiga och vitmålade orangeri. Här möts man av ett vackert grått klinkergolv, vita väggar och gott om förvaringsytor för såväl apelsinträd som skor och ytterkläder.

VARDAGSRUM / MATSAL
Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med matsalen och köket. Det vackra nyslipade furutiljorna och de synliga takbjälkarna samt tegelpartierna förhöjer bara detta unika boende ytterligare. Genomgånde vita väggar i hela lägenheten.

KÖK
Nyrenoverat (2013) och fullutrustat kök från Ballingslöv med vitvaror från Husqvarna samt induktionshäll, inbyggda ugnar och diskmaskin från Siemens. På golvet ligger ett nylagt 19 mm tjockt och vackert ekparkettgolv. I anslutning till köket finns även en helkaklad tvättstuga med nya maskiner från Husqvarna.

MASTERBEDROOM
Detta mysiga sovrum når man genom två vita skjutbara spegeldörrar. Här sover man kungligt med flera tidstypiska detaljer välbevarade såsom furutiljor, synliga takbjälkar och tegelvägg samt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier med spröjs.

SOVRUM II / KONTOR
Detta sovrum som idag disponeras som kontor har ett nylagt vackert ekparkettgolv och har bra om förvarings möjligheter genom den platsbyggda garderobsväggen samt en stor walk in closet

SOVRUM III / GÄSTRUM
Detta sovrum som idag disponeras som gästrum har två ljusinsläpp samt ett nylagt ekparkettgolv. Det nyligen monterade elementskydden samt den synliga takbjälken förhöjer bara den positiva atmosfären i rummet ytterligare.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum med vackert blått mosaikgolv. Duschkabin, wc, kommod och handfat.

BASTU
En trevlig bastu att värma sig med är aldrig fel när snön yr runt knuten och termometern visar minus 10 grader.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 130 m²
Våning 1 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Pärlhönan 7
Byggnadsår 1911
Uppvärmning Bergvärme
Fönster 3-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Pärlhönan
Övrigt Kabel TV från ComHem. Energideklarationen är utförd

Brf Pärlhönan 7 tog över fastigheten 1998 och består av 6 lägenheter med bostadsrätt. Inga hyresrätter finns. Föreningen är äkta och juridisk person accepteras ej. Bra förening med god ekonomi och låga avgifter.

Gjorda renoveringar: stambyte 1998, ventilation 1998, nytt bad och kök 1998, nya fönster 2004, instalation av fjärrvärme 2005, nytt tak 2007 samt dränering av framsidan 2013. Om framtida renoveringar se bilagan under fliken DOKUMENT.

Entré

Vardagsrum

Masterbedroom

Orangeriet

Badrum

Vardagsrum

Vackert kök från Ballingslöv

Uteplats tillhörande lägenheten

Sovrum III

Vackra fönster

Sovrum II

Sovrum II

Klädkammare i sovrum II

Bastu

Bastu

Hall

Vackra spegeldörrar

Induktionhäll från Siemens

Rostfria ugnar samt kyl/frys från Siemens

Synlig tegelvägg

Balingslöv kök från 2013

Trevligt barkök

Tvättstuga

Masterbedroom

Masterbedroom

Matsalen

Orangeriet

Entré

Fasad framsida

Gemensam uteplats

Tomten

Tomten

Härlig tomt

Baksidan

Duvkullavägen

Duvkullavägen

Fasad framsidan

Duvkullavägen anno 1912

Duvkullavägen anno 1914

Utsikt över Duvbo anno 1915

Planritning

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz