Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

EktorpEkorrvägen 1

5 rok
104 m²
Drömmer du om att bo i villa? I ett lantligt hus med lummig trädgårdstomt i populära Ektorp finns denna renoverade etage våning om 104 kvm, fördelat på fyra sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Villan ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till Skuruparken samt till shopping i Nacka Forum.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Unikt tillfälle att förvärva denna etage 5:a i Ektorp!

Drömmer du om att bo i villa? I ett lantligt hus med lummig trädgårdstomt i populära Ektorp finns denna renoverade etage våning om 104 kvm, fördelat på fyra sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum. Villan ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till Skuruparken samt till shopping i Nacka Forum.

Beskrivning

Här erbjuds en unik möjlighet att kombinera drömmen om en egen villa med bostadsrätt som boendeform. I denna charmiga villa som uppfördes under 1935 finns tre lägenheter upplåtna som bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Tillsammans disponerar de boende en härligt uppväxt trädgårdstomt om 1254 kvm med stor plan gräsmatta, flera uteplatser, fruktträd, stenpartier, växthus samt grillplats för ljumma sommarkvällar! Tillhörande föreningen finns också fyra parkeringsplatser. Det centrala läget i Ektorp gör att det finns flera butiker, restauranger, skolor, härliga grönområden för rekreaktion och goda kommunikationer till stan. Således ett drömboende för barnfamiljen!

Entréplan

Hall
Trevlig entré med infällda spotlights i taket, gott om förvaring och avhängning för ytterplagg, grått klinkergolv och vita väggar och dörrar. Genomgående lackat ekparkettgolv i hela undervåningen. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Badrum
Helkaklat och renoverat badrum (2012) med vädringsfönster, inbyggt badkar, handfat och wc.

Gäst WC
Extra wc i hallen med handfat och kommod.

Sovrum I
Trevligt och luftigt sovrum med vackert burspråk mot den grönskande tomten. Garderobsvägg med fyra dörrar.

Sovrum II
Trevligt sovrum med utsikt över den lummiga trädgården. Här finns även två garderober.

Sovrum III
Detta sovrum har två garderober och utsikten är mot gatan.Övre plan

Vardagsrum
En vacker vitmålad trätrappa leder upp till övervåningen. Här ligger bland annat vardagsrummet med stora fönster i flera vädersträck vilket ger en känsla av ljus och rymd. Golvet är belagt med lackad ekparkett och väggarna är vitmålade.

Kök
Ett renoverat ( 2005 ) och fräscht kök i vit almoge design med gott om förvaring och härliga arbetsytor. Rostfri kyl och frys från Whirlpool (2014), inbyggd rostfri varmluftsugn med infälld keramikhäll från Electrolux, rostfri fläktkåpa från Thermex samt rostfri diskmaskin från Siemens ( 2012 ). Här finns det gott om plats för ett stort middagsbord med minst 8-10 personer. Här har man också tillträde till en fantastisk härlig balkong för soliga sommardagar. Laminatgolv i valnöts design med vitmålade väggar.

Masterbedroom ( sovrum IV )
Nybyggt sovrum med härlig utsikt över trädkronorna. Utgång till mindre altan.

Vind
Oinredd vind finns till lägenheten

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 104 m²
Våning 1-2 trappor av 2

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Sicklaön 220:1
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Vattenburen bergvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-04-15 00:00
Fastighetsbet. Brf Ekorrvägen

Föreningen består av 3 st bostadrätter om totalt ca 227 kvm samt 1 st hyresrätt om ca 55 kvm. Föreningen bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening.

Fastigheten har genomgått löpande renoveringar genom åren. 1985 lades ett nytt betongtegel, nya fönster samt en ny ytterpanel med tilläggsisolering. Vatten och avloppsstammarna byttes under åren 1990 - 1995. Förutom detta har även elen bytts ut samt bergvärme har installerats. År 2005 genomfördes även en total renovering av lägenheterna samt trapphuset. 2011 dränerades huset.

Vardagsrum

Balkong

Trevlig entré

Ekparkett golv

Kök

Uteplats

Entré

Hall

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum III

Badrum

Gäst wc

Vit trä trappa

Ljusinsläpp ifrån flera vädersträck

Masterbedroom

Utgång till altan

Altan

Kök i almoge stil

Stor balkong

Matplats

Utsikt från balkongen

Ekorrvägen 1

Härlig lummig tomt

Många lekplatser

Plan tomt med flera fruktträd

Trevlig plan tomt

Flera buskar och fruktträd

Plan I

Plan II

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz