Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SolnaEvenemangsgatan 24, 18 tr

2 rok
57 m²
Välkommen till en synnerligen ljus och välplanerad gavellägenhet om 57 kvm. Utsikten är fantastisk från det höga läget med vyer i tre väderstreck. Bostaden erbjuder väl avvägda ytor med fina tillval, utmärkt förvaring och allt i nyskick! Här bor ni i flärd med fantastisk shopping, vackra miljöer och närheten till city!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


SÅLD! 4.000.000:-

Välkommen till en synnerligen ljus och välplanerad gavellägenhet om 57 kvm. Utsikten är fantastisk från det höga läget med vyer i tre väderstreck. Bostaden erbjuder väl avvägda ytor med fina tillval, utmärkt förvaring och allt i nyskick! Här bor ni i flärd med fantastisk shopping, vackra miljöer och närheten till city!

Beskrivning

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina gaveltvåa om 57 kvm, en sällsynt trivsam bostadsrätt belägen på våning 18 med magnifika vyer i tre väderstreck. Bostaden erbjuder härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier i fil samt utgång till inglasad balkong. Planlösningen är mycket bra med stora luftiga rum, välutrustat kök öppet mot vardagsrum, stort toppmodernt badrum, harmoniskt sovrum samt rymlig hall. Lägenhetens är i mycket fint skick och är sparsamt använd. Balkongen som ligger perfekt i anslutning till de sociala ytorna mäter ca 5 kvm och erbjuder utsikt mot Råstasjön.
Peabs stora projekt i Arenastaden har gjort succé och fortsätter att expandera. Modernt och levande med prydlig arkitektur i hjärtat av shopping och evenemang.

Området är onekligen populärt och växer i rask takt, Arenastanden tillhandahåller ett stort utbud av närservice i form av välsorterade matvaruaffärer, samt ett flertal butiker, restauranger, caféer och Friends arena. Mall of Scandinavia innehåller cirka 250 butiker, restauranger med mera samt cirka 4 000 parkeringsplatser. Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden har även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell uppförts.
För utomhusmänniskan finns på bekvämt avstånd vackra grönområden såsom Råstasjön, Lötsjön, Hagaparken och Ursviks motionsspår.

Kommunikationerna är utomordentliga med endast ca 7 minuter till Centralen med pendeltåg, T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Stadsdelen erbjuder ett 10-tal olika busslinjer samt tvärbanan som förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014). Arlanda ligger ungefär 30 minuter bort och det är 15 minuter till Bromma flygplats.

Bostadens 57 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Välkommande hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Hallen leder en centralt in i bostaden och erbjuder goda avlastningsytor i både inbyggd garderob med skjutdörrar och ytterligare en stor garderob. Säkerhetsdörr.

Kök
Modernt och välutrustat kök öppet mot vardagsrum. Gott om förvaring i vita över- och underskåp med tilltagna arbetsytor bestående av laminatskiva (Black Brazil) samt vitt kakel ovan bänk. Rostfri köksutrustning från Electrolux bestående av induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt (Franke) och kyl/frys. Förberett för inbyggnads-mikro.

Vardagsrum
Väldisponerat och socialt rum med direkt närhet till kök och balkong. Rummets utformning bidrar till flertalet möblerings alternativ. Mycket ljust och rymligt tack vare flera fönster i fil i kombination med vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Plats för bland annat dubbelsäng. Utrustat med fyra garderober och ett linneskåp.

Badrum
Toppmodernt badrum med helkaklade vita väggar och ljusgrått klinkergolv. Rymligt badrum med fina tillval, innehåller dusch-hörna med glasvägg, kommod wc, handukstork, tvättmaskin, torktumlare och badrumsskåp med spegel.

Balkong
Stor inglasad balkong fullt möblerbar för nyttjande året runt. Härlig utsikt och social anknytning till vardagsrummet.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 57 m²
Våning 18 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Säsongskortet
Byggnadsår 2014/2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,68
Fastighetsbet. Brf Säsongskortet
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Soprum, cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum finns i markplan. Det finns också en gemensam tvättstuga i markplanet med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Kostnaden är ca 1800kr/mån. Boendeparkering finns på gatan.

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan.
Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler.
Gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.
Soprum för hushållssopor finns på entréplan.
Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även enorma Mall of Scandinavia. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik beräknas också vara klar hösten 2014. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Kommande/Gjorda renoveringar
Inga kommande renoveringar finns planerade enligt föreningen.

Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
448 kr

Energideklaration utförs två år efter byggnadens uppförande och har inte utförts ännu.

I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel, individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften.

Boende tecknar egen bostadsrättstilläggsförsäkring.
Godkänner ej juridisk person som medlem.

Utsikt från balkong

Vardagsrum

Kök

Kök

Utsikt Mall of Scandinavia

Hall

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Balkong

Utsikt

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz