Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NackaFabrikörvägen 10

3 rok
78 m²
Varmt välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga - Oscar Properties premium projekt vid Nacka strand. En bostad med extra allt, sjöutsikt och en fantastisk atmosfär. Bostadens 78 kvm är öppna och väldisponerade, biarean om 11 kvm disponeras utan vidare som boarea. Helt enkelt 89 kvm suverän bostad!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Exklusivt boende vid Nacka strand. Kontakta mig för interiörbilder!

Varmt välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga - Oscar Properties premium projekt vid Nacka strand. En bostad med extra allt, sjöutsikt och en fantastisk atmosfär. Bostadens 78 kvm är öppna och väldisponerade, biarean om 11 kvm disponeras utan vidare som boarea. Helt enkelt 89 kvm suverän bostad!

Beskrivning

Ett boende utöver det vanliga. Intill Nackas inlopp växer Projekt No.4. fram, ett hem med karaktär, byggt av Oscar Properties med vision att få ute och inne att smälta samman. Här bor du i en ljus och välplanerad tre rum och kök om 78 kvadratmeter i expansiva Nacka strand. En lägenhet där ljus flödar in, med fönster från golv till tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. Spatiöst vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ. Exklusivt badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter samt två sovrum varav ett med sjöutsikt. Samtliga rum har vattenburen golvvärme, badrummet elburen komfortvärme. Utöver ett fantastiskt hem bjuder fastigheten på bland annat övernattningslägenhet, hobbyrum och biorum. Tillträde 2017-11-14.

Nacka strand ligger vackert beläget intill Stockholms inlopp. I området finns flertalet restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger nacka strands yacht club, restaurang J. I Nacka forum och Sicka köpkvarter finns shopping och all tänkbar service. Nacka bjuder vidare på flera naturområden, motionsslingor, småbåtshamnar och parker. I nacka kommun finns även naturreservatet Nyckelviken med ett rikt utbud av natur och kultur.
Kommunikationerna är utmärkta. Ni tar er enkelt in till stan med bil, buss, tåg, cykel eller båt. Från Nacka strand tar båten in till Slussen ca 20 minuter och stannar vid både Djurgården och Nybrokajen. För dig med bil når du Stockholms city på ca 10 minuter. Flertalet förskolor och skolor finns i området.

Bostadens 78 + 11 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Väggar i vit kulör samt parkettgolv i ljuspigmenterad ek på trälamell. Vilket även är genomgående i hela lägenheten.

Kök
Snickeri-kök i grå kulör, specialtillverkat för detta projekt. Utrustat med bänkskivor av natursten, kökskåpa med kolfilterfläkt, blandare från Dornbracht, varmluftsugn, induktionshäll, ho i rostfritt stål, diskmaskin samt helintegrerad kyl och frys.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Förvaring sker i garderobslänga.

Sovrum II
Ytterligare ett rymligt sovrum med härlig havsutsikt.

Rum
Bostadens biyta på 11 kvadratmeter. Beläget intill vardagsrummet och kan utan vidare användas som boyta, exempelvis kontor, eller varför inte sätta in en glasdörr och få ytterligares ett sovrum.

Badrum
Exklusivt badrum med väggar i natursten och golv av mörk granitkeramik. Utrustat med: Vägghängd Wc, handdukstork, tvättställ från Duravit, takdusch med glasvägg, infälld spegel med kromad ram och belysning, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 78 m²
Biarea 11 m²
Våning 3 trappor av 8
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Del av Nacka Sicklaön 369:32
Byggnadsår 2017/2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster Nya fönster med aluminiumprofiler
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf No i Nacka

Brf No. 4 i Nacka innehar en byggnad med adresserna Fabrikörvägen 4-8. Byggnaden kommer att innehålla sammanlagt ca 94 st lägenheter om 1-5 rok.

Garage:
Under byggnaden finns del av ett befintligt garage, i vilket föreningen kommer att förfoga över ca 71 st garageplatser.

Gemensamhetsanläggningar:
Barnvagnsförråd/rullstolsrum, cykelrum, soprum, hobbyrum, biorum, tvättstuga, övernattningslägenhet samt leveransrum.

Förråd:
Varje lägenhet har ett tillhörande nät-förråd, dessa är placerade i källaren.

Tv, bredband och telefoni:
Kommer att ligga i ett gemensamt stjärnnät. Levereras av Ownit.

Postboxar:
Placerade i entrén.

Uppvärmning:
Undercentral för fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i bostäder med undantag för bad och wc. Elektrisk komfortvärme i bad som drivs av hushållselen. Varje lägenhet kommer ha två fördelarskåp; ett för tappvatten och ett för golvvärme. Dessa är placerade i hallen.

För mer information om projektet besök gärna projektets hemsida: http://www.no4.se

Vardagsrum

Omgivning

Vy

Omgivning

Kök

Del av kök

Vardagsrum

Badrum

Vardagsrum mot kök

Stora fönsterpartier

Sovrum II

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz